We leven in een wegwerpmaatschappij

En velen vinden het wel goed zo!

Posted by Etienne 11 oktober, 2022

Besef dat al degenen die u kapot willen spuiten tevens de derde wereldoorlog willen ontketenen, ervoor zorgen dat we ons eten en energie niet langer kunnen betalen en ons uit ons huis willen hebben om daar allerlei mislukkelingen uit de rest van de wereld te plaatsen, ook degenen zijn die ervoor gezorgd hebben dat MH-17 werd neergehaald.
Ze noemen ons wappies en complotdenkers, maar wat als HUN complotten allemaal te bewijzen zijn? Hoeveel staatscomplotten zijn er de laatste 2 jaar al uitgekomen? Kan iemand deze nog op 1 hand tellen? Ik denk het niet!


We leven in een wegwerpmaatschappij, en deze maatschappij wordt compleet vernietigd door de hedendaagse politieke randdebielen en hun holmaatjes. Niet om er iets nieuws voor in de plaats te brengen, maar gewoon om via het gebruik van de kreet Build Back Better dezelfde zever voor uw neus te zetten maar dan volledig gecontroleerd. Hierbij MOET men natuurlijk VERPLICHTINGEN nakomen die nooit iemand heeft gewenst.
(QR-code, verplichte herhaalspuiten, en actieve euthanasie op een bepaalde leeftijd OF als men waardeloos wordt geacht voor deze maatschappij zoals chronisch zieken en geestelijk gehandicapten! Daarom wordt abortus in Amerika zo ontzettend en op een zeer agressieve manier gepromoot! Hier had men de 'baas in eigen buik' zever al in de jaren '60! Als iedereen het doden van een kind normaal vindt, dan ligt de weg open om ook de 'waardeloze' mee-eters weg te spuiten, niet? OK, laat ons dan beginnen met alle oude elite zakkenwassers zoals SCHWAB en KISSINGER want deze klootzakken maken er al jarenlang reclame voor!)

Oekraïne is bijvoorbeeld sinds 1991 een neo-nazi staat waar kinderen worden klaargestoomd om alle Russen uit te moorden omdat ze een gevaar zouden zijn voor het 'land', dat al eeuwen onder Rusland valt en waar de meerderheid van de mensen Russische, Hongaarse, Roemeense dan wel Poolse 'roots' hebben.

Als je dit weet dan vraag je jezelf toch af waarom deze haat uitsluitend tegen de Russen is gekeerd, niet?

Wel, stel deze vraag maar eens aan een of andere eikel in de politiek. Ze zullen hier niet op kunnen antwoorden. Feit is:

de ganse jeugd van Oekraïne is gehersenspoeld naar voorbeeld van de HITLERJUGEND in Hitler Duitsland en nu plukken de westerse 'kolonisten' hiervan de vruchten.
Tienduizenden mannen zijn al geofferd door hen bijna onvoorbereid naar het front te sturen sinds februari 2022. Sinds 2014 is de Donbassregio, Lugansk en Donetsk, verwikkeld in een burgeroorlog met het Kievregime. Zelfs de AZOV nazisten hebben deze regio er niet onder kunnen krijgen hoewel de burgerbescherming uit Donbass niet uit getrainde militairen bestond.
Vele AZOV heldendaden werden uitgemeten via krant en televisie maar er kwamen zelfs geen scheurtjes in de verdediging van de Donbassregio. De bevolking klitte als één man achter hun gouverneurs en burgemeesters. Vele vrijwilligers uit voormalig Joegoslavië en Rusland die verwikkeld waren geweest in oorlogen tegen het westen dat hen wilde kolonialiseren zoals ze de ganse wereld willen kolonialiseren, boden hun hulp aan.

De eerste poging om Rusland zwart te maken en een wereldoorlog te forceren was het neerhalen van MH-17!

Al snel was bekend dat het niet draaide om een BUK raket die werd afgevuurd vanuit stellingen in Donbass. Het vliegtuig werd neergehaald door de Oekraïense luchtmacht en de piloot legde hierover een verklaring af! De vele getuigen die zowel door RT als door de BBC werden gefilmd, kon men niet negeren. Later haalde de BBC de getuigenverklaringen van hun website. Toch ik download zoveel mogelijk alles wat als bewijs kan dienen.


