Politici zijn criminelen en schuldig aan een voort durende GENOCIDE

Ze negeren opzettelijk de signalen uit de verzekeringswereld en de industrie!

Posted by Etienne 8 september, 2022

Alle politici zijn CRIMINELEN

Dat politici criminelen zijn, hoeft niet langer een betoog!

Toch, nu kunnen we ook bewijzen dat ze schuldig zijn aan GENOCIDE.

Politici zijn naast het feit dat ze randdebielen en idioten zijn een dodelijk gevaar voor de ganse bevolking!

Uit alle takken van het bedrijfsleven komen noodkreten die alle 'presidenten' van alle deelorganen in de EU bereiken, om de sancties tegen Rusland te stoppen omdat hierdoor de EU ECONOMISCHE ZELFMOORD PLEEGT.

Zevenenveertig CEO's van Europese metaalbedrijven hebben de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula Von der Leyen,
de voorzitter van het Europees Parlement, Roberta Metsola,
en de voorzitter van de Europese Raad, Charles Michel,
aangeschreven om alarm te slaan over de escalerende energiecrisis in Europa die zij een 'existentiële bedreiging' voor de industrie noemen...:
Download hier hun gezamenlijk schrijven.

We weten dat deze 'politieke' Europese nazi's geen moment zullen luisteren naar hun smeekbeden. Ze handelen als geprogrammeerde robots die de rijke families en hun banken de kont neuken. Ze denken nog altijd aan de winnende hand te zijn.

Zo geloven ze ook nog altijd dat het Oekraïense leger aan de winnende hand is in de 'oorlog' tegen de Russen. Een leger dat feitelijk een bevrijdingsleger is om de Oekraïense nazi's hun massamoorden op de ongewapende Donbass burgers te stoppen en de Russisch sprekende Oekraïners aldaar te beschermen tegen het nazi regime van Kiev dat voor de ingreep van de Russen al 8 jaar in een burgeroorlog betrokken was omdat ze niet door Kiev geregeerd wilden worden en hun gronden niet af wilden geven aan Shell, de Nederlandse 'koninklijke' oplichtersfamilie en het uitschot van de familie Rothschild!

Voor de oorlogsromantici zal ik een foto plaatsen zodat je kunt zien wat er gebeurt als je met oorlogsmunitie in aanraking komt.
Je kunt je dan ook voorstellen als zo'n kogel je raakt in de borst, je hart en longen eruit hangen via je rug!
Een kogel van een sluipschutter is genoeg om dit resultaat te krijgen:
Als je voor de 'goede zaak' wilt sterven en zeker zijn dat je lijk nooit terug zal komen naar je geboortegrond zodat familieleden niet kunnen rouwen over je STUPIDE gedrag, vertrek dan vandaag nog. De centra in Polen en vlak over de Oekraïense grens (Lviv) zijn open. Ze hebben jullie kneusjes nodig, om voor al die Oekraïense helden die de ballen niet hebben om naar het front te gaan, te sterven.
Wat denk je dat al die Oekraïense 'vluchtelingen' hier doen?

Ze willen niet geronseld worden door Zelensky en zijn nazi's. Ze hebben wel een grote smoel maar schijten in hun broek van het Russische leger! De Oekraïense klootzakken die hier naar toekomen zijn LAFAARDS. En ja, ook de vrouwen worden geronseld. Ze weten dat Oekraïne deze 'oorlog' zal verliezen. Hoeveel geld en wapens we daar ook naar toe blijven sturen, het zal nooit genoeg zijn!

Oekraïne is een financieel zwart gat waar de EU al ons belastinggeld vrijgevig in stort! Zo verneuken alle EU politici en onze regeringen het volk want Oekraïne zal de oorlog verliezen en wij zullen NIETS meer hebben! De EU landen zullen dan economisch en financieel volledig uitgekleed zijn.

En dan nu het bewijs dat alle politici ook MEDESCHULDIG AAN GENOCIDE ZIJN

Tja, nu komen we weer bij mijn stokpaardje terecht. Het niet bestaande COVID virus!

Koopmans, Osterhaus, Rutte, De Jonge, die kale neet, Van Ranst, De Croo, VDB en anderen in de EU hebben de ballen niet om toe te geven dat dit virus NOOIT werd geïsoleerd! De vraag is waarom ze het lef niet hebben om toe te geven dat ze fout waren en dat ze de COVIDzever op de spits hebben gedreven.

Wel, het antwoord is simpel. Ze maakten reclame voor de mRNA spuit! En daar weten we tegenwoordig alles over.
We weten wat voor vergif erin zit.
We weten wat de mRNA allemaal aanricht in het lichaam.
We kennen alle 9 pagina's VERGIFTIGINGSVERSCHIJNSELEN die door de mRNA spuit worden veroorzaakt per direct maar zeker in de toekomst!

De mRNA spuit is een euthanasiespuit die bij sommigen direct en bij anderen pas na een tijdje het gewenste resultaat levert!

Weet u wie dit nog meer weten en ook kunnen bewijzen?

Verzekeringsmaatschappijen.Is 40% meer doden nu tegenover de jaren VOOR de vaxx geen bewijs genoeg om te stoppen met deze moordende injecties?

Als politici hun oude leugens over COVID, lockdowns en andere zever zoals het masker weer van stal halen, kunnen we ze gerust onder de noemer MOORDENAAR scharen en heeft het volk het recht hen allen VOGELVRIJ te verklaren!

Jazeker, DOOD OF LEVEND! Geen enkele wet die dit kan verbieden omdat alle rechters even corrupt zijn dan politici!

Wij HET VOLK maken uit wat er gebeurt, niet de regering. Een regering in een democratie hoort te doen wat het volk wil dat ze doen!

KLOOTZAK RUTTE en zijn WEF tuig doen dat al jarenlang niet meer, maar varen een fatale koers voor elke burger!

DEZE MISDADIGERS MOETEN WORDEN GESTOPT!
BRON:

40% meer doden nadat de vaxxinazi campagne is gestart door het omgekocht en corrupt WEF TUIG!