NIEMAND BLIJFT ACHTER!
We vechten voor iedereen!

Welke Europese O-N-N-O-Z-E-L-A-A-R wil nog steeds sterven voor POKKENLAND Oekraïne?

Posted by Etienne 19 november, 2022

Alles wat vorige week gebeurde,
was een grote teleurstelling voor alle
EUROPESE holmaatjes van politici, WEF en Rothschild/Rockefeller maffia!

De politieke G-20 toneelspelers van het westen moesten het toch wel ontzettend afleggen tegen de Aziaten met Rusland.
Wat een economisch babbeltje hoorde te zijn werd een 'discussie' om de 'oorlog' in Oekraïne te stoppen. Op het einde tekende iedereen dus, Rusland, India en China inclusief, om de oorlog te stoppen. De bal ligt nu in het kamp van de oppernazi Zelensky!
(Heb je al opgemerkt dat deze Oekraïense oorlogscrimineel altijd is gekleed als een paintballer?)

Alle westerse politieke clowns waren beter thuisgebleven want ze zijn daar ontzettend met de billen bloot gegaan. Als ze nu nog niet beseffen dat ze werkelijk gaan ZAK meer te zeggen hebben op de wereld dan horen ze per direct als groot gevaar voor de westerse volkeren onder dwang te worden opgesloten in de psychiatrie!

De mediamaffia verkocht dit aan de goedgelovige aardbewoner als zijnde een behaalde overwinning.

Maar dan ontplofte er een raket uit de richting van Oekraïne op een Pools loonbedrijf waarbij 2 werknemers omkwamen.

"Rusland heeft het gedaan," kopten ALLE BLACKROCK/ROTHSCHILD MEDIA!

Bleek helemaal geen waar te zijn en alle media met de grootste namen ter wereld trokken hun stront in en haalden de schreeuwerige koppen met het schaamrood op hun gezichten van hun internetsites.

Het ongetrainde leger van Oekraïne heeft ongeveer 40 tot 50 luchtdoelraketten nodig om 1 Russische raket, met precisie afgevuurd, te kunnen onderscheppen. De Russen hebben hun meest geavanceerde materialen nog niet eens ingezet. Oekraïne en de NAVO hadden de KRIMBRUG met rust moeten laten. Daarna heeft Rusland gereageerd door het ganse land zonder gas en elektriciteit te zetten. Iets waar bij ons niet Rusland voor heeft gezorgd maar die geestelijke gestoorde von der Leyen en al de politieke apen en strontbalen binnen en buiten de EU die haar gat kussen!

Voor degenen die het N-I-E-T willen weten

Dit zijn de feiten:

 • Het westerse financiële systeem is failliet waardoor de gasprijzen op een gegeven moment anders moesten worden afgerekend. Rusland vroeg dit te doen in roebels of goud! Tenslotte zijn euro, dollar en pond niets meer waard door de biljoenen die deze politieke onnozelaars hebben laten bijdrukken om de CORONAGEKTE te betalen waardoor vele bedrijven failliet gegaan zijn omdat veel van het geld bij de verkeerde bronnen terecht kwam. Nu worden er biljoenen bijgedrukt om al deze 'vluchtelingen' te onderhouden, onderdak te bieden en voor hen huizen te bouwen. Oh, en vergeet ook niet om de oorlog in Oekraïne in stand te houden met geld en oorlogsmateriaal dat later ook weer zal moeten worden aangevuld in alle magazijnen van de Europese landen.

  EN, VERGEET HET BELANGRIJKSTE FACET NOOIT!


  De staat heeft GEEN ZAK over het geld te vertellen. Ze lenen het bij de bank en wie denk je dat het terug zal moeten gaan betalen in de toekomst? De vluchtelingen? Mensen die hier geen baan kunnen vinden omdat ze geen scholing hebben gehad en de taal niet spreken? Eer deze OVERBODIGE kwasten ooit een baan kunnen vinden, is EUROPA door alle debiele en imbeciele politici al vernietigd tot IN de grond!

 • Nee, de 'digitale' euro zal nooit van de grond komen. Iedereen zal voordat ze hier maar over kunnen beginnen meemaken dat alle crypto's worden blootgelegd als waardeloze 'geldsoorten' die alleen worden gebruikt door de rijken om geld wit te wassen. Wat gaat er gebeuren met het geld dat al die arme sloebers er in hebben gestopt om niet door de banken bestolen te worden? Ze zijn dubbel genaaid! Zij hebben al deze witwaspraktijken feitelijk bekostigd. Begrijpen ze al dat ze NIETS meer hebben dan een cijfertje in hun 'WALLET'? De exchange is out! Niemand kan nu nog crypto's omzetten in andere valuta!

  De ganse crypto OPLICHTERSBENDE IS FAILLIET!


