Het bestaan van een virus is nog steeds een THEORIE

Geen enkele theorie is WAAR, er is geen sluitend bewijs voor deze bestaande hersenspinsels.
Verplicht onderwijs en propaganda hebben ervoor gezorgd dat u
deze wetenschappelijke leugens bent gaan geloven!

Posted by Etienne 1 november, 2022

Hond moet weg, boer met weg, auto moet weg, gas moet weg, vlees moet weg.
In een tiny house krekels en gras eten, nooit meer vliegen, 10 spuiten in je reet en
met muilkorf op STAATSTELEVISIE kijken die 500 nieuwe genders wereldnieuws vinden!

Virussen bestaan niet!

Je kunt vele soorten bacteriën observeren. Dan ontdek je dat er bacteriën zijn die dagelijks bezig zijn met je lichaam te ontgiften en weefsels te herstellen. Er zijn bacteriën die actief zijn voor de vertering en opname van voedingstoffen. En als je goed observeert, dan zie je dat er vele bacteriesoorten gewoon latent aanwezig zijn bij een gezonde mens. En iemand die symptomen (heling) vertoont zie je dat deze bacteriën om een of andere reden actief zijn geworden en ervoor instaan dat het lichaam zijn evenwicht terugvindt nadat de geest een shock of trauma heeft opgelost. Je kunt alle soorten bacteriën in kaart brengen en als je echt wetenschappelijk analyseert, dan zie je dat bacteriën onze vrienden zijn.

De enige uitzondering die hier betreft is als er tijdens de schok nog een intoxicatieschok erbij is gekomen, dat onze vrienden de bacteriën iets te actief kunnen worden. In die zin mag je de overactieve bacteriën iets afremmen in de trend van hey, iets rustiger aan, jullie zijn de gastheer aan het vergiftigen. Er kunnen van die gevaarlijke cytokine stormen ontstaan en dat mag zeker vermeden worden, niet door symptomen te bestrijden (dat is zelfs misdadig), wel door de symptomen af te vlakken. Dat is ergens een uitzondering.

Bestaande levensvormen kun je definiëren en aantonen. Zelfs bij bacteriën vind je interessante eigenschappen zoals dat ze een metabolisme hebben waarin ze voedingsstoffen kunnen opnemen en energie kunnen assimileren. Ze zijn in staat om zich voort te planten en hebben een propulsie om zich te verplaatsen. Ze scheiden excrement uit en kunnen ook waarnemen.
Met andere woorden:

de wetenschappelijke definitie van een levend organisme is een samenspel van chemische reacties en fysische verschijnselen.
Maar een virus? Heeft geen stofwisseling, geen metabolisme of spijsvertering. Scheidt ook geen excrement uit. Een virus is eveneens niet in staat om waar te nemen. Geen propulsie om zich te verplaatsen. En virus mist de essentiële functies om zelfstandig te overleven en is afhankelijk van een weefsel voor zijn replicatie. Deze eigenschappen vallen uiteraard niet in de smaak van de virus- en vaccinindustrie.

In feite is een virus in de meest begrijpelijke vorm een eiwitje met DNA of RNA dat instructies bevat om eiwitten te produceren die zo belangrijk zijn om het lichaam te ontgiften door middel van symptomen. Het is voorzien van een eiwitmantel, een capside, of buiten omhulsel dat een enveloppe wordt genoemd.

Het gekke is juist dat deze eiwitjes met erfelijk materiaal ongeveer tussen de 10 en 30 basenparen nucleotiden bevatten, en eigenlijk altijd lichaamseigen zijn. Ze behoren tot de metabolische activiteit (vooral ontgiften) van een levend organisme. En deze eiwitten worden gevonden mede dankzij de PCR-test.

Iedereen heeft deze eiwitten in het lichaam. Het is het virtuele genoom van virussen, samengesteld via informatie uit de database, letterlijke afbeeldingen uit computermodellen hebben een genoom tussen de 30.000 en 40.000 basenparen nucleotiden. Als ik denk aan het gevreesde coronavirus dat een genoom heeft van 29981 basenparen nucleotiden en de eiwitjes die met de PCR-test getraceerd worden maar 18 basenparen nucleotiden hebben (CTC CCT TTG TTG TGT TGT),

ja, dan moet ik wel lachen met de virologie, want deze eiwitjes vinden ze altijd, maar het virus vinden ze niet?


