HF Condities

Alle info voor de Radio Amateur

DX kaarten


Paris DX card


World DX card


London DX cardZonne uitbarstingen
D laag absorptieRuimte weerAurora voorspellingOpladen magnetische veldenZonnewindCoronale gaten. Hoe meer of groter, hoe hoger de zonnewindsnelheid. Dat levert tot matige geomagnetische stormen! Natuurlijk hebben al deze gepubliceerde factoren samen ook een grote invloed op het weer hierop aarde. Maar daar moeten de oplichters van IPCC en alle GROENE MAFFIA nog achter komen.
Hopelijk schaft u dit jaar 'wollen' onderbroeken aan ipv zwembroeken? Begin ook te experimenteren met kweken van groenten in huis. Deze kennis zal nodig zijn in de komende jaren, geloof me. De temperatuur gaat al sinds 1998 gestaag naar beneden! Niet omhoog!
De temperatuur wordt al geregistreerd en bewaard sinds 1660. U kunt nu voor uzelf uitmaken dat 2018 HELEMAAL niet het 'warmste' jaar ALLER TIJDEN was. Dat is een grove leugen. Deze wetenschap zet alle zogenaamde klimaatgoeroes, het IPCC, politieke en GROENE MAFFIA en al hun kontneukers in een ZEER KWAAD DAGLICHT!
U kunt deze data ook zelf downloaden voor het geval u denkt dat ik er mee 'gespeeld' zou hebben. Mocht deze data in de toekomst onbereikbaar worden, weet dan wel dat eerder genoemde clubjes u VERNEUKEN met leugens die HEEL ERG VEEL GELD KOSTEN! UW CENTEN die door de gelegaliseerde maffia bende van de staat met de naam 'belastingdienst' elke maand van uw salaris worden gestolen via een, door uw verkozen politieke kontneukers, goedgekeurde maffiawet!