<

De W.H.O. geeft toe dat vaccins niet veilig zijn.

14 januari 2020
Shockerend beeldmateriaal tijdens de Internationale “Vaccine Safety Summit” van de W.H.O.
Wetenschappers van de W.H.O. twijfelen aan de veiligheid van vaccinaties. Er wordt erkent dat stoffen in vaccins schade veroorzaken. Er is geen onderzoek naar veiligheid, en ook geen onderzoek naar kruisreacties tussen alle verschillende stoffen in vaccinaties.
De W.H.O. is in paniek over het feit dat veel artsen en verpleegkundigen eindelijk de veiligheid van vaccins in twijfel beginnen te trekken en zich bewust worden van de gecoördineerde cover-up van vaccinatieletsel. Hoor de top van de wereld zelf aan het woord.
Stap 1 is toegeven dat er geen wetenschappelijk onderzoek is gedaan naar de veiligheid van het gecombineerd toedienen van meerdere vaccins en naar de langetermijneffecten, o.a. van de toevoegingen zoals zoutzuur, kwik, alluminium en alle kritische wetenschappers en onderzoeken die niet door de farmacie betaald zijn serieus nemen.
Stap 2 is dat de farmacie niet langer eigen onderzoeken doet, maar dat een onafhankelijke instantie dit gaat doen.
Stap 3 is kijken welke stoffen er in vaccins zitten die daar niet inhoren, zoals gebleken uit onafhankelijk Italiaans onderzoek.
Stap 4 is het gigantische verdienmodel achter vaccinaties stoppen
Stap 5 is preventie en weerstandsverhoging.

Is dit de reden waarom MOORDENAAR GATES en de MEDISCHE WERELDMAFFIA van universiteiten en Ngo's er nog een WERELDWIJDE VERPLICHTE massavaccinatie doorheen willen jagen?

Feitelijk geven ze toe dat vaccins zonder 'toevoegingen' niet werken en daarmee zeggen ze echt dat virussen niet bestaan! Want, het immuunsysteem reageert niet op een vaccin alleen gevuld met een dood of levend virus!

Als een lichaam geen ANTISTOFFEN aanmaakt dan is er geen sprake van een ziekteverwekker! Zo simpel was het altijd en ik heb geen idee waarom dit nu plotseling zou veranderd zijn!

Trouwens dan is ook ELK VACCIN AL VANAF HET BEGIN WAARDELOOS EN NUTTELOOS!

Idem de vele zever over zogenaamde 'besmette' gevallen. Stel dat je getest wordt, wat dan nog? Als je geen symptomen hebt dan heeft je immuunsysteem goed gereageerd en ben je NIET ZIEK!
En dan koorts! Wat is koorts? Wat zijn alle MEDISCHE ONNOZELAARS van plan?
KOORTS is 39°C of meer en als deze koorts oploopt tot meer dan 40°C voor meer dan een dag dan pas moet je koorts aanpakken. DE REST IS MODERNE BOEKSKESZEVER! Onderbreken van koorts bij een patiënt is het zuiveringsproces van het lichaam STIL ZETTEN! Koorts is onderdeel van de werking van het immuunsysteem! Koorts vernietigt alle ziekteverwekkers!

Onderbreken van koorts, is de ziekte ruim baan geven