 • En dan hadden deze 'politieke' G-20 onnozelaars nog zoiets leuks. Ze willen een mondiale ID invoeren om internationaal te kunnen reizen. Met als kers op de taart, als je niet volledig bent ingeënt je niet langer MAG reizen.
  IK MOEST LACHEN MAN!
  Blijkt dat de meeste mensen die al 4 steken hebben gehaald niet meer KUNNEN reizen!
  PROFICIAT!
  Alle luchtvaartmaatschappijen, openbaar vervoer en ander vervoer gaan op die manier TOTAAL FAILLIET!
  Kunnen ze alle boeren in de wereld, maar vooral in Nederland, verder met rust laten.

  CO2 'probleem' OPGELOST!

 • De Duitse SMOELENTREKKERS spanden tijdens de G-20 top wel de kroon. In navolging van Italië heeft ook Duitsland in het diepste geheim toenadering gezocht bij Rusland. Er zijn al overeenkomsten getekend en het land is zeker van goedkope olie en gas vanuit Rusland. Ook hebben ze beloofd geen geld of oorlogsmateriaal meer te sturen naar Oekraïne. Verder heeft Duitsland ook al nieuwe contracten gesloten met China in de week voor de G-20 'top'!

  Hoe is het mogelijk dat dit soort corrupte, labiele, leeglopende politieke strontbalen zichzelf 's morgens nog in de spiegel durven aankijken!


  Zoals Jan Blokker ooit zei:
  Politiek is één groot complot tegen eenvoudige sukkels als u en ik.
  En als ze voelen dat ze aan het verliezen zijn van het volk, keren ze zich NAAR het volk totdat ze datzelfde volk weer een paar oren aan kunnen naaien!
Als deze politieke klojo's zo graag OORLOG willen met Rusland, dan stel ik dit een tweede maal voor!
Ik leer hen schieten en parachutespringen. Als ze dat kunnen hijsen we hen in een groen pakje, geven hen een pistool met twee kogels en parachuteren de kliek dichtbij de vijandelijke linies.
Daar neergekomen kunnen ze eenmaal op de 'vijand' schieten en kiezen of ze de laatste kogel door hun eigen kop jagen of gaan ondervinden of de Russen ECHT onmensen zijn.

Dat ze dan terecht gaan moeten staan voor een Russisch militair tribunaal is zeker. En de doodstraf door de kogel IDEM!

Ik wens de SPAGAATPOLITICI veel geluk. Ik kan hen nu al vertellen dat ze VEEL TE LAAT de kant van het volk aan het kiezen zijn!

Oorlog is niets anders dan een voortzetting van het politiek verkeer met andere middelen.


In mijn ogen is IEDEREEN ONNOZEL om te gaan sterven voor een stelletje politieke KONTNEUKERS van rijk en machtig met een geheime agenda die niets GOED betekent voor de mensheid!


Volgens Voltaire is politiek de KUNST van het LIEGEN!
En er zijn dus in de toekomst 'hoofd'prijzen te winnen voor al deze MOORDDADIGE beroepsleugenaars die tienduizenden mensenlevens op hun geweten hebben!
Eerst door de CORONALEUGENS en later door de niet bestaande 'OORLOG' in Oekraïne wat niet meer is/was dan een reddingsactie van Rusland om te voorkomen dat er nog meer burgerslachtoffers zouden vallen omdat de nazi's van KIEV op ongewapende burgers bleven schieten sinds 2014!
Het scheen de politici van de EU en hun landen, Amerika of de NAVO geen reet te interesseren.
Wel, dat is dan mooi opgelost. Ondanks het opblazen van de Nordstream gasleidingen, de vele provocaties van de NAVO in de richting van Rusland, het bombarderen van een Russisch grensdorp waarbij vele tientallen slachtoffers vielen, is Rusland nooit VOL in de aanval gegaan.
Rusland houdt namelijk rekening met burgers die zo weinig mogelijk slachtoffer van een conflict mogen worden. Dit is echter niet hetzelfde als Rusland is bang voor een confrontatie! Nee, integendeel. De NAVO met Amerika zijn bang voor de confrontatie omdat ze weten dat ze een frontale oorlog met Rusland nooit zullen kunnen winnen.

Voor degenen die het nog niet weten. Oekraïne is al lang opgedeeld. Rusland krijgt het stuk oost-Oekraïne tot aan de Dnjepr. De rest gaat een worsteling worden tussen Polen, (die al een stuk noordwestelijk Oekraïne heeft bezet en bij mij de vraag oproept of oorlogsmisdadiger Zelensky niet expres een raketje heeft laten afvuren op Polen) en Roemenië samen met Hongarije!

DIT EN DIT ALLEEN IS DE WAARHEID OVER OEKRAINE!