De belangrijkste vorm van vrijheid is om te worden WIE je ECHT bent! Dat kan zelfs geen wet of corrupte samenleving je afnemen!


Wat iedereen hoort te weten over de artsenij!

Er zijn gegronde redenen waarom sommige ouders er op staan dat hun kinderen NOOIT worden gevaccineerd. En dat gebeurt ook niet indien men de vaccinerende arts een compleet wettelijk document voor kan houden waarop staat dat hij op persoonlijke titel aansprakelijk wordt gesteld voor alle ellende die uit de vaccinatie(s) kunnen voortkomen. Men kan ook de nodige papieren opsturen naar het ministerie van gezondheid om deze te laten ondertekenen door de bevoegde minister natuurlijk, maar dit soort heeft geen ballen en zal nooit iets laten horen, laat staan zo’n ‘strop rond de nek’ ondertekend retour sturen.

Velen denken dat ik gewoon iedereen hekel die pro artsenij is. Echter, dat is niet waar, dwz niet volledig naar waarheid. De waarheid is dat niemand zonder arts kan want tijdens zijn opleiding heeft hij echt leren optreden om mensenlevens te redden, alleen, dat is uitsluitend bij traumatische gebeurtenissen. Ongevallen, brandwonden, messteken en kogelwonden welke op hun beurt weer andere levensbedreigende situaties kunnen veroorzaken bij de slachtoffers zoals bijvoorbeeld slagaderlijke bloedingen en klaplong. Maar als het er feitelijk omgaat ‘chronische’ ziekten te genezen dan blijft de arts een kluns. Dat is natuurlijk niet zijn schuld, hoewel we ook hierover de nodige vragen aan hen zouden kunnen stellen. Laat ons ervan uitgaan dat het de schuld is van de opleiding tot arts. Geen enkele arts leert iets over voeding en dat is een groot mankement. Daarom zoeken ze alles te ‘genezen’ met chemische middelen en ze veroorzaken hierdoor nog meer ellende bij de patiënt dan deze ooit zou hebben zonder hun bemoeienis. In bijna 100% van alle ‘chronische’ ziekten is er sprake van gebreksziekten door het gemis van essentiële noodzakelijkheden, mineralen en/of vitamines in het lichaam. Uiteraard helpt de vervuiling, ook teweeg gebracht door al onze over het paard getilde ‘wetenschappers’, niet echt om gezond te kunnen (blijven) leven. Onderwijl is het niet bijzonder moeilijk om gezond te leven. Het is een filosofie en geen enkele arts, ziekenhuis, farmaceutische industrie of voedselfabriek maakt deel uit van deze filosofie. Dus ook vaccinaties niet echt. Kweek je eigen groenten. Ja, dat kun je ook als je in een appartement woont. Je hebt gewoon een zonovergoten plekje nodig, voor zover er zon is natuurlijk in ons klimaat. Hoewel, alles gedijt als het licht is. Want men moet geen zon hebben.

In mijn vorige leven was ik een operator, paraat, goed opgeleid en met een individuele specialisatie als ‘medic’. We opereerden meerdere malen in het buitenland in groepjes van 8. Naast de voortgezette commando opleiding had ieder van ons een individuele specialisatie en we vertegenwoordigen in groepjes van twee dezelfde specialisaties in de uitgezonden groep. Een groep bestaat uit 8 man onderverdeeld in: 2 demolitie experts, 2 snipers, 2 communicatie- deskundigen en 2 medics. Het terrein waarin we opereren? Als het al op een kaart is te vinden, anders ontdekken we het wel. Mijn individuele specialisatie was er op gericht om naast het gewoon operator zijn in de groep, in het veld mijn makkers te behandelen bij ernstige tot levensbedreigende verwondingen en hen tot 72 uur stabiel kunnen houden met alles wat ik heb geleerd. Daarvoor heb ik een intensieve opleiding gekregen die bestond uit het leren van vele handelingen welke normaal alleen door een arts worden uitgevoerd.

