Hoe u ieders kanker geneest

In eerste instantie maakt het niet uit in welk orgaan 'de kanker' zich uit. Alles draait om de kanker en niet om het orgaan. Indien men weet hoe kanker ontstaat, wat de oorzaak is, kan het geen probleem zijn om kanker te genezen. Doctor Otto Warburg kreeg in 1931 de Nobelprijs voor geneeskunde omdat hij de oorzaak voor het ontstaan van kanker had bewezen EN ook de manier om kanker te genezen omschreef.

Opvallend is dat Wikipedia dit helemaal niet zo omschrijft, terwijl mijn manier van genezen is gebaseerd op de onderzoeken van Dr. Warburg. Is Wikipedia gevallen voor het grote geld? Of zitten er oplichters aan de toetsen zonder dat ze het weten? Een vraag die ze ABSOLUUT een keer MOETEN gaan beantwoorden.

Mijn ganse recept is gebaseerd op de onderzoeken van Otto Warburg en heeft al vele honderden kankerpatiënten, met kankers in de meest uiteenlopende organen, totaal genezen. Waar wachten alle artsen eigenlijk op? Download het recept en begin uw kankerpatiënten eindelijk eens ECHT te genezen. Uw patiënt heeft kanker, niet een of ander orgaan van deze patiënt.

Zolang u blijft vasthouden aan hersenspinsels als organen en de verdeling van de patiënt in stukjes gaat u nooit iets kunnen genezen. Een patiënt is één geheel. Er komt geen biologische verpakking met botten en organen binnenwandelen. Er komt een persoon van vlees en bloed bij u binnen die u vertrouwt, terwijl u dat vertrouwen helemaal niet waard bent. Daarom kunt u ook geen suikerziekte genezen. Zelfs type 1 is te genezen. Weet u wel wat insuline aanricht in het lichaam? Niet de suikerziekte veroorzaakt blindheid en dergelij- ke, de nagemaakte insuline doet dat!

In het latijn wordt het dan: Ovem lupo committere, pecunia causa. Poeta nascitur, non fit!


Moderne geneeskunde heeft nog veel te leren! Toch, 10.000 jaar genezen op natuurlijke wijze met kruiden inhalen, is niet niks!

Barbarus hic ego sum, qui non intellegor ulli
Ik ben hier DE BARBAAR, omdat ik door niemand begrepen word

© Copyright is geen recht. De waarheid, dat is HET recht waar alles om draait.