TOEVAL BESTAAT NIET

WEF-tuig veroorzaakt overal ter wereld CHAOS, ARMOEDE en OVERSTERFTE!

Posted by Etienne 14 september, 2022

Als ik 'de wetenschap' volg, kom ik bij het geld
en als ik het WEF-tuig volg kom ik bij dezelfde geldschieters!

De oversterfte neemt alleen nog maar toe, ondanks al pogingen van die duistere globalistische 'wetenschappelijke' organisaties, media en politiek om de uitwerking van die misdadige vaccinaties te verhullen. Het licht wint altijd van het duister, al zullen veel slachtoffers hier geen boodschap meer aan hebben...

Onderzoek naar oversterfte onuitvoerbaar

"Wetenschappers kunnen een door de Tweede Kamer geëist onderzoek naar het relatief hoge aantal sterfgevallen in Nederland niet uitvoeren. Ze krijgen gegevens over bijvoorbeeld coronabesmettingen en vaccinaties niet van het RIVM en de GGD, bevestigt onderzoeker Robert Verheij na berichtgeving door de Volkskrant. Daardoor kan een deel van de puzzel niet gelegd worden.”

Laat voeding uw medicijn zijn en,
medicijn uw voeding.
Hippocrates

Artsen zouden ipv een waardeloze eed af te leggen waar de meesten zich toch niet aan houden, beter het leven en werken van Hippocrates in detail bestuderen!

Eetadvies bij de voornaamste kwalen

 • Verkoudheid/griep: wortel, ananas, gember, knoflook
 • Hoofdpijn: appel, komkommer, gember, selder
 • Zweren: koolsoorten, wortel, selder
 • Hoge bloeddruk: rode biet, appel, komkommer, selder, gember
 • Nierproblemen: wortel, watermeloen, komkommer
 • Oogkwalen: wortel, selder
 • Constipatie: wortel, appel, verse koolsoorten
 • Kater(ig) gevoel: appel, rode biet, wortel, citroen
 • Nerveus: wortel, selder, granaatappel
 • Depressief: wortel, appel, spinazie, rode biet
 • Suikerziekte: wortel, spinazie, selder
 • Astma: wortel, spinazie, appel, knoflook, citroen
 • Artritis: wortel, selder, ananas, citroen
 • Nierstenen: sinaasappel, appel, watermeloen, citroen
 • Stress: banaan, aardbei, peer
 • Vermoeidheid: wortel, rode biet, groene appel, citroen, spinazie
 • Geheugenverlies/beginnende dementie: rode biet, druiven, granaatappel
 • Indigestie: ananas, wortel, citroen, munt
Best alles vers, biologisch/organisch. Simpeler wordt het echt niet!

Pedofilie

Dit is de eerste keer dat ik over pedofilie schrijf in de hoogste regionen van regeringen en ministeries. Als we willen weten waarom er agenten zijn, die gemakkelijk te verleiden zijn tot onschuldige mensen afranselen en er op schieten, is het zaak hen eveneens in dit soort onderzoeken te betrekken!

Na bijna 3 jaar staatsfascisme is het onmogelijk dat het bij het OM en ministerie van justitie iedereen ontgaan is dat de bevolking wordt geterroriseerd door een nazistische regering, bestaande uit WEF-tuig dat in dienst staat van een vreemde mogendheid en zodoende landverraad en volksverraad pleegt?

In 1997 werden vier mannen in top van de Nederlandse Justitie verdacht van seks met minderjarigen. Naast drie hoofdofficieren ging het ook om de directeur-generaal Internationale Aangelegenheden en Vreemdelingenzaken, namelijk Joris Demmink (1947). Daarop werd in 1998 het Rolodex-onderzoek gestart, maar al heel snel werd dit onderzoek van hogerhand stilgelegd. Op 1 november 2002 werd ontuchtverdachte Demmink zelfs benoemd tot de allerhoogste ambtenaar van Justitie, namelijk secretaris-generaal. Na een gelijktijdige publicatie in de Panorama en de Gay Krant op woensdag 8 oktober 2003 werd Demmink opnieuw in verband gebracht met ontucht. Zijn naam werd weliswaar niet genoemd in die publicaties, maar het was voor de ingewijden duidelijk dat het om hem handelde. Daarop verklaarde de Piet Hein Donner (1948), die als minister van Justitie Demmink had benoemd: “Er is geen sprake van rook, laat staan van vuur.” In deze 24e Nederlandstalige aflevering van Pateo TV toont allround onderzoeker Johan Oldenkamp aan dat Donner heeft gelogen en dat er zelfs volop vuur was. Bovendien begon die brand bij Justitie al rond het jaar 1980. Dat was wellicht ook de reden dat Demmink in 1982 overstapte van het Ministerie van Defensie naar het Ministerie van Justitie. Alle feiten worden in onderstaande videopresentatie netjes op een rijtje gezet.