Lees zeker dit rapport een keer dan weet u en beseft u dat al degenen die u kapot willen spuiten, de derde wereldoorlog willen ontketenen, ervoor zorgen dat we ons eten en energie niet langer kunnen betalen en ons uit ons huis willen hebben om daar allerlei mislukkelingen uit de rest van de wereld te plaatsen, ook degenen zijn die ervoor gezorgd hebben dat MH-17 werd neergehaald.

Er waren journalisten van de vrije pers als eerste ter plaatse. Ze maakten een fotoreportage waarvan duidelijk is dat het hier helemaal niet zou gaan om de MH-17, of althans zeker niet om de passagiers die opstegen met de MH-17.

Deze reportage is niet voor WOESIES en SISSYS! Houdt uw kotszakjes maar vast gereed!
Familieleden in Nederland en België zouden beter uitsluitsel vragen aan de overheid wie ze hebben begraven en hoe het komt dat er bijna uitsluitend alleen Aziatische slachtoffers en nauwelijks kinderen zijn gevonden terwijl het vliegtuig zo ongeveer vol zat met Europeanen en hun kinderen. Om zeker te zijn zou je de slachtoffers terug op kunnen laten graven om na een lijkschouwing bijkomende vragen te stellen, zoals waar deze familieleden zijn vermoord, want ze zijn niet gevonden in Oekraïne, dat staat als een paal boven water!
Een kennismaatschappij is NIET gevuld met wetenschap!
Kennis is vergankelijk,
weten is blijvend!

Als je je niet gezond voelt, ga je naar de dokter. Een bewijs van gezondheid haal je bij … de dokter. Ons dagelijks leven is gevuld met vanzelfsprekendheden. Het los maken begint met vragen stellen. De falende voorzieningen, je niet meer kunnen verlaten op oud-en-vertrouwd, helpen een handje om je Zelf niet meer te verlaten. De hedendaagse praktijk van de gezondheidszorg, met het medisch werkveld voorop, roept in ieder geval veel vragen op.

Geneeskunde is ziektekunde..!

Wat kan een geneeskundige zonder enige kennis van gezondheid patiënten te bieden hebben? Zoals de meeste mensen wel weten wordt gezondheid beschreven in termen van normaalwaarden. Dus als de hoeveelheden en afmetingen van je lichamelijke onderdelen binnen het collectieve spectrum vallen – dat wat bij de meeste mensen gemeten is – dan is dat je brevet van gezondheid.

Gezondheid is een hoeveelheid. Het wordt opgehangen aan de grootste gemiddelde deler. Het is een verouderd denkmodel dat je gezondheid en ziekte kan vaststellen op basis van metingen met apparatuur, omdat alle menselijke lijven op dezelfde manier zouden werken. De ‘gekwalificeerde’ medicus die je gezond moet maken, vaart op een handvol getallen. Kunnen we dat kwalificeren als kennis van gezondheid?

Waar heeft de geneeskundige dan wel kennis van?

Tijdens de medische opleiding, en ook daarna, krijg je een onuitputtelijk scala aan ziekten gepresenteerd om in je hoofd te stampen. Het hele medische denken is ingesteld op wat er allemaal mis kan zijn (pathologie), hoe het mis kan gaan (pathofysiologie), hoe je dat tijdig kan opmerken (vroegdiagnostiek), hoe je dat kan herkennen (symptomen), welke naam je de ziekte kunt geven (diagnostiek) en wat je kan doen om de ziekte te bestrijden (behandeling).

Kortom, de hele geneeskundige mindset is erop ingesteld dat er van alles fout kan gaan en hoe fout het vervolgens kan gaan … als je niets doet. Het besef dat de mens geweldige vermogens bezit, zoals een herstelvermogen, is ver te zoeken. Veel mensen weten zich op de een of andere manier toch in balans te houden ondanks alom aanwezige verstoringen als stress, vervuiling, straling, mindcontrol, trauma, enz..

Velen kunnen zichzelf genezen, met of zonder hulp van buitenaf. Iedere arts weet, of moet het weten, dat niet de arts geneest, maar het lichaam dat zelf doet. Tijdens mijn opleiding maakten veel artsen gebruik van dit ervaringsfeit: in de meeste gevallen konden patiënten genezen zonder al te veel toeters en bellen. Het medisch vertrouwen in het lichaam was een onmeetbaar, maar wezenlijk èn effectief onderdeel van de behandeling.

