Het weer voorspellen is heel wat meer dan wat onze hedendaagse weerprofeten doen. Ook deze uitlezingen zijn van groot belang.

All HAM conditions to work QRP


Paris DX card


World DX card


London DX cardZonne uitbarstingen
D laag absorptieRuimte weerAurora voorspellingOpladen magnetische veldenZonnewind
Coronale gaten. Hoe meer of groter, hoe hoger de zonnewindsnelheid. Dat levert tot matige geomagnetische stormen! Natuurlijk hebben al deze gepubliceerde factoren samen ook een grote invloed op het weer hierop aarde. Maar daar moeten de oplichters van IPCC en alle GROENE MAFFIA nog achter komen.
Hopelijk schaft u dit jaar 'wollen' onderbroeken aan ipv zwembroeken? Begin ook te experimenteren met kweken van groenten in huis. Deze kennis zal nodig zijn in de komende jaren, geloof me. De temperatuur gaat al sinds 1998 gestaag naar beneden! Niet omhoog!
We gaan op zoek naar de WERKELIJKE temperatuur van 2019. U kunt nu voor uzelf uitmaken dat 2018 HELEMAAL niet het 'warmste' jaar ALLER TIJDEN was en dat 2019 heel wat kouder zal worden. Verder wordt de grilligheid van de temperaturen duidelijk in kaart gebracht.
Opwarming van de aarde is een grove leugen. De VN haar pseudo klimaatwetenschap zet alle zogenaamde klimaatgoeroes, het IPCC, politieke en GROENE MAFFIA en al hun kontneukers in een ZEER KWAAD DAGLICHT!
U kunt deze data ook zelf downloaden voor het geval u denkt dat ik er mee 'gespeeld' zou hebben.
Mocht deze data in de toekomst onbereikbaar worden, weet dan wel dat eerder genoemde clubjes u VERNEUKEN met leugens die HEEL ERG VEEL GELD KOSTEN! UW CENTEN die door de gelegaliseerde maffia bende van de staat met de naam 'belastingdienst' elke maand van uw salaris worden gestolen via een, door uw verkozen politieke kontneukers, goedgekeurde maffiawet!