terug naar index

Elke politicus van elke partij is een corrupte, frauderende en plunderende 'SOCIALIST'

Over het verschil tussen geld en valuta mede onrechtvaardige wetten die het mogelijk maken dat we door politiek en banken constant bestolen worden met medewerking van advocaten, rechters, belastingdienst, notarissen en deurwaarders!


Besef goed dat België moet voldoen aan het Bachelor/Master systeem om de bevolking via VERPLICHT onderwijs stelselmatig dommer te kunnen maken. Daarom is nu de richting Grieks/Latijn afgeschaft op de middelbare school. Alle kritische denkers moeten worden uitgeschakeld. Sites zoals deze die alles aan de kaak stellen omdat er nu nog mensen bestaan die voor zichzelf kunnen denken, zullen schaarser worden.

Kritische denkers worden te dikwijls weggezet als complotdenkers. Maar waarom geven instanties en wetenschappers niet gewoon antwoord op gestelde kritische vragen? Ik denk ook niet dat er één advocaat, politicus, deurwaarder, notaris of rechter bestaat op de wereld die ooit antwoord gaat geven op het gene hier via deze pagina wordt verteld.

Ik weet zeker dat ze dan voor PAAL staan!

Als u klaar bent met lezen en kijken ben ik zeker dat u denkt zoals ik. De staat-bank NV is een kartel. Dat alleen al is een misdaad. Tel daarbij de misdaden die ze samen plegen en dan kan iedereen alleen maar tot de conclusie komen dat de staat en de bank beiden CRIMINELE ORGANISATIES zijn!

Onrechtvaardige wetten beschermen alle klootzakken op aarde, niet het volk!

De link naar het boek!

Hier de link naar de volledige boekenlijst om u te ontscholen!

****

****

****

****

****

Luister goed politieke leeglopers. Jullie hebben me op mijn 60e, samen met de bancaire Rothschild zooi, mijn job afgepakt. Niet vanwege competentie maar vanwege mijn leeftijd. Daar jullie jarenlang op ONRECHTMATIGE wijze de helft van mijn salaris hebben gestolen, wens ik een grote som geld retour. Zo niet zullen de komende verkiezingen voor niemand van jullie een pretje worden.

Niemand kan namelijk tegen de waarheid op! En, ik heb de WAARHEID aan mijn kant, jullie niet. Jullie zijn de VOLKSVERLAKKERS!

U beseft toch dat politiek en bank het BEIDEN moeten hebben van VERTROUWEN van de bevolking?


Etienne van Rattingen!