Tegenwoordig denken we dat we genezen door dat pilletje, die chirurgische ingreep en oh …, als we de technologie niet hadden! Waarom moeten artsen dan overuren maken en kan de gezondheidszorg de toevloed niet aan? En is het onbetaalbaar geworden! Waarom zijn er zoveel herhaal bezoeken, terwijl een ziekenhuis-ontslag nogal eens wordt geregistreerd als ‘genezen verklaard’?

Wat kunnen we dan te weten komen over het medisch rendement? Als de mindset van de medicus het zelfgenezend vermogen van de mens niet onderkent, dan geneest de patiënt ondanks de medische behandeling. Tenminste, als ie geneest.

Gezondmaker of ziekmaker?

We zitten nu met een gezondheidszorg die, onder leiding van de geneeskunde, meewerkt aan het ziek maken van mensen, op zijn zachtst gezegd. De hardere variant – ‘de gezondheidszorg werkt mee aan het ruimen van mensen’ – is te pijnlijk om hardop te zeggen, maar kijk naar de cijfers van juli 2022: bijna 47.000 doden in Europa en 30.000 doden in de VS. Het aantal gewonden is desastreus: ruim 4 miljoen in de EU en 1 miljoen in de VS..!!
Vaccinaties lijken vanzelfsprekendheid te zijn geworden en worden ‘het paradepaardje’ van de moderne geneeskunde genoemd. Maar deze officiële geneeskunde was totaal niet voorbereid op zoveel commotie over de gebleken heftige bijwerkingen. Waarbij ontkenning natuurlijk de eerste reactie is..!
We zijn er getuige van dat de gevestigde geneeskunde meewerkt aan een vaccinatieprogramma dat nu al een onacceptabel dodental op zijn conto heeft en massale gezondheidsproblemen veroorzaakt. Artsen die hier niet aan meewerken of deze gang van zaken kritisch onderzoeken en dat publiceren, vinden een hoge boete op de deurmat, krijgen een beroepsverbod of overlijden plotseling.

Genoeg gezondheidswerkers luiden de noodklok. Velen zijn overspannen door de medische drama’s die zich binnen de medische muren afspelen. Ze zitten ziek thuis of ze nemen ontslag. Hoezo personeelstekort in de gezondheidszorg? Raar, toch? ….. We zijn er getuige van dat de gevestigde geneeskunde niet bereid is om de gezondheidsproblemen bij de ‘gevaccineerde’ mensen te onderzoeken op mogelijke vaccinschade. Om vaccinschade buiten de schijnwerpers te houden worden we met kluitjes in het riet gestuurd met diagnoses als ‘sudden adult death syndrome’ en ‘dood door onbekende oorzaak’.

Etaleren de medici met dit soort diagnoses niet eerder hun onwetendheid dan hun professionaliteit? Hier kan je als moderne, technologisch geavanceerde en hoogwaardige gezondheidszorg toch niet mee aankomen? Raar, toch?

Of niet? Hebben we dit niet eerder gezien?

Werd de geneeskunde 80 jaar geleden niet ook ingezet om mensen te ruimen en op mensen te experimenteren? Is er toen niet ook onherstelbaar mensonterend letsel toegebracht aan de mensheid? Is Agenda 2030, in geneeskundig opzicht, een vergelijkbaar project, maar dan in een 21e eeuws jasje? Hoe dan ook: is dit een gezondheidszorg waarop we nog kunnen vertrouwen?

Willen we dat artsen die hun patiënten schade toebrengen, bewust of onbewust, onze trouw en toeverlaat zijn in tijden van lichamelijke of geestelijke nood?

Willen we ons leven in handen leggen van een geneeskunde, hoe wetenschappelijk verantwoord die ook beweert te zijn, die ons als object ziet en met ‘sorry’ aankomt als het ons leven verwoest?