De zaak-Demmink is vanwege twee redenen zeer controversieel geworden. Allereerst heeft de top van Justitie uit alle macht de deksel op deze beerput willen houden, of werd hiertoe van hogerhand gedwongen. Ten tweede is deze zaak verziekt doordat op geld beluste lieden opzettelijk feiten en fictie door elkaar zijn gaan halen. Het doel van deze aflevering van Pateo TV is om neutrale kijkers te helpen om waarheid van leugen te onderscheiden.

Link naar PATEO TV
De ultieme vraag is: "waarom gaat dit ONGESTRAFT door zonder dat politie of leger ingrijpt?"
Wordt al het WEF-tuig door de MOSSAD gechanteerd? Van hoog tot laag?

Feitelijk hebben ze maar één doel voor ogen.

Ons de Nieuwe Wereldorde laten accepteren en dat is gelijk aan accepteren van levenslang FASCISME zoals in HITLER DUITSLAND van weleer!

Hoe zorg je ervoor dat mensen de NWO accepteren:

1) Angst creëren: door COVID worden mensen langzaam gedwongen om thuis te blijven, thuis te werken en vanuit huis te socialiseren, met behulp van dating-apps, GrubHub, boodschappen bezorgen (plotseling geïmplementeerd) en kinderen dwingen om thuisonderwijs te geven.

2) Beperk reizen: implementeer langzaam 'goedkeuring' voor reizen (vliegtuigen, schepen, enz.) Met GOEDGEKEURDE medische certificering, waardoor toegang wordt verkregen tot bepaalde supermarkten, buitenlandse reizen, clubs en zelfs aankopen. Deze agenda beperkt de beweging van de samenleving.

3) De samenleving verzwakken: naarmate gezinnen bedrijven, inkomsten, enz. verliezen, worden ze afhankelijker van overheidssteun, waardoor de naleving van medische voorschriften (digitale microchip, vaccinatie, medische certificering en digitale ID) duurzaam moet zijn.

4) Langzame bevolking: met beperkte reizen en veel minder socialisatie (thuis blijven), hebben minder mensen contact met elkaar, waardoor relaties, koppels en gezinnen afnemen. Dit zou de groei van de bevolking vertragen uit angst voor infectie.

5) Verslechtering van de gezondheid: aangezien de vaxx een aanzienlijk deel van degenen die het gebruiken zal steriliseren, waardoor de bevolkingsafname wordt bevorderd, zal het ook verdere medische problemen veroorzaken bij jongeren en ouderen, zoals de ziekte van Alzheimer, spierverlies, misvormingen en overlijden.

6) Scheiding: de media zullen angst bij het publiek opdringen, waardoor de regering nieuwe regels kan opleggen die de Grondwet tenietdoen, inclusief het scheiden van families in kampen? onder het mom van 'bescherming', aangezien u wordt geïndoctrineerd in een nieuw systeem.

7) Reiniging: door afscheiding zullen de mensen hun wil verliezen om een aantal terug te vechten en MOETEN ze zich nu onderwerpen aan de agenda van de regering, inclusief het injecteren van u met "vaccins" die velen in de loop van de tijd zullen doden, aangezien tirannieke regeringen en de MSM de doden dekken als 'ziekte'.

8) Sanitaire voorzieningen: Terwijl globalistische tirannieke regeringen langzaam afnemen, waar ze het meest bang voor zijn 'een geïnformeerde grote bevolking', blijft het aantal burgers afnemen. Dit vergroot de controle van de overheid door minder vergelding en rebellie.

9) Controle: degenen die overblijven, worden onder controle gehouden door middel van digitale vaccincertificering, sociale kredietprogramma's, contacttracering (tracking), digitale valuta, biometrische microchips en digitale ID-certificering. Je gehoorzaamt of sterft.

10) Eindspel: je hebt gewoon geen vrijheid, vrijheid van godsdienst, meningsuiting of zelfverdediging. Je kunt alleen overleven door naleving en arbeid. Je hebt geen noemenswaardige hulp bij een opstand. Je bestaat gewoon om hen, de touwtrekkers van het WEF-tuig, verder te verrijken.

Dit zijn trouwens de 10 regels om fascisme en genocide te herkennen, maar dan voor het grote publiek aangepast aan de toekomst van de EU en het 'regerende' WEF-tuig!

