Kennismaking met iemand die het schijt heeft aan de ganse ASOCIALE VRIJMETSELARIJ structuur in de wereld


Ik heb een vrij actief leven achter de rug waarin ik altijd heb gedaan wat ik wilde doen. Na mijn school- en studietijd werd ik toentertijd onder de wapenen geroepen. Het beviel me daar wel en ik bleef een paar jaar hangen totdat het begon te vervelen en ik uiteindelijk door een dispuut met een kapitein arts en een kolonel eruit werd geschopt. Ik blij!

Een paar jaar mezelf wat georiënteerd, wat gewerkt links en rechts. Goed gespaard en de wijde wereld ingetrokken. Ik was antropoloog en neigde naar een leven onder natuurvol- keren. En, ik deed het met plezier om veel ervaring op te doen met geneeskruiden. Ik heb medicijnmannen die niet konden lezen of schrijven in 1 week tijd suikerziekte zien genezen met kruiden waarvan we nog nooit hadden gehoord en die werden bewerkt op een manier die me zelfs op de unief van ze levensdagen nooit werd onderwezen. (Als het erom gaat dan weten we geen zak over ziekten of genezen! En, artsen beseffen dat zeer goed! We moeten het simpelweg afleggen tegen de medicijnmannen van natuurvolkeren die al honderden generaties lang alles overbrengen van vader en leraar op zoon en/of leerling(en). U moet weten dat ik ook de zevende generatie natuurgenezer ben.)

Na de episode KCT en de episode natuurvolkeren kwam er een episode farmaceutische bedrijven. Vergeet het eeuwig dat deze onnozelaars en oplichters ooit een GENEESMIDDEL op de markt zullen brengen. Dat gelooft u toch zelf niet. 1) ze verkrachten de formule al tijdens het synthetiseren; dus wat denk je. 2) Genezen gaat tegen hun filosofie in. Ze willen van elke MENS een levenslange 'KLANT' maken van hun vergif. En, MENEER DOKTOOR speelt hierin een SLEUTELROL met zijn niets WETEN en veel kennis hebben. Vergeet hierbij ook hun universitaire opleiding en hun professoren niet te bedanken voor al het leed dat ze u gaan bezorgen als ze na 8 tot 10 jaar universitaire studie op u worden losgelaten!

Ik heb als antropoloog voor de bedrijven altijd in conflictgebieden gewerkt omdat de best werkende en meest onbekende geneeskruiden nu eenmaal groeien in landen waar alles nog ongerept is. Ook alle BODEMSCHATTEN. Wie denk je dan dat je daar aantreft? Amerikanen, Fransen, Engelsen, Russen, Chinezen. En allemaal willen ze het goud, uranium, zilver, diamanten en andere bodemschatten.

Soms moeten ze wat ruimte maken en dan lokken ze een stammenoorlog uit. Vele mensen dood en nog meer gewond. Ook heb ik het idee dat laboratoriumziekten zoals AIDS en Ebola regelmatig worden uitgeprobeerd onder de Afrikaanse bevolkingen. Gelukkig kan ondanks alles de leegdiefstal van de vele Afrikaanse landen zonder veel oponthoud doorgaan. Katholieke missionarissen en Ngo's zoals het rode Kruis buigen zich over de zieken en gewonden en de ware oorzaak wordt verder verzwegen. Nooit de waarheid hierover in het nieuws gezien.

Het laatst wat ik voor deze moordende kliek gedaan heb was een onderzoek te beginnen naar schapen die in Kroatië aan de Adriatische kust leven omdat deze schapen hun dorst lessen, ja geloof het of niet, met ZEEWATER! Ik vond dat een mooie uitdaging en we waren onderweg met twee teams. Nog in Slovenië breekt de 'Joegoslavië' oorlog uit en, voor zowel als achter ons, worden alle bruggen opgeblazen. Dat was dan gelijk het laatste wat ik ooit gedaan heb voor deze farmaceutische moordenaarskliek!

Met het oplopen van de leeftijd neemt ook het fanatieke wat af en ik besloot me om te scholen tot IT-er. Op dat moment een beroep met veel toekomst want ik spreek nog over de tijd voor Windows en andere Mircosoft SHIT! Avonden en weekenden gestudeerd. UNIX natuurlijk. Een OS dat door elke universiteit en onderzoeksinstelling werd, en nog, wordt gebruikt. Daarna hier en daar in kleine bedrijfjes wat ervaring opgedaan. Dan ben ik voor de grote uitdagingen gegaan. Ik heb als CONTRACTANT gewerkt bij de NAVO, Europese Commissie en daarna tot mijn gedwongen 'pensioen' in de financiële industrie!

Ik zweer u dat ik weet hoe het in deze 'SECTOREN' allemaal reilt en zeilt.

En dat is verre van 'KATHOLIEK'!

De meest kleine KUTSCHOOL in één of ander compleet vergeten gat heeft een visie! Geen enkel internationaal bedrijf, ministerie, bancaire of politieke instelling heeft een visie! Alles draait om uw CENTEN! Ze tillen u waar u bij staat!

Wat erger is, de corrupte politiek zorgt voor de nodige wetgeving om dit soort DIEFSTALLEN te LEGALISEREN!

(Is duidelijk in relatie met PROTOCOL No. 10)