Is dit een geneeskunde die we nog willen, die met ons lijf mag doen wat onder het mom van ‘medisch verantwoord’ verplichte protocollen op ons loslaat?
Voorschriften die ook nog eens voortkomen uit frauduleuze studies, niet gecontroleerde/gecorrigeerde publicaties en een meeste-stemmen-gelden beleid (consensus). Dankzij het pandemie-prikkie is de medische doos van Pandora geopend, want dit verhaal speelt eigenlijk al sinds oprichting van de ‘reguliere’ geneeskunde. Is het niet de hoogste tijd om een kritische kam door de gevestigde geneeskunde annex gezondheidszorg te halen om het kaf te verwijderen en te zien of er nog bruikbaar koren tussen zit? Kunnen we deze crisis dan gebruiken om een gezonde geneeskunde te ontwikkelen?

Het vonnis

De gevestigde geneeskunde is eigenlijk een geamputeerde versie van geneeskunst. Het is gebouwd op het gematerialiseerde aspect van het mens-zijn, de tastbare verschijning. Dit is maar een klein aspect van het mens-zijn dat zich oneindig uitstrekt in een ‘energetisch veld’. Van dit kleine aspect zijn er nog weer vele kanten afgeschaafd. De modellen voor anatomie en pathologie zijn opgesteld aan de hand van dode lichamen. De normaalwaarden vinden hun wortels in metingen van voornamelijk mannelijke gevangenen en militairen. Niet bepaald representanten van de mensheid, zou ik zeggen. Ook symptomenbeelden (ziekte-markers) zijn afgestemd op de mannelijke lichamelijkheid.

Dankzij activistische vrouwelijke cardiologen begint het te dagen in de gezondheidszorg, dat hartproblemen bij vrouwen zich heel anders manifesteren dan bij mannen, waardoor ze niet tijdig herkend worden.

Allereerst een pilletje voor het symptoom, terwijl de dieperliggende oorzaak onbehandeld blijft..!

De meetgegevens voor fysiologie en pathofysiologie komen uit farmaceutische laboratoria en technologische computermodellen. Gegevens uit de computer en het laboratorium leveren de diagnose. Het gros van de medische behandelingen dwingt het lichaam om iets anders te doen dan wat het van nature wil doen.

Ik heb het hier niet over acute en levensbedreigende situaties die kordaat en heftig ingrijpen rechtvaardigen. Dit is iets waar de geneeskunde zich in gespecialiseerd heeft en ook goed in is. De gezondheidszorg wordt echter overladen met chronische, levensbeperkende en hinderlijke ongemakken. Ze zijn niet op te lossen met symptoombestrijding en in veel gevallen zijn ze juist het gevolg van symptoombestrijding.

Een beroep met zo weinig levend menselijk fundament, maar wel met heel veel invloed op menselijk leven lijkt me niet de aangewezen partij om een leidende rol te spelen in onze samenleving. Wordt het niet de hoogste tijd dat we hiervan afstappen?

Omschakelen

De quantumsprong is al gaande. We hoeven alleen maar mee te liften op de grote golf. Alles wat er gaande is in de energetische velden wijst op een expansieve beweging in bewustzijn en lichamelijkheid. In mijn optiek zijn we als mensheid de quantumsprong zelf die met onze planeet samenwerkt om in een nieuwe kosmische orde te landen. Het gaat wel gepaard met heel veel gedoe.

Laten we zeggen dat niet iedereen klaar is om de sprong te wagen en dat geeft veel getrek en gesjor. Maar als we met genoeg mensen de sprong doorzetten dan zullen we een keer in rustiger vaarwater terecht kunnen komen (en waarschijnlijk ook puin kunnen ruimen). De quantumsprong is de gelegenheid om daadwerkelijk een wereld te creëren die wij vanuit onze natuurlijke oorspronkelijkheid willen en niet een synthetisch systeem binnen het bestaande, gefabriceerde systeem dat een denktank van corporatiehouders en cyborgs voor ons heeft uitgestippeld.

Maar het creëren van een nieuwe werkelijkheid vraagt wel om een nieuw bewustzijn om wortel te kunnen schieten, anders wordt het meer-van-hetzelfde-maar-dan-anders. In vorige artikelen ben ik een pad ingeslagen en zolang dit niet doodloopt, wandel ik hierop verder. Het is echter wel een onderzoeksterrein dat in een stadium van ontginning verkeert.