Aanschouw HUN nieuwe normaal.


VECHT NU OF STERF STRAKS ALS U NIET AANGEPAST BLIJKT TE ZIJN AAN HUN 'MORAAL'!

De olieperikelen in de EU

Er zijn bewijzen genoeg die de geestelijk gestoorde von der Leyen als schuldige aan kunnen wijzen voor alle stijgende energiekosten omdat deze TUTTEBEL er een persoonlijk genoegen in heeft gevonden Poetin te 'treiteren' en daarmee alle Europeanen deze winter in de kou te zetten doordat Europa hierdoor zichzelf in de voet schiet omdat we zelf NIETS meer hebben. Geen gas, geen olie en geen productie! Alles is 'uitbesteed' naar lage lonenlanden en de energie hebben we duur verkocht! Alleen Noorwegen en Zweden kunnen zichzelf volledig zelf van energie voorzien, zonder aan te moeten kloppen bij Rusland!

Je verwacht van een stelletje 'ontwikkelde' politieke STOETHASPELS toch op zijn minst dat ze economisch-strategisch kunnen denken.
Dus zijn ze de eretitels ONNOZELAARS en randdebiel dubbel en dwars waard!

In de EU gaan nu zelfs stemmen op om deze trut buiten te smijten! Ik zou zeggen: "wacht niet te lang, de winter nadert!"
Op dit moment is eerder genoemd GEK WIJF bezig om zoveel mogelijk olie op te kopen voordat ze nog wat meer 'sancties' uit haar duim gaat zuigen die Rusland niet eens raken maar de Europeaan nog meer en verder het financieel zwart gat induwen.

Hier de link

Vertel me nu nog een keer dat we NIET door een stelletje IDIOTEN, DEBIELEN, IMBECIELEN en PSYCHOPATEN worden geregeerd!

ALLE POLITICI IN DE EU HOREN IN DE PSYCHIATRIE!

Wat gaat er gebeuren op 24 september

Steeds meer landverraders van het WEF-tuig 'waarschuwen' ons voor naderend onheil.

WAT STAAT ER MISSCHIEN TE GEBEUREN DEZE MAAND?

Alle geld gaat naar het Vaticaan eind van de maand en dat NASA ding wordt uitgesteld sinds 2016 naar eind VAN deze maand.

Sommige mensen denken als deze de lucht in gaat, dat dan alle geprikten omkiepen.

Wij wachten rustig af wat er wel of niet gaat gebeuren.

Oplichter, beroepsleugenaar en WEF-tuig De Croo, 'premier' van BELGISTAN, zei het anders

"Nog een paar weken zoals deze en de Europese economie zal volledig tot stilstand komen..."
Dat is volgens Bloomberg de onheilspellende waarschuwing van alweer een EU-leider die de noden van zijn volk erkent boven de noden om een deugdzaam signaal af te geven tegenover Oekraïne (en tegen Poetin 'omwille van de democratie') Maar Oekraïne is NIET in oorlog met Rusland. 80% van gans Oekraïne is vrij van oorlog en deze Belgische politieke kluns en de HOERNALIST weten dat beiden! Ze werken volgens een agenda van Klaasje Schwab en zijn grote baas Rothschild, eigenaar van BLOOMBERG!

De Belgische premier Alexander De Croo waarschuwde dat Europa onmiddellijk moet optreden om de energiecrisis aan te pakken of het risico te lopen op een fundamentele economische stilstand waarvan het blok maar moeilijk te herstellen zou zijn.

Tijdens een interview met Bloomberg News, waarschuwde De Croo:

"Het risico daarvan is de-industrialisatie en een ernstig risico van fundamentele sociale onrust."
Net als een aantal andere EU-leiders, die snel van de Brusselse bureaucraten afwijken over de te volgen koers, waarschuwt de Belgische leider voor unilateraal optreden tegen Rusland en dringt hij aan op:

"Ik zie eerlijk gezegd geen andere keuze dan marktinterventies te doen", zei De Croo. "We krijgen geen tweede kans om als 450 miljoen Europeanen te bewijzen dat we de zaken in handen nemen. Wat je vandaag ziet, is een massale drainage van welvaart uit de Europese Unie."
Concreet pleit de Belgische federale regering voor de invoering van brede prijsplafonds op de gasmarkten in plaats van alleen op de Russische import 'omdat Vladimir Poetin al heeft gezegd dat hij zou stoppen met de verkoop van gas'.

