De meeste mensen zijn veel te naïef bij alles wat ze zien of horen, en dat zal hen vroeger of later opbreken!


Ik heb DRIE grote liefdes in mijn leven.

  • In eerste instantie mijn vrouw, want wie zou zo'n prachtig schepsel niet alle eer willen geven.
  • Daarnaast hebben we dan ook nog survival, extreem survival en filosoferen over de term overleven in alle mogelijke, dagelijkse scenario's en daar de mogelijkheden tegenoverstellen om je gezin alle veiligheid te kunnen geven.
  • En als derde liefde heb ik Cyber Security, een bezigheid waarmee ik meer dan 20 jaar mijn brood heb verdiend.

Internet is voor mij een zeer gevaarlijke wildernis. Je wordt gelokt met alles wat gratis is en naïeve mensen tuinen er massaal in, zoals ze ook vallen voor alle verkondigde politieke en bancaire leugens. Als er een dienst of app. GRATIS wordt aangeboden, dan is dat niet gratis. Dan bent u het product. Dan verdienen ze DIK GELD aan u. Vergeet dat nooit!

Oh ja, ik gebruik ook gmail, waarom niet? Maar ik gebruik het alleen voor onschuldige communicatie die wat mij betreft iedereen mag inzien. U denkt toch niet dat u uw mails kunt wissen bij gmail. Nee, het waanidee wordt u verkocht omdat u uw mails ziet verdwijnen als u op delete drukt. Toch alle mails blijven voor eeuwig op de servers van 'MICROSOFT - CIA' Gates staan.
Indien uw wilt weten waarom? Wel, u bent het PRODUCT! U bent verkocht aan iedereen die er belang bij denkt te kunnen hebben om u te profileren!

Ik vertrouw niets of niemand. Eigenlijk wantrouw ik iedereen omdat iedereen in mijn ogen slecht is totdat ze het tegendeel bewijzen!
Ik wantrouw zelfs Global Leaks omdat ze de God HERMES in het vaandel dragen want die was onder andere de GOD DER DIEVEN!
Vele ngo's en hulporganisaties met links naar inlichtingendiensten hebben nu eenmaal een zwak. Ze gebruiken vaak mythologische Goden achter wiens namen ze zich verschuilen.
En ik vertrouw Globaleaks ook niet omdat ze gebruik maken van FACEBOOK en TWITTER, twee bedrijven die zich met REGELRECHTE CENSUUR bezighouden door meningen die niet PRO AMERIKA OF ISRAEL zijn allen te wissen. Daarbij hebben Facebook en Twitter verbintenissen met de CIA en de NSA. En mijn idee is dat beide bedrijven zelfs EIGENDOM zijn van de CIA en de NSA, zoals ook GOOGLE, uw vertrouwde zoekmachine, eigendom is van de CIA!

En dan heb ik het nog niet over de 'CLOUD' gehad!

Ik ga u ook leren overleven in CYBERSPACE!