Deze tijd met zijn massale instroom van nieuwe frequenties werkt als een gigantische booster voor ons bewustzijn, zodat nieuwe inzichten als paddenstoelen de grond uit schieten. Er zijn veel pioniers en ieder creëert zijn eigen pad met een bijbehorend landschap. Er zijn dus verschillende invalshoeken die in verschillende richtingen ideeën ontwikkelen. Of we oude en vertrouwde (alternatieve) geneeswijzen nu van stal moeten halen is voor mij de vraag, omdat we met dit veranderende bewustzijnsveld in nieuwe lichamen komen te zitten.

Als de werkelijkheid uitkristalliseert, zal duidelijk worden welke modellen voor een nieuwe geneeskunde en welke structuur voor een nieuwe gezondheidszorg levensvatbaar zullen zijn. Of we dan nog wel modellen nodig hebben? Een gemeenschappelijke basis in dit onderzoeksterrein is er wel:

het spirituele en het materiële dichter bij elkaar brengen. Het is een dieper duiken in de samenhang tussen beide wat ons beeld van spiritueel en materieel onherroepelijk zal veranderen.

Eerst blazen ze de Nordstream op,
daarna de Krim brug,
en dan vindt elke randdebiel in de politiek,
mede hun media holmaatjes,
het raar dat Poetin ook van zich laat horen!
Hoe onnozel zijn ze eigenlijk?
Met dit soort mondiale zelfmoordneigingen
geef ik hen allen de raad om zichzelf op te hangen
of voor de trein te springen
en ons, alle volkeren van de wereld, verder met rust te laten!

De Krim brug werd niet opgeblazen door een vrachtwagen zoals eerst werd beweerd. Er werd een Amerikaans wapen voor gebruikt. Een wapen dat ook bos- en heidebranden veroorzaakt in de VS en Europa om al deze branden daarna op de zogenaamde opwarming van de aarde te kunnen steken.

Ze beweren zelfs dat alle communicatie met Oekraïne is verbroken. Daar moet ik heel erg serieus om lachen. Met een 100 watt zendertje heb ik bijna alle dagen contact met Oekraïne als de zonnevlekken het toestaan. Ik doe dat al sinds 2014 toen de burgeroorlog tegen de Donbassregio begon. Minstens 3 maal per week spreek ik mensen uit de regio en daarbuiten over alle reilen en zeilen in Oekraïne. Ik heb onder andere contact met een arts, een televisieproducer, ingenieurs en hulpverleners uit Kiev en de getroffen gebieden. Zelfs gisteren nog (10 oktober) tijdens de vele raketaanvallen!

Wat de Krim brug zelf betreft. Treinverkeer was weer mogelijk binnen 24 uur. Autoverkeer werd nooit gestopt omdat alle verkeer over de nog bestaande baan kon worden omgeleid. De ontstane file was zodoende binnen een paar uur, nadat de branden waren geblust, opgelost!

Hier heb je het bewijs dat de door BlackRock en Vanguard gesponsorde media niets anders dan leugens en propaganda verkopen.


Indien u nieuw bent in deze materie of u gelooft mij en/of RT niet,
bekijk dan deze reportage een keer, gemaakt door de beroemde Oliver Stone!

De corrupte oplichters en landverraders die ons nu regeren en alles hebben veroorzaakt, blijven de baas zolang wij niets ondernemen. Wordt het geen tijd om ze uit hun kot te halen? Straks wordt het echt kou, wat gaat u dan doen in uw moderne energiezuinige woning?

KOU LIJDEN omdat een corrupt land zoals neo-nazistisch Oekraïne moet blijven bestaan ondanks het bestaande feit dat ze al sinds 2014 meer dan 15.000 ongewapende Russisch sprekende vrouwen, mannen en kinderen, hebben vermoord?
Ervoor zorgen dat het fascistisch regime in Oekraïne blijft bestaan en nog steeds Russisch sprekende burgers kan vermoorden maakt van onze regeringen ook NEO-NAZIS! Dus, hebben we als volk het recht om deze EU dictaturen volledig te ontmantelen.
Niet goedschiks, dan kwaadschiks!

GROTE ONTWIKKELINGEN IN OEKRAÏNE, CHINA, ITALIË EN POLEN

De Russen gaan het serieus aanpakken nu. Het gelul er omheen is over.

De brug werd zwaar beschadigd, de pijplijnen werd getracht te vernietigen en al deze aanslagen werden uitgevoerd door het westen, de Cabal, Deep state, WEF- VN-tuig of hoe je deze klootzakken wit noemen!