Ik ben dus traumatoloog / SEH 'arts' en daarnaast ook dienstdoende ‘huisarts’ voor de ploeg geweest en voorzag hen van reguliere medische hulp.

U ziet het zelf. Ik ben geen arts. Nooit geweest, en toch was ik ooit de 'dokter' van en voor een ploeg! Men heeft geen jarenlange theoretische universitaire opleiding nodig. Praktijkervaring en een basis aan theorie. Doen, doen en doen is de belangrijkste basis om patiënten te laten overleven! PRAKTIJKERVARING! Ik kan iedereen leren wat ik ooit heb geleerd en toegepast. Opereren om kogels te verwijderen, messteken behandelen, arteriële bloedingen stoppen, klaplong behandelen, tanden trekken, hartmassage, beademing enzovoort.

En ik heb dit gedaan in het veld, niet in een ziekenhuis, terwijl de kogels om onze oren vlogen ...

Elke keer als we naar het buitenland werden gestuurd werden we met allerlei shit ingespoten en ik merkte dat elke keer mijn gehoor ongeveer 2 dagen na de vaccinaties achteruitging. Vooral aan mijn rechterkant ging het vlot bergafwaarts. Vlak voor een nieuwe missie was het weer zover en ik weigerde absoluut de nodige spuiten. De kapitein-arts was hierover niet te spreken, vond me een gevaar voor de groep en de missie en stapte naar de kolonel. Deze zette me voor het blok: of vaccineren of eruit. Ik koos voor het laatste want zoals ik opmerkte tegen hen beiden: “als ik als enige niet ben gevaccineerd dan ben ik geen gevaar voor de groep, ook niet voor de missie. En, als mijn gehoor door vaccineren wordt aangetast wat veroorzaakt het dan nog allemaal in mijn lichaam wat ik nu nog niet voel of op enige manier nadelig is op dit moment.” Geen clementie. Nog dezelfde dag trok ik aan mijn stutten. Bye bye Engelbrecht! Ik heb nooit meer omgezien, nooit geen spijt gehad en ben een andere weg ingeslagen. Trouwens een instelling die je leert tijdens je opleiding. Alleen de intensieve medische opleiding is blijven hangen en de kennis om je conditie op peil te houden samen met de nodige survival knowhow. En, dat heb ik heel mijn leven uitgebuit. Mezelf constant uitgedaagd elk keer weer opnieuw. Hierbij is de alternatieve medische studie begonnen. Wat richten vaccinaties aan in het lichaam? Wat voor troep zit er in het serum waardoor ik nu bijna volledig doof ben aan mijn rechterkant? Wel ik ga dat delen met u en daarna kunt u een serieuze afweging maken of u uw kinderen nog ooit zult bloot stellen aan vaccinaties of te overwegen dit jaar de griepvaccinatie toch maar een keer over te slaan.

De huidige arts is meer een verwaande kloot die ontzettend overbetaald is voor hetgeen hij of zij kan betekenen voor de vele chronische zieken!

Weet u, tijdens de eerste fase van deze studie werd het ook duidelijk dat er steeds meer kinderen Autismespectrumstoornissen aan de dag legden. Op dit moment is er sprake van een toename gelijk aan 6.000% wat betreft autisme sinds Kanner het in 1943 beschreef. Autisme echter is geen psychiatrische afwijking. Autisme is een neurologische afwijking en hoort helemaal niet in het psychiatrische circuit thuis. Trouwens psychiatrie is volgens mijn eigen opinie een volledig overbodige 'medische' specialisatie zoals er op het medisch gebied zovele overbodige specialisaties zijn.