(EvR: Dit is een halve waarheid. Poetin zei niet langer te leveren als de EU niet gaat betalen in roebels of GOUD!
Dit is omdat de euro, pond, yen en dollar geen fluit meer waard zijn vanwege het ongefundeerd bijdrukken van deze muntsoorten zonder onderpand de laatste 2 jaar. Daarom zijn deze munten nu NIETS meer waard!
De Rothschild banken hebben zich uit de markt geprint met hun schijtpapier! Niemand wil ons nog iets verkopen zolang we niet in goud betalen omdat onze munten PUUR WAARDELOOS zijn!)


Dat vertelt iedereen dat de ganse EU, VK, Japan en VS samen met hun BANKSYSTEEM totaal FAILLIET ZIJN!

(Daarbij wordt een broodnodige reparatie die moet worden uitgevoerd door SIEMENS aan de NORDSTREAM 1 tegengehouden door de Duitse politici, met medeweten van alle andere politieke randdebielen in de EU. Ze verzwijgen allen de waarheid, en dat is ook liegen!)

Wat De Croo vertelt is één grote leugen. Ze hebben hier zelf aan meegewerkt. Het staat-banksysteem zou niet kunnen werken zonder de volledige medewerking van alle regeringen in de failliete landen van de EU en het westen! Mensen die nog steeds geloven dat Poetin hiervoor moet worden nagewezen, bedenk dan dat de benzineprijzen al lang voor de invasie in west Oekraïne, de tegenwoordige prijzen benaderden!
Men is COMPLEET onnozel om de EU beroepsleugenaars en landverraders te blijven geloven.

Waarom vraagt geen enkele MSM journalist, waarom de politiek WEL bereid is de schuld van de burgers hun energiekosten op zich te nemen, terwijl ze verzaken om de energieprijzen naar beneden te doen zodat niemand in de schulden komt!

Iedereen die een volk vertegenwoordigt MOET van onberispelijk gedrag zijn, dat stelt de wet! Ik snap niet hoe klunzen zoals De Croo, VDB, Rutte en dergelijke beroepsoplichters en landverraders door de 'screening' zijn gekomen.

Wellicht is omkoping en corruptie TOCH een feit?

Hier de link naar de zever van landverrader en WEF-tuig De Croo

Bekijk het een keer anders

Het probleem met de energieprijzen is dat we in Europa zeer afhankelijk zijn van Russisch gas. En aangezien gas moeilijk te transporteren valt, hebben we ook niet meteen de mogelijkheid om Rusland te vervangen door een andere leverancier.

De Russen hebben deze analyse al eerder gemaakt en weten dat we eigenlijk geen kant op kunnen. Ofwel blijven we gas kopen van Rusland ofwel storten we onze economie in een depressie.

Wie ooit een les economie heeft gehad, zal zich de wetten van vraag en aanbod wel herinneren en beseffen dat energie een prijsinelastisch product is. Dit betekent dat de vraag nauwelijks daalt naarmate de prijs stijgt.

Helaas hebben onze politici deze les economie nooit gehad waardoor zij de huidige crisis compleet mismeesteren en de toestand alleen maar erger maken.

Zo hoor ik de Minister van Financiën zeggen dat als we met z’n allen minder gas en elektriciteit gaan verbruiken, de vraag en dus ook de prijs zal dalen.

Klopt niks van natuurlijk want in zo’n geval zal Poetin de gaskraan gewoon wat verder dichtdraaien waardoor we opnieuw tegen tekorten aankijken. Hij wil namelijk, met het oog op de Europese burgers, dat alle sancties worden afgeschaft! Dat zou basiskennis moeten zijn.

Een ander voorbeeld van de complete onkunde is de discussie rond de price caps.

De hoge energieprijzen zijn een gevolg van het kunstmatige energietekort dat Rusland creëert.

De oplossing is dus meer aanbod.

Dat ga je met een price cap niet bereiken alvast. Je loopt zelfs het risico dat Poetin de kraan helemaal dichtdraait.

Dan ga je van minder aanbod naar geen aanbod.

Het voordeel is dat bedrijven zich dan niet meer moeten afvragen hoe ze de energierekeningen betaald krijgen en meteen de poort kunnen dichttrekken.

Want onze politici hebben niet alleen van economie weinig begrepen, van energie snappen ze zelfs nog minder.

Ik trek al jaren grote ogen als ik hen hoor vertellen dat we naar een C02-neutrale wereld evolueren en straks helemaal geen fossiele brandstoffen meer gaan verbruiken.

Probeer jij maar eens staal, chemische producten of bakstenen te produceren met zonnepanelen of windmolens. Het idee alleen al.

