NIEMAND BLIJFT ACHTER!
We vechten voor iedereen!

STOP GELDSTROOM NAAR OEKRAINE

Posted by Etienne 13 november, 2022

Alleen onnozele dwazen zetten aan tot een grotere oorlog,
en dat komt omdat we worden geregeerd door
een stelletje EU HOLMAATJES van een demente Amerikaan,
die denkt dat hij president is.

Op 10 november blokkeerde Hongarije 18 miljard euro aan financiële steun van de EU aan Oekraïne, wat een golf van kritiek uitlokte bij de leiders van het blok. Boedapest zei dat het genoeg had van de gezamenlijke leeninitiatieven van de EU. Ondertussen hebben demonstranten in Italië en andere EU-landen opgeroepen geen wapens meer naar Oekraïne te sturen en de sancties tegen Rusland op te heffen.
Ekaterina Blinova

“Het verbaast me niet dat de Hongaren en de Italianen en anderen hun eigen weg gaan. Ze hebben het volste recht om dat te doen,” vertelde Joe Siracusa, Amerikaans politiek deskundige en professor geschiedenis en diplomatie aan de Curtin Universiteit in Australië, aan Sputnik.
“Er komen er meer van. En ik denk dat elk land in Europa zal doen wat ze denken te moeten doen om de winter te overleven en door te gaan met het leven. Ik bedoel, ze zijn niet gebonden aan een blauwdruk op leven en dood. Europa stort zich niet in het konijnenhol omdat iemand de Oekraïense president Volodymyr Zelensky wil steunen. En ik denk dat Zelensky echt verwacht dat dit gaat gebeuren.”
De Europese Commissie (EC) stelde op 9 november een steunpakket van 18 miljard dollar voor Oekraïne voor, dat naar verwachting in 2023 in werking zou treden om de begrotingsbehoeften van Oekraïne te helpen dekken. Die steun zou worden verleend in de vorm van leningen tegen zeer gunstige voorwaarden, die in regelmatige termijnen zouden worden uitbetaald.

Volgens president Volodymyr Zelensky heeft Oekraïne een begrotingstekort van 5 miljard dollar per maand. De defensie-uitgaven van het land zijn in de eerste zeven maanden van 2022 vervijfvoudigd tot 17 miljard dollar.

Ondertussen heeft het Oekraïense ministerie van Economie vorige maand toegegeven dat het reële bbp van het land in het tweede kwartaal van 2022 met maar liefst 40% is gedaald. Volgens de Wereldbank zal de economische productie van Oekraïne over het hele jaar naar verwachting met 35% krimpen. Als klap op de vuurpijl voorspellen de financiële functionarissen van Oekraïne dat de inflatie begin 2023 kan oplopen tot 40%, en dat dit kan uitmonden in hyperinflatie. Kiev heeft geen geld om de financiële crisis het hoofd te bieden, maar in plaats van zich bij Rusland aan te sluiten aan de onderhandelingstafel, dringt het er bij zijn westerse geldschieters op aan om het meer te geven. Dit terwijl de EU eveneens voor een hyperinflatie staat die zijn gelijke niet kent!

Het laatste genereuze aanbod van de EU kwam op een moment dat Amerikaanse functionarissen hun Europese bondgenoten vorige maand bleven bekritiseren omdat zij Kiev niet genoeg geld zouden geven. Volgens de Amerikaanse pers riep minister van Financiën Janet Yellen haar internationale collega’s meermaals op om zowel de snelheid als de hoeveelheid geld die naar Oekraïne gaat op te voeren. Daarnaast heeft Yellen de kwestie naar verluidt aan de orde gesteld tijdens een besloten bijeenkomst met Valdis Dombrovskis, uitvoerend vicevoorzitter van de Europese Commissie, en Paolo Gentiloni, Europees commissaris voor economie, bij het Internationaal Monetair Fonds.

Uiteindelijk stemde Brussel in met de steun, maar Hongarije verstoorde woensdag het bod van de EC: het geld kan niet naar Kiev gaan zonder de volledige steun van alle 27 EU-landen, vanwege de begrotingsregels van het blok. “Wij zullen zeker geen enkele vorm van gezamenlijke EU-lening op dit gebied steunen,” zei de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken en Handel Péter Szijjártó tegen een Hongaarse krant. Boedapest rechtvaardigt zijn besluit met het feit dat het al honderden miljoenen euro’s heeft uitgegeven om gezondheidszorg, onderwijs en culturele instellingen in Oekraïne te steunen. Daarnaast steunde Hongarije eerder de gezamenlijke lening van de EU tijdens de COVID-pandemie, “en dat was meer dan genoeg,” benadrukte Szijjártó.

