Ik kan KANKER TOTAAL genezen en daag iedere oncoloog op de wereld uit hetzelfde te doen omdat zij NU in mijn ogen ordinaire MOORDENAARS zijn ...

--- Iedereen kan kanker genezen en iedereen kan van kanker genezen worden! ---

Ziekten genezen is IETS meer dan een recept uitschrijven, bestralingen of een operatie!

In België wordt een arts na 8 tot 10 jaar universitaire 'studie' op de mensen losgelaten. En, wat kan hij dan? Wat heeft hij geleerd