Het coronavirus is 3600 keer groter dan het ‘eiwitje’ en dat coronavirus vinden ze niet?

En onze vriend Christian Drosten (Duitsland) die de primer sequentie voor de PCR-test heeft gecodeerd, had zelfs niet eens gecontroleerd of deze sequentie van een virus afkomstig was. Hij had zelfs niet gecontroleerd of deze sequentie niet in elk metabolisme voorkomt, zelfs in planten. Dat is toch geen empirische wetenschap beste mensen,

maar nep-wetenschap.


Toch is het gelukt met angstpsychosen om de hele wereld in de leugen (matrix) van virussen te krijgen. Niet met mij natuurlijk.

Nu is het WHO bezig een angstpsychose te creëren met schimmelinfecties. Beste mensen, schimmels zijn de grote opruimers in de natuur, ze zijn zelfs in staat om zware metalen en dioxines af te breken. Letterlijk zijn schimmels (paddenstoelen) de ALLESREINIGER van de natuur. Zo in de natuur, zo in het lichaam. Schimmels zijn altijd correlatie, nooit de causale oorzaak. Als je schimmels hebt, betekent dat je lichaam zich met schimmels tracht te ontgiften van een intoxicatie schok dat de causale oorzaak is.

Om deze reden groeien schimmels in tumoren die ons lichaam eigenlijk helpen te ontgiften als we in een conflictactieve fase zitten zodat we kunnen overleven. Het lichaam is zo slim en intelligent, het staat altijd aan onze kant.

Er wordt zelfs gezegd dat virussen een bewustzijn hebben. Onze 'vriend' Marc Van Ranst heeft ooit gezegd dat virussen intelligenter zijn dan mensen, ze kunnen ons immuunsysteem (dat ook fictie is) verschalken.

Mensen geloven deze nonsens uit angst omdat zij hebben geleerd dat bacteriën en virussen ons van buitenaf kunnen aanvallen en ons immuunsysteem (nog een illusie) zou wel eens het gevecht kunnen verliezen.

Pas op beste mensen, laten we een beetje spot drijven, een virus weet precies of er iemand op 1,5 meter afstand staat of dat die persoon op een stoel zit iets te consumeren. Een virus weet precies wie er is gevaccineerd en wie niet. Een virus met al zijn intelligentie is ook bang en laat de ongevaccineerden juist met rust. Tot nu toe zijn ongevaccineerden de gezondste mensen tenzij ze een angst schok meemaken waaruit er uiteindelijke een griep zal ontstaan. Maar door deze griep zal de ongevaccineerde juist weer gezond worden.
Alle medische successen zijn altijd afhankelijk van het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Grondbeginsel van de medische wetenschap is:

“Het lichaam niet schaden.”

Oproepen tot hernieuwde COVID-maatregelen zijn een 'ziekelijke grap' van een stelletje IDIOTEN en andere MALLOTEN.

Nu we de herfst en winter ingaan, maakt de COVID-industrie zich op voor een nieuwe ronde van vrijheidsberovende tegenmaatregelen. In Nederland en België is de angstzaaierij alweer in gang gezet door veel ophef te maken over een vermeende stijging van het aantal COVID-'gevallen'.

Trappen de mensen nog steeds in dat versleten bedrog? Moeten we echt nog een winter lang uitleggen dat de PCR-test geen infectie kan vaststellen? We zullen zien, maar ik hoop van niet.

Al maanden een overmaat aan sterfgevallen zonder COVID bij jongeren onder de 60, en niets in het hoofdnieuws dat ik heb gezien.

De selectieve berichtgeving van de STAATSMEDIA en andere PROPAGANDAKANALEN is gewoon schokkend.

Is het niet geweldig dat wij voor deze geestelijke marteling geld moeten betalen? En deze machtige groepen en hun omgekochte regeringen met nog wat chantabel voetvolk achter de schermen zullen niet stoppen totdat we allemaal gemaskerd zijn, vanuit huis werken, sociaal verwijderd zijn, gezuiverd en vers geprikt.

Op dit moment is het horen van deze opgefokte debielenclub die roepen om meer beperkingen gewoon een zieke grap, gezien de schade die deze mensen ons land hebben toegebracht – twee en een half jaar van experimentele lockdowns die geen waarneembaar voordeel op hebben geleverd ten opzichte van landen en regio’s die open bleven en gewoon doorgingen.