Het zwakke leiderschap dat we vandaag kennen, is een extra risico voor beleggers en reden genoeg om de financiële markten te blijven mijden.

Kan iedereen nu begrijpen waarom de koosnaampjes voor politici, zoals debiel, imbeciel en idioot juist zijn gekozen?

Zoals de titel van dit artikel al heeft gezegd:

TOEVAL BESTAAT NIET! NIET ALLE POLITICI KUNNEN IDIOOT, IMBECIEL of DEBIEL zijn.
Er zit een plan achter en dat komt bij het WEF vandaan. Opperhoofd NAZIKLAAS SS SCHWAB is familie van Rothschild die cont(r)acten hebben met Soros, Rockefeller en hun foundations, koninklijke families enz.. Al deze pipo's hun bezittingen, zijnde alle grote industrieën en centrale banken in de wereld hebben ze gezamenlijk ondergebracht in Vanguard en Blackrock!


Deze ganse piramide van geld en macht staat op omvallen omdat alles is gebaseerd op dezelfde gebakken lucht dan het monopolygeld dat ze met biljoenen hebben bijgedrukt met als onderpand ons belastinggeld waarvan nu zelfs de rente niet langer kan worden opgebracht!

Het financiële zwarte gat lonkt. Trap niet in de val van financiële basishulp, want dan bent u een gevangene van het nieuwe systeem!

Over nog MEER toeval gesproken

Portugal breekt Europees dodenrecord – Oversterfte nu 30%
“De overmaat aan sterfgevallen in de maand juli is vijf keer hoger dan het gemiddelde voor de maand juli, en dit is maar heel weinig te wijten aan de hitte of covid.”
Uit een artikel dat eerder verscheen:

Volgens cijfers van het portaal voor sterftecijferbewaking van het Portugese directoraat-generaal Gezondheid lag het aantal sterfgevallen in juli 30% hoger dan het gemiddelde tussen de jaren 2016 en 2019.

In juni was het buitensporige sterftecijfer in Portugal al het hoogste van Europa, met 23,9% meer sterfgevallen dan het gemiddelde voor dezelfde maand in de periode 2016-2019. Deze verontrustende cijfers moeten worden vergeleken met het EU-gemiddelde van 6,2%.

Wat voor bewijs is er in dit stadium van het spel nog meer nodig dat VAIDS een ongekende dood en vernietiging veroorzaakt?

Het aantal kankergevallen explodeert, samen met alle andere biowapens die langzaam dodelijk zijn.

Wat moet er nog meer gezegd, geschreven of getoond worden aan deze gehersenspoelde doodscultisten die schreeuwen om hun nooit eindigende boosters in hun deugsignaal massale zelfmoordritueel?

En zo gaat het verder, zoals het artikel vervolgt:

Meer dan 86% van de bevolking (8.900.000 mensen) heeft ten minste twee doses van het vaccin gekregen. Mooie paradox! Vooral omdat de cijfers over ernstige of dodelijke bijwerkingen onopvallend beginnen te verschijnen, in het bijzonder met betrekking tot onverklaarbare coronaire hartziekten bij jongeren, van wie de goede gezondheid regelmatig werd gecontroleerd in het kader van tal van sportactiviteiten. Ook de opmerkelijke toename van beroertes is zeer verontrustend bij veertigers.

Onverklaarbare, plotselinge, mysterieuze, toevalligheden in overvloed.

Het debat begint in Portugal nog maar schuchter, maar de mond-tot-mondreclame van artsen en apothekers, ondersteund door hun respectieve beroepsregels, in het bijzonder met betrekking tot de behandelingen die hier worden geweigerd, begint effect te sorteren op de geïnformeerde publieke opinie.

Als de Portugezen niet snel tot bezinning komen, zal er niet veel meer te bespreken overblijven.

Durven de Europese politieke HEIKNEUTERS nog steeds het word 'vaxxinazi' niet in de mond te nemen?Alle maatregelen waren vanaf dag 1 compleet overbodig en de PCR test was vanaf dag 1 EEN GROTE OPLICHTING om mensen min of meer te dwingen zich te laten inspuiten met een vergif waar ze vroeger of later aan zullen sterven!

Dit is waarom ik MET VOLDOENDE BEWIJZEN durf te blijven beweren dat we mogen spreken van GENOCIDE, waar bijna alle politici, de volledige journalistiek met al hun dagbladen en nieuwszenders, mede het overgrote gedeelte van de artsenij, het OM en ministerie van justitie medeschuldig aan zijn.

Zonder hen was deze MASSAMOORD onder de bevolking nooit mogelijk geweest!