Historici en politici liegen al heel hun bestaan over alles wat we NIET mogen weten omdat we dan onze eigen conclusies zouden kunnen trekken.

Als historici en politici liegen over de WERKELIJKE geschiedenis en onze schoolse geschiedenisboekjes gevuld zijn met LEUGENS, is de vraag of dit soort KLOOTZAKKEN werkelijk te vertrouwen zijn om ons land te leiden! Ik denk van niet! Wat mij betreft moeten we gaan voor een BINDEND REFERENDUM, zodat de zionisten en de jezuïeten niemand meer om kunnen kopen omdat het geen nut meer heeft als het volk over alles het laatste woord heeft!

Indien je censuurvrij opzoekingen wil doen en films of docu's kijken, dan moet je de bekendste merknamen van HiTec reuzen vaarwel zeggen!

Hier komt een lijstje alternatieven

Voor de 'fans' van FIREFOX. Vergeet deze browser. Ze zijn gezwicht voor het grove geld en gaan alle zogenaamde Fake News dat door SOROS zijn Ngo's als 'FAKE' News wordt betiteld op browser niveau stoppen.

Youtube films worden, indien niet bekeken met een Chrome browser, met lagere snelheid afgespeeld om u te dwingen om die verdomde gecensureerde Chrome Browser van die klootzakken te gebruiken! Ga alternatief. Schiet die leeglopende FASCISTEN af! Vrije meningsuiting is een GRONDRECHT en dat is al wat betreft bijvoorbeeld de waarheid over de concentratiekampen door een zionistische kontenneukerswet aan banden gelegd. We hebben geen bedrijven gevuld met tuig en KARL MARX kontenneukers nodig om onze grondrechten af te nemen, want dat is exact wat er nu aan het gebeuren is!

Alternatieven voor YouTube:

  1. Bitchute.com
  2. D.Tube
  3. REAL.video
  4. ugetube.com

Alternatieve browsers:
Gebruik Opera niet, dat is een Chinese browser en je wil niet dat die gaan rotzooien op je PC.

  1. brave.com
  2. vivaldi.com

Alternatieven voor Facebook:

  1. gab.ai
  2. minds.com

Alternatief voor 'Google' nieuws:

  1. censored news
  2. minds.com

Tweede wereldoorlog

6 uur durende docu over Hitler met de ECHTE GESCHIEDENIS van Duitsland (gecensureerd in 22 landen!)


<