Welkom op de CHOP FLOOR!

Hier leest u onvervalst inlichtingennieuws dat verborgen blijft in de media!

Alle politici doen het in de broek nu ze beseffen dat hun plannetje om het blanke ras uit te roeien aan het mislukken is!
Kijk niet zo verbaasd. Tel gewoon 1 en 1 bij elkaar. Al degenen die u proberen wijs te maken dat het 5 is, zijn beroepsleugenaars die niets goed met u op hebben.

Bewijzen stapelen zich op!

Door hebzucht en gegoochel met patenten is alles na zorgvuldig onderzoek van Dr. David Martin aan het licht gekomen. Niet alleen alle massamoordenaars en genocideplegers, ook alle medeplichtigen ZIJN BEKEND! En ja, dat zijn alle politici samen met alle medische leugenaars, journalisten, advocaten, rechters, politieagenten die soms met geweld en corrupte uitspraken deze NIET BESTAANDE PANDEMIE aan alle goedgelovige mensen hebben verkocht als iets dodelijks waartegen ze moesten worden "gevaccineerd"!

Maar deze VERGIFSPUIT zaait DOOD en VERDERF, zoveel is nu wel duidelijk!

Het net dat ze straks allemaal zal bijeenvegen, wordt elke week waarin ze hun leugens aanhouden, strakker aangetrokken omdat het simpelweg meer en meer bewijzen tegen HEN en HUN OPDRACHTGEVERS omhoog brengt.
De grote schoonmaak van Deep State is in Amerika al begonnen! Vele bekende namen zijn al berecht en geëxecuteerd. Daarom hoort u ook niets meer van hen! (De jacht op Bill Gates gaat onverminderd door!) Inmiddels is Bill Gates opgepakt en staat terecht voor een militair tribunaal, zijn verdiende straf niet ontlopen!

Artikels