De RUSSEN hadden zich voorheen al uitgelaten over de gevolgen. Dus nu zijn de raketten en vliegtuigen begonnen systematisch machtscentra in de Oekraïne te elimineren.

Het leger van Oekraïne bestaat niet meer. Dus er is totaal geen weerstand meer van de Oekraïne en praktisch geen verliezen voor de Russen. De oorlog is gedaan, al schreeuwen de westerse media nog zo hard, dat zij alweer terrein hebben gewonnen.

China bevindt zich in een grote commotie die compleet verkeerd wordt uitgelegd in de westerse 'pers'. De keizer van China, een afstammeling van de grote Dzjengis Khan is begonnen met het zuiveren van Caballeden in de regering.

Volgens BF zijn er al 1000 parlementsleden berecht en geëxecuteerd de laatste weken en de rest is gevangen gezet voor onderzoek naar corruptie, afpersing en caballidmaatschap.

Daarmee heeft de Keizer zich geschaard achter De PM van China, Xi Chinping. En er zijn aanwijzingen dat de grote 80 km lange legercolonne voor Beijing in dienst stond van Xi Chinping, ten einde de zuiveringen door te voeren. Dus daar vinden grote omwentelingen plaats.

Verder is prins William benaderd door de Secret Services van de UK dat hij zich klaar moet maken voor opvolging van koning Charles, die waarschijnlijk binnenkort gaat overlijden aan een hartkwaal.

Buckingham Palace is afgesloten en alle ramen zijn geblindeerd.

De voorbereidingen voor de begrafenis van Charles de derde zijn al begonnen. (Weet u het nog , HIJ WERD BESCHULDIGD OP HET INTERNET VAN DEELNAME AAN SATANISCHE RITUELEN WAAR KINDERMOORDEN PLAATSVONDEN.)

In Groot Brittannië, zijn voorbereidingen begonnen om de corrupte regering van Polen onderdak en asiel te verlenen.

Er zijn berichten dat deze corrupte Poolse regering voorbereidingen treft om het land te verlaten.
Italië kiest de kant van Rusland en neemt niet meer deel aan de sancties van de EU tegen Rusland.

De nieuwe regering heeft een deal gesloten met Rusland en krijgen volop gas en olie geleverd van de Russen tegen de lage prijzen.
Zij staan ook op het punt zich aan te sluiten bij de BRICS landen, ten aanzien van de door goud gedekte roebel.

Ook OPEC en Libië hebben de oliekranen voor de EU dichtgedraaid en zich daarmee geschaard achter de BRICS landen.
In totaal hebben zich nu 120 landen aangemeld bij de Brics voor lidmaatschap, verder hebben 40 andere landen interesse getoond.
DUS HET GAAT NU HARD MET DE VAL VAN DE CABAL.

Terugkomend op Italië

Het zou wel eens kunnen dat Italië de deur heeft opengezet voor bv Spanje. Een maand terug wierp de Catalaanse minister een vraag naar buiten voor een te houden referendum. Of de Spanjaarden nog wel bij de EU wilde blijven behoren.

Maar ook de Grieken welke nooit vrijwillig tot de EU hebben willen behoren, maar geen andere keuze kregen van Frau Merkel. Zullen zich nu gaan roeren.

Nederlandse ministerie en ministers spelen keihard de gezworen onschuld met hun zgn GREEN DEAL.
Echter, die hele GreenDeal soap is van de baan nu Oost Oekraïne weer bij Rusland hoort. Omdat de Oost Oekraïense grondstoffen, noodzakelijk waren voor het slagen van die Green Deal!
Vandaar dat Rutte en Kaag blijven ZEIKEN dat het ook ONZE oorlog is. Maar, tegen Rutte en Kaag zeg ik: VAL BEIDEN DOOD!
Jullie sleuren ons mooie Nederland de afgrond in. JULLIE AFGROND!

En WAAROM?
Jullie zijn een stel kleuters gebleken. Volgens de KLOOTZAK Klaus SCHWAB methodiek zijn jullie zelfs geen Jan Klaassens en Katreintjes maar slechts een kleuterklasje satanisten die hun zin niet krijgen. ADIEU, stelletje LANDVERRADERS! EINDE DEEP STATE,
EINDE CABAL,
EINDE EU,
EN HET EINDE VAN JULLIE DICTATUUR!