Brussel, Berlijn en andere Europese hoofdsteden onderwierpen Boedapest aan kritiek, terwijl sommige mainstream media de schuld legden bij de Hongaarse premier Viktor Orban, die volgens hen in het verleden herhaaldelijk EU-normen heeft genegeerd en de Russische president Vladimir Poetin het hof zou hebben gemaakt.

Het probleem is echter dat niet alleen Hongaarse politici zich verzetten tegen de voortdurende financiële en militaire steun van het blok aan Oekraïne en de verregaande sancties tegen Rusland op een moment dat inflatie en recessie het oude continent overspoelen.

Afgelopen weekend gingen in Rome naar schatting 100.000 Italianen de straat op om de regering op te roepen te stoppen met het sturen van wapens naar Oekraïne. De bijeenkomst werd naar verluidt georganiseerd door vakbonden, talrijke katholieke verenigingen en vredesgroepen.

Op 9 november staakten Griekse arbeiders in Athene een dag lang, gesteund door vakbonden als het Algemeen Verbond van Griekse Arbeiders en ADEDY, uit protest tegen de stijgende inflatie en de torenhoge energieprijzen, die dramatisch stegen nadat de EU zich had aangesloten bij het energie-embargo van Washington tegen Rusland.

Eerder, in september, protesteerden ongeveer 70.000 mensen in Praag, Tsjechië, waarbij ze er bij hun regering op aandrongen rechtstreekse gascontracten met Rusland te handhaven om de zich ontwikkelende energiecrisis te boven te komen.

Het Europees Parlement erkende in oktober dat bijna 50% van de Grieken en 43% van de Italianen zei dat ze willen dat de sancties tegen Rusland worden opgeheven. Tegelijkertijd bleek uit een enquête van Eupinions, een onafhankelijk platform voor de Europese publieke opinie, dat minder dan 40% van de Italianen het goedkeurt dat Rome wapens levert aan Kiev.

Men moet toegeven dat de VS, het VK, de EU en hun naaste bondgenoten veel militaire, financiële en humanitaire hulp hebben toegezegd aan het regime in Kiev.

Volgens het in Duitsland gevestigde Kiel Institute for the World Economy hebben de VS, de EU en verschillende andere landen tussen januari en oktober 2022 in totaal 93,73 miljard euro (93,62 miljard dollar) toegezegd aan Oekraïne, waarbij de VS de gulste gever was.

Naast het sturen van wapens en geld naar Kiev draagt de EU ook de last van de opvang van Oekraïense vluchtelingen. Het aantal Oekraïense vluchtelingen dat door de VS is opgenomen, is minuscuul en bedraagt slechts ongeveer 0,02% van de Amerikaanse bevolking. Washington heeft minder Oekraïense vluchtelingen (100.000) opgenomen dan Polen (1.365.810), Duitsland (1.003.029), Tsjechië (427.696), Italië (159.968), Turkije (145.000), Spanje (140.391) en het Verenigd Koninkrijk (122.900), volgens de gegevens van de VN.

De kosten voor huisvesting van Oekraïners in Europa zijn aanzienlijk, vooral door de oplopende inflatie en de daarmee gepaard gaande economische achteruitgang. Volgens het Kiel Instituut zijn de kosten voor de huisvesting van Oekraïense vluchtelingen voor sommige landen hoger dan hun totale steun aan Oekraïne. Estland bijvoorbeeld besteedt meer dan 1,2% van zijn bbp aan hulp aan Kiev en huisvesting van Oekraïense vluchtelingen. De gecumuleerde steun van Letland en Polen bedraagt ook meer dan 1% van hun bbp.

Ondertussen bereikte de inflatie in de eurozone volgens voorlopige gegevens in oktober een nieuw historisch hoogtepunt van 10,7%, waardoor Brussel nu al toegeeft dat het blok afstevent op een recessie aan het eind van dit jaar.

Het roept de vraag op of de Europese regeringen hun hulp aan Oekraïne zullen stopzetten, aangezien het ministerie van Buitenlandse Zaken van Biden hen onder druk blijft zetten om hun uitgaven uitputtend te breiden, ongeacht de economische moeilijkheden van het blok. In een gesprek met een Amerikaanse omroep in de nasleep van de verkiezingsdag waarschuwde Zelensky tegen het verminderen van de hulp van Washington aan Kiev, en benadrukte dat dit de enige manier is om ervoor te zorgen dat de Europeanen geld blijven sturen naar Oekraïne. Toch is het onduidelijk waar het geld precies naartoe gaat, aangezien miljoenen dollars en euro’s in de mist van het conflict zijn verdwenen.

