WEF-tuig en politieke randdebielen verantwoordelijk voor slachting in Donbas

Heftig beeld- en fotomateriaal om iedereen wakker te schudden

Posted by Etienne 20 september, 2022

Als je rijk wil worden over iemand anders zijn rug,
kun je kiezen uit een paar beroepen te weten:
chantabele politicus, corrupte wetenschapper of gewoon een ordinaire misdadiger.
Bij de eerste twee ben je zeker dat de politie je niets doet, hoewel je dan een VOLKSVERRADER bent en de kogel verdient!

We kunnen stellen dat het artillerievuur van de Oekraïense nazi's waardoor 15 burgers in Donetsk werden gedood op het conto van onze fascistische EU en hun WEF regeringen kunnen worden geschreven!

Met al het wapentuig dat naar daar wordt verscheept, dat dan ook weer wordt gekocht door Oekraïne met het geld dat onze politieke tuig aan hen geschonken heeft, realiseren ze massamoorden en verdwijnt de 'winst' waarschijnlijk in de diepe steekzakken van de ons regerende fascisten.

Het is voor mij niet langer mogelijk om nog 'respect' op te brengen voor de politieke moordenaars die ALLEN achter de tralies horen te zitten.

  1. Vanwege de vele doden die de COVID injectie heeft veroorzaakt en die nu nog steeds wordt uitgedeeld, ondanks dat het zuiver geweten EN BEWEZEN is.
  2. Voor het supporteren van gelden en wapens naar Oekraïne om de 'oorlog' aldaar gaande te houden, waardoor steeds meer burgerslachtoffers vallen. Kiev is een fascistenregime en degenen die fascisten onderhouden, waardoor de OEKRONAZI's rustig oorlogsmisdaad op oorlogsmisdaad kunnen blijven stapelen door de aan hen geleverde wapens, zijn ook massamoordenaars!

Hoe langer deze oorlog voortduurt en hoe meer burgerslachtoffers er nog vallen, hoe meer Rusland geprikkeld zal worden om een aanval voor te breiden om gans Oekraïne te bezetten en de KIEV nazi's het zwijgen op te leggen.

Ondanks de vele bewijzen en de al opgepakte NAVO officieren en Rambo's, heeft Rusland nog steeds geen kik gegeven. Omdat het Internationaal Strafhof wordt onderhouden door Blackrock en de Rothschildmaffia is er wel een internationale procedure tegen vermeende Russische 'oorlogsmisdaden' opgestart maar blijven de NAVO fascisten die de werkelijke oorlogsmisdaden (laten) plegen in Oekraïne mooi buiten schot.
Rusland is nu zelf bezig een internationaal strafhof op te zetten en daar zal heel wat bewijs de revue passeren, waaronder alle biowapen laboratoria die nu zijn ontmanteld.
Trouwens waarom staat er niet in de krant dat de NAVO nu in Roemenië zulke laboratoria aan het opbouwen is?

19 september 2022, raketaanval op Russisch sprekende burgers in Donetsk door de UKRANAZI's.

Beelden van de slachting in Donetsk

Beelden van de slachting in Donetsk

Beelden van de slachting in DonetskWe komen achter jullie aan politieke leeglopers. Dit is geen zever. Het totale SWIFT systeem zal na september in elkaar zakken als een plumpudding. Vanaf dat moment kun je je eigen ambtenaren, die je nu beschermen zoals politie en leger, niet langer betalen.
Wat denk je dat er dan zal gebeuren?

Verder kun je de 100 landen die nu al zijn aangesloten bij de BRICS, en het MIR-systeem ipv het SWIFT-systeem gaan gebruiken, niet langer bekampen want ook de terroristische NAVO zal door financiële moeilijkheden uit elkaar vallen, zoals ook het WEF en de Europese Commissie mede het EU Parlement. En dat is NIET ECHT voor zijn tijd.

Jullie zijn politiek EN FINANCIEEL volledig dood, alleen hebben jullie het nog niet door!

Jullie hebben de verkeerde kant gekozen, en dat alles voor een hoop schijtpapier van Rothschild, dat nu volledig waardeloos is.

De energie- en voedselprijzen rijzen niet de pan uit door de 'oorlog' in Oekraïne, maar omdat jullie de banken niets anders hebben laten doen dan 'geld' bijdrukken zonder onderpand zoals goud of productie. Jullie hebben dit waardeloos papier uitgedeeld als zoete broodjes aan iedereen die meehelpt om agenda 2030 uit te rollen.

Wel, dat is FINITO.

Maak jullie ALLEMAAL klaar voor de storm.

De revolutie komt eraan en die gaat jullie LETTERLIJK de kop kosten!