In België is er tegenwoordig een versie van Hunted

Klopjacht is een Belgisch televisieprogramma dat vanaf 18 oktober 2021 op Play 4 wordt uitgezonden waarbij gewone Vlamingen 400 uren (17 dagen) uit handen moeten blijven van een team speurders uit de politionele, militaire en private sector. Het format is gebaseerd op Hunted in Nederland. Het eerste seizoen werd uitgezonden op een maandag.

Ze noemen dit amusement, maar dit is wat een lezer schrijft over dit programma:
Ik ben naar een 'amusementsprogramma' te kijken, genaamd 'Klopjacht'.
Een team van 'topspeurders' zoeken een paar teams van 'verdachten'. Leuk om naar te kijken, en te zien hoe politiediensten verdachten opsporen, en welke middelen ze hebben.
Tot ik ineens iets anders in gedachten kreeg.
Dit is helemaal geen 'amusementsprogramma', dit is een programma om te kijken welke gaten overheden en politiediensten nog moeten dichten, zodat niemand de politiediensten nog kan ontlopen.
Tijdens elke uitzending krijgen ze meer en meer informatie, en zien ze welke camera's vernieuwd moeten worden, om bruikbare data te krijgen. Tijdens elke uitzending zien ze welke ondervragingstechnieken werken bij de 'handlangers' van de 'verdachten', en welke niet, enzovoort.
Dit is g.v.d. de gestapo in actie, en niemand die het ziet.

Europees parlement stemt tegen vrede in Oekraïne

Een steeds verdere escalatie van de situatie in Oekraïne is hetgeen bovenaan de agenda van de Westerse landen staat.

Maar dat het Europees Parlement een motie verwerpt om te proberen vrede te bewerkstelligen gaat nog een stap verder.

Nooit worden er in de 'MSM' (gekochte pers) op wat voor manier dan ook artikelen gepubliceerd over hoe wij de dreigende situatie in Oekraïne kunnen laten bekoelen tussen beide partijen.

Iedere dag opnieuw zie je berichten over nieuwe wapenleveranties en enorme geldbedragen die naar Oekraïne gaan.

Niemand wil ook iets maar iets horen over vredesbesprekingen en dat is toch wel vreemd en dat terwijl volgens de laatste peiling in de Telegraaf maar liefst 82 procent van de bevolking zich zorgen maakt over een mogelijk nucleaire dreiging.

Dan is er een initiatief van een aantal politici in het Europese Parlement waar een motie wordt ingediend door onder andere een Iers lid, Mick Wallace.

Een motie die de EU en de lidstaten oproept om alle mogelijke wegen die naar vrede kunnen leiden in Oekraïne te onderzoeken om daardoor een onmiddellijk einde te maken aan de oorlog.

Met 436 tegen 118 stemmen werd de motie verworpen.

Deze 436 tegenstemmers kunnen wat mij betreft DIRECT worden afgemaakt. Ze verdienen niet beter omdat het kontneukers zijn van de Rothschilds en Rockefellers. Die KUTFAMILIES hebben de afleiding Oekraïne nodig om hun GREAT RESET door te kunnen drijven! Deze leeglopers willen de problemen voor de EU-landen die ze zelf veroorzaakt hebben dus NIET oplossen. De Europeaan kan dus gevoeglijk deze winter in de kou zitten en misschien zelfs van honger omkomen. Lekkere zeveraars, niet? En dat schorem heeft echt alles te vertellen? Hoelang gaan we de klootzakkerij van dit TUIG nog slikken?

Je zult niets bezitten en OH, zo GELUKKIG zijn!

Trouwens, als wij deze 436 klootzakken niet afmaken zullen later de Rothschilds en Rockefellers dat wel doen. Deze families kunnen tenslotte ook niets doen met een stelletje schobbejakken die hun land hebben verraden voor een paar luizige euro's!

Alle beroepen die ons hebben verraden of ons aan ons lot hebben overgelaten kunnen worden vervangen door een computer!
Politici, artsen, advocaten, rechters, binnenkort zelfs politie en militairen!
Als ieder van hen zijn/haar beroep wil uit blijven oefenen, wordt het tijd dat ze gaan opkomen voor de bevolking!