Hoe kan de 'druk' van een demente bejaarde zo groot zijn? Biden bewijst elke dag weer opnieuw dat hij na vijf minuten niet meer weet wat hij heeft gezegd. Soms is het zo erg dat hij niet eens weet waarover hij praat!
Bestaat deze Amerikaanse druk echt wel?
Of, is het toch WEF en VN die voor deze betalingsdwang een dikke vinger in de pap hebben?
Als we deze gang van zaken in de richting van Oekraïne willen stoppen dan is er wel wat echte geschiedenis nodig. Gelukkig moeten we dan niet ver zoeken. Oliver Stone, de maker van JFK 'de film', heeft hierover een documentaire gemaakt die de waarheid over Oekraïne vertelt vanaf 1991, de hersenspoeling van de jeugd en de coup waar de EU samen met de toenmalige Amerikaanse regering mmv de CIA verantwoordelijk voor zijn geweest!

Bekijk de docu voor u verder leest
Als u de volledige documentaire hebt uitgekeken, beseft u dat we vandaag de dag met de derde generatie nazi's hebben te maken in Oekraïne. Waarom wordt een dergelijk land door het TOTALE WESTEN dan gesteund in een strijd, geen oorlog want daar zijn internationale afspraken over gemaakt, tegen Rusland? Een land waartegen geen enkel NAVO- of EU-land de oorlog heeft verklaard.
Waarom helpen we regelrechte nazi's en hun fascistische regering die alle democratie heeft afgeschaft in het land en al een 'burgeroorlog' voert sinds 2014 tegen een ongewapend deel van hun EIGEN LAND die per ongeluk voor het grootste deel Russisch spreken, terwijl diezelfde naziregering Russisch heeft afgeschaft in scholen en iedereen heeft gehersenspoeld om alle Russisch sprekende mensen AF TE MAKEN?
A U S R A D I E R E N op zijn NAZI DUITS gezegd!

Nogmaals, Oekraïne is geen EU land, noch lid van de NAVO!

Om deze ganse ziekelijke toestand te stoppen, zodat Nederland alvast een halt wordt toegeroepen met de gekte in Oekraïne te onderhouden hebben we een artikel in het strafwetboek, namelijk artikel 100!

Daarin wordt heel erg duidelijk gesteld: 'iedereen die een land van wapens of geld voorziet om ons land in die oorlog te betrekken, kan worden veroordeeld tot 10 jaar gevangenisstraf'. Dit is een artikel waar geen ENKELE rechter naast kan kijken.
Rutte heeft met zijn gekweel, 'dat we in oorlog zouden zijn met Rusland', dit artikel al ontelbare malen overschreden. Wie heeft er ballen bij de politie om Rutte hiervoor op te pakken?


(zie hiervoor ook artikel 9 WIM en artikel 28 Statuut van Rome, vooral als het lager personeel werd gestuurd door een ambtelijk bevel vanuit hun hiërarchische top of direct bevel vanuit de politiek om bijvoorbeeld geweld toe te passen, hetgeen ook kan worden gebruikt om politici op te pakken doordat ze al het politiegeweld goed blijven keuren, gebruikt bij alle vreedzame corona- en boerenprotesten. Daar heeft de politie duidelijk altijd het geweld UITGELOKT en daar zijn ontelbare bewijzen voor!
Ze hebben hier zelfs op vreedzaam protesterende ongewapende burgers geschoten, hen gewond en gedood. Dit is niet goed te spreken omdat hier zelfs de menselijke moraliteit is overschreden waardoor alle schutters voor hun daden ter verantwoording moeten worden geroepen! Dit zijn regelrechte OORLOGSMISDADEN!)


Al degenen die hier rekenschap voor horen af te leggen zijn:

  1. alle politici
  2. alle ambtenaren bij het ministerie van defensie
  3. alle ambtenaren bij het ministerie van justitie
  4. de top van politie- en legerleiding in Nederland
Zij laten deze klootzakkerij doorgaan en werken er volmondig aan mee.

Ik hoop echt dat er nog politie - en militair personeel bestaat die absoluut ballen genoeg hebben en, indien nodig, hun hiërarchische top arresteren om daarna de rest van genoemde LANDVERRADERS op te pakken.
Hierbij kijk ik vooral naar KM (MARSOF) en KCT (CT) die hierin zijn gespecialiseerd en idem het nodige materiaal hebben, voor het geval de KMAR dwars zou gaan liggen!