Autisme in kinderen nam toe naarmate ze meer en meer werden ingeënt tegen kinderziekten. Toch dat sluit niet uit dat andere vaccinaties niet meehelpen aan het ontstaan van autisme. Opvallend echter is de vele zelfde verhalen van ouders die allemaal vertellen dat de stoornissen begonnen na het zogenaamde combinatie vaccin voor de kinderziekten bof, mazelen en rode hond, BMR. Als je nu naar een website van de Erasmus universiteit ‘fietst’ zie je iets zeer opvallends. Mensen van mijn generatie hebben geen vaccinaties nodig. Waarom niet? Zijn we te oud? Zijn we op een leeftijd dat we zogenaamd ‘kanonnenvoer’ zijn? Nee, wij hebben alle kinderziekten gewoon, normaal op een natuurlijke manier doorgemaakt. Vaccinaties met BMR zijn pas begonnen in 1976. Dus, waarom zijn dan mensen geboren tussen 1965 en 1975 wel een zogenaamde risicogroep? Volgens mij kan alleen de bof een indicatie zijn omdat men de bof kan krijgen tot een leeftijd van 15 jaar. Waarom dan voor alle kinderziekten inspuiten? Wat schort er in werkelijkheid aan de informatie op de website?

Deze website laat achterwege u te waarschuwen dat het nog steeds beter is om uw kinderen de kinderziekten door te laten maken op een natuurlijke manier. Elke kinderziekte is namelijk een natuurlijke manier om het kinderlichaam volledig te ontgiften. Elke kinderziekte is een totale reiniging van het kinderlichaam. Men zou alleen het ziekteproces onder controle moeten houden en dat kan perfect met bijvoorbeeld kruiden of gemmotherapie.

Ook de leugen, te lezen onder de paragraaf ‘Vaccinatie’, is opvallend. Dat is een verkooptruc die me twee verschillende zaken vertelt. 1) de vaccinatie werkt niet totaal en/of 2) het is beter voor de portemonnee van de medische kliek om het na de eerste keer nog een paar keer te herhalen. Waarom?

In ieder geval is het duidelijk dat een vaccinatie het op natuurlijke manier doormaken van een (kinder)ziekte niet kan vervangen. Dat schrijven ze toch tussen de regels, niet?

Denk aan degenen die voor 1965 zijn geboren. Wij hebben de kinderziekten op een natuurlijke wijze doorgemaakt en zijn nooit meer ziek geweest ook niet toen mijn zus en mijn broer deze kinderziekten doormaakten. De natuur weet exact wanneer het immuunsysteem van een kind rijp is om een bepaalde ziekte door te maken. De arts niet! Trouwens er is maar één kinderziekte die kan beginnen voor het eerste levensjaar en dat is rodehond, waarom zou je dan al voor het eerste levensjaar beginnen met vaccineren voor die andere kinderziekten? Winstbejag? Of gewoon om een baby te laten afzien en hen (bewust?) voor te bereiden op een leven als eeuwige klant van de medische kliek?

Samenstelling van het BMR vaccin


Een eerste waarschuwing wil ik u al meegeven. Deze drie levende virussen zijn gegroeid in zogenaamde HeLa cellen. Dit zijn zeer agressieve, levende kankercellen. Kankercellen die speciaal worden gekweekt en niet afsterven. De patiënte, Henrietta Lacks, die hieraan is overleden, is al dood sinds 1951. Ze leed aan een zeer agressieve vorm van baarmoederhalskanker en artsen ontdekten dat haar kankercellen ook buiten het lichaam niet afstierven. Ze stuurden haar cellen op naar andere onderzoeksinstellingen en ziekenhuizen waar de cellen ook op kweek werden gezet. Uiteindelijk zouden haar cellen dienen om levende virussen voor vaccins te gaan kweken. De zogenaamde HeLa cellen vormen de basis voor de vaccins tegen mazelen, rodehond, bof, waterpokken, polio, hepatitis A en B, HPV (baarmoederhalskanker) en griep.

De farmaceutische industrie weet het volgende:

 1. The Rubella virus in the 3 live virus MMR shot could be the problem virus, aided by the measles & mumps viruses infecting the immune system temporarily disabled. The MMR is designed so the measles & mumps viruses are allowed to proliferate and infect the recipient's cells, while the rubella virus is known to be extremely dangerous during early development, and to the human fetus. This rubella virus is genetically engineered to be (ts) temperature-sensitive, which means it replicates until the body has a fever and then it shuts down proliferation of more virus.

 2. There are 25,000 micro-cephaly births every year in America, and many could be from MMR vaccinations before women realize they're pregnant, or they got travel shots. Out of the 4 neuro-tropic viruses given simultaneously to 12 month old babies, the rubella virus would be the most dangerous, along with measles and mumps disabling the immune system long enough to create a perfect storm. Incredulously to any microbiologist, they have thrown in Herpes virus, Human Herpes Virus #3 (HHV-3), called Varicella, quaintly known as Chicken Pox, which is fraternal triplet with HHV-1 & HHV-2, called Herpes Simplex 1 & 2.

De dringende vraag is, waarom weten artsen dit niet of interesseert het hen geen fluit. Weten ze nog wel waarom kinderziekten zo voornaam zijn voor het kind?Alles wat je op een of andere manier onderdrukt komt later tot uiting op een andere manier. Zijn er daarom zoveel nieuwe, vooral chronische ziekten? Spreken we daarom over epidemieën als het gaat over astma, autisme, suikerziekte en kanker?

Tot nu toe is het BMR ‘recept’ nog steeds niet aangepast of is de combinatie nog steeds niet herzien door er bijvoorbeeld het rodehond virus uit te halen om althans het gevaar voor het tijdelijke stoppen van het immuunsysteem te voorkomen. Dit leert ons, als we realistisch kijken naar de bijverschijnselen die in onze maatschappij duidelijk op te merken zijn, dat wetenschappers of OERDOM zijn of gewetenloos door blijven gaan met onze jeugd naar de kloten te helpen. U mag kiezen. En, dan hebben we het nog niet gehad over de toevoegingen om te voorkomen dat het vaccin zou worden ’vervuild’ of zoals ze het zo mooi verkopen, ‘besmet’.

Verdere toegevoegde ‘smakelijkheden’ per vaccin zijn 300 mcg menselijk bloed, 14.500 mcg sorbitol (maissiroop), 1.900 mcg sucrose (suiker) en 14.500 mcg gelatine dat dienst moet doen als een excitotoxine. En dan maar denken: “waarom bestaat er een explosie van suikerziekte onder onze kinderen?” Tja, lees het onderzoek zou ik zeggen. Speciaal aanbevolen voor kinderartsen en artsen van consultatiebureaus.

We moeten het ook een keer hebben over andere cellen van overleden patiënten die worden gebruikt, zoals de cellen die worden gebruikt voor het ‘maken’ van het vaccin tegen mazelen.

Hiervoor worden de cellen gebruikt van David Edmonson zijn keel sinds 1965. Deze cellen worden gegroeid in HeLa cellen. De zogenaamde HeLa cellen waren de eerste kankercellen die buiten het lichaam kunnen blijven groeien en werden direct ingezet om het poliovaccin te kweken in 1951. Datzelfde vaccin dat feitelijk alle verlammingen heeft veroorzaakt tijdens de vaccinatiecampgane in de jaren’ 50. Sinds dan zijn de HeLa cellen het ‘zaad’ voor alle virussen die al zijn gepasseerd. Jammie!


U ziet in het overzicht dat het nog steeds beter is om de kinderziekte door te maken op een natuurlijke manier. Ik denk dat het tijd wordt om een keer het toegevoegde kwik te gaan bekijken.

De ‘wetenschappelijke’ naam is ‘thimerosal’ een 50% kwikoplossing in methylalcohol ook spiritus genoemd. De alcohol die alcoholici blind maakt! Jammie! Ziet u 25 mcg. Als we deze hoeveelheid omrekenen naar hetgeen er in drinkwater mag zitten aan kwik, 2 deeltjes op 1 miljard waterdeeltjes, dan gaat u door uw dak. Omgerekend zitten er 51.000 deeltjes kwik in een vaccin. Is dat niets om je zorgen over te maken? Weet u dat kwik zo gevaarlijk is dat het NERGENS meer in mag voorkomen zoals batterijen, accu’s maar ook niet in lampen en dat ook deze lampen nog met miljarden worden geproduceerd als spaarlamp?

Ja, de overheid heeft schijt aan hun eigen wetten als het maar geld, of belasting, opbrengt. U en uw kinderen worden afgemaakt in de naam van het GELD!


En, laten we ook die kip embryo’s niet vergeten waar alle rotzooi verder in wordt gekweekt met daarbij als bijkomend conserveermiddel het van zichzelf zeer kankerverwekkende formaldehyde. Jammie! Maar gelukkig is het niet gemaakt met natuurlijke rubber!

Weet u hoe gevaarlijk kwik is en wanneer het een vergif is voor ons en de natuur?


 1. 2 ppb (deeltjes per miljard) in drinkwater
 2. => 200 ppb in afval wordt het giftig afval en moet ook zo worden behandeld
 3. 730 – 1.400 ppb is de limiet in vis (de vis valt niet onder GIFTIG afval, u mag het eten. Raar, niet?)
 4. 25.000 ppb in griepvaccins ‘losgelaten’ op baby’s (Dit is 125 maal zo hoog als in giftig afval)
 5. 50.000 ppb gevonden in griepvaccins die worden gegeven aan kinderen, ouderen en zwangere vrouwen. (Dit is 250 maal zo hoog dan kwik in giftig afval)

Kent u nog een hypocrietere gangsterbende dan overheid en 'geneeskunde'? Want de KLOTENWET staat het dus toe dat er KWIK zit in VACCINS!

Vindt u het raar dat 70% van de westerse mensheid ‘ziek’ is en/of afwijkingen heeft? Ik niet! Vindt u het raar dat onze jeugd wegkwijnt en dat suikerziekte en autisme de pan uitrijzen? Ik niet! Alleen vraag ik me af wat ik moet doen om dat iedereen aan het verstand te brengen. Iedereen moet beseffen dat farmaceutische industrieën, artsen en politiek niet boven de wet staan. Deze troep kan wettelijk worden verboden. Men kan toch geen NEUROLOGISCH vergif toestaan dat de bevolking afmaakt of op zo’n danige manier ondermijnt dat ze geen zelfstandig bestaan meer kunnen leiden of op een andere manier zijn gehandicapt. Een griepvaccin kan nooit ‘veilig’ zijn als giftig afval 250 maal minder kwik bevat dan een griepvaccinatie.


In de wereld zijn tienduizenden organisaties en andere alternatieve, onafhankelijke onderzoekscentra bezig om vaccinaties en de vele desastreus werkende, giftige chemische artssnijmiddelen te bestrijden. Toch hier in de EU is het niet mogelijk om de farmaceutische industrie op de knieën te dwingen zonder hulp van de politiek en diezelfde politiek zit HEEL DIEP in de zakken van de ‘geneesmiddelen’ branche. Vergeet nooit dat ex-nazi’s uit de IG-Farben fabrieken in Auschwitz aan de wieg van de EU gestaan hebben! Zelfs de VN is overspoeld door een doodseskader met de nodige financiële middelen om vele koppen in de richting van Big Pharma te krijgen. De WHO is een lachertje. Vol van zichzelf maar ze hebben het lak aan ‘Jan met de pet’ zolang hun diepe steekzakken maar (blijvend?) gespekt worden. Dat werd pijnlijk duidelijk tijdens de zogenaamde varkensgriep van 2009, bij ons de Mexicaanse griep genoemd, omdat op een gegeven moment iedereen over de leugens struikelde, die werd uitgeroepen tot een ‘pandemie’ door de WHO. Er stierven wereldwijd nog niet eens zoveel mensen dan bij een ‘normale’ seizoensgriep. Trouwens wat is een pandemie? Nooit gehoord van de postulaten van Koch? Dan is deze kretologie, epidemie en pandemie, toch gewoon uit de duim gezogen om mensen bang te maken, of niet? Juist, je reinste Bullshit! Ondanks jullie verkracht wiskundig model kon de Mexicaanse griep pandemie nog niet eens tippen aan de cijfers tijdens een gewone griep. Het werkelijke dodencijfer. 800. Over heel de wereld. En als je me niet gelooft zul je met bewijzen moeten komen want ik heb de echte cijfers! En waarom zijn deze klootzakken nooit veroordeeld, ik bedoel die leeglopers van Baxter? Lieve vriendjes zeker ondanks de poging om een nieuwe ‘Spaanse’ griep pandemie te veroorzaken? Het patent voor het vaccin was tenslotte al een jaar oud, niet? Man, als we al die propaganda zouden geloven dan zouden we ons massaal voor de trein werpen of van bruggen springen. En, dat doen we niet! Dus ... maak die klootzakken monddood. Want elk leven dat zij nemen via een ‘vervuilde’ vaccinatie is moord. En moordenaars horen te worden berecht en gestraft! Of niet? Gelden zulke wetten niet voor medici en farmaceutische industrieën? Mogen zij ongestraft doden? Dan mag ik dat ook en iedereen in België want de wet is toch gelijk voor iedereen, of niet? En daarbij komen alle kinderlevens die ze hebben vernietigd en welk ze in de toekomst nog gaan vernietigen. Dat zijn misdaden tegen de menselijkheid! Of noemt u dat anders?Waarom pakken we alleen dictators op uit Afrika en zuid Amerika voor genocide en misdaden tegen de menselijkheid om ze voor het Internationaal Gerechtshof te slepen? Alle CEO’s en Raden van Bestuur van een farmaceutische industrie zijn even schuldig aan zulke misdaden, ze werken internationaal dus het I.G. mag wat mij betreft al een keer in actie schieten.

Als misdaden toenemen in een maatschappij komt het omdat:


 1. dikke nekken, beroemdheden en politiek het slechte voorbeeld geven
 2. sociale vangnetten worden afgebouwd
 3. misdaadseries op televisie de meest erge misdaden tot in detail laten zien
 4. reality televisie zogenaamd een deel van het leven geworden is

Men moet de schuld niet zoeken bij ‘Jan met de pet’. In landen waar nauwelijks sociale vangnetten zijn, is het misdaadcijfer zeer hoog. In landen waar goede sociale vangnetten zijn, zien we veel minder misdaden. Hoe meer sociale vangnetten worden ondermijnd door de politiek hoe meer misdaden toenemen. Het is een keuze van de politiek, zoals ook het kunstmatig in leven houden van het totale medische circuit door onze belastingcenten een politieke keuze is. Indien alle artsen zouden worden beloond naar hun totale genezingen van chronische ziekten, denk ik dat ze allemaal een ander beroep zouden moeten gaan uitoefenen. Er gebeuren echt niet genoeg ongevallen om de ganse kluit te onderhouden van onze belastingcenten!

Elke mens is ZELF verantwoordelijk voor zijn ziekte(n) en dus even zozeer verantwoordelijk voor de eigen genezing. Toch, de staat en andere propaganda maakt ons wijs dat het juist is om deze verantwoordelijkheid af te staan aan het medische circuit maar dat kost heel veel geld en het werkt niet.

Nee, dat werkt niet! Doe uw ogen open. Er zijn in de ganse geschiedenis nog nooit zoveel zieke mensen geweest en zo’n ontzettende vraag naar ziekenhuizen en verzorgingshuizen. Wie denkt u dat hiermee wordt onderhouden en wie dat allemaal betaalt? Is het vreemd dat de staat van ieder van ons elke maand de helft van onze lonen steelt?

OPEN uw ogen. Deze site zal u helpen om vele kwalen en ‘chronische’ ziekten te helpen genezen. Ik geef uitsluitend advies. De rest is aan u! GENEZEN is uw VERANTWOORDELIJKHEID! Niet die van mij en ZEKER niet die van 'Meneer Doktoor'! Omdat u dat NIET beseft zitten we opgezadeld met een 'GEZONDHEIDSZORG' die meer dan 42 miljard EURO per jaar kost! Is het raar dat er geen geld meer is voor ons PENSIOEN?

We worden door de staat bestolen in de naam van een niet bestaand 'sociaal' zijn! We leven in een fascisitische staat want alleen bedrijven en banken hebben nog iets te vertellen. De overheid is één grote criminele, corrupte en hypocriete bende zonder BALLEN!