Wat als er iemand gewond is en er geen hulp onderweg is?


We zijn allemaal zo ontzettend gewend aan het feit dat alle hulp maar een telefoontje van ons is verwijderd! Maar hoe zit dat in de natuur? Indien je honderden kilometers van de bewoonde wereld bent verwijderd. Kun je het dan rooien met een EHBO cursus van een of andere kruisvereniging? Nee, zeker niet!

Gericht, diepgaand theoretisch onderricht gaat u over deze zaken krijgen via mijn website. De praktijk daar zult u een keer achteraan moeten. Misschien dat ik in de toekomst ook cursussen ga geven. Vergeet niet dat een MEDIC niet alleen zieken en gewonden moet behandelen maar ook verantwoordelijk is voor sanitaire voorzieningen en helder, gezuiverd drinkwater!

In een overlevingssituatie bent u niet het hulpje van de arts, nee, dan bent u de arts waar ieders hoop op is gevestigd.

Toch begint alles genezen thuis, zonder interferentie van 'Meneer DOKTOOR'!
Hij kan namelijk NIETS genezen want een recept uitschrijven om een symptoom aan te pakken heeft GEEN ZAK met een totale holistische genezing te maken van een chronische ziekte zoals kanker, suikerziekte type 2 of andere slepende ziekten!
Ik genees deze TOTAAL maar u hebt karakter nodig omdat ik u alleen adviseer! De rest ligt duidelijk aan uw doorzettingsvermogen en aanpassingen van het dieet.
Kanker bijvoorbeeld genees ik totaal in 2 weken tot een paar maand!
EN MET TOTAAL BEDOEL IK TOTAAL ZONDER COMPLICATIES EN 'BIJVERSCHIJNSELEN', een mooi synoniem voor VERGIFTIGINGSVERSCHIJNSELEN, veroorzaakt door het 'geneesmiddel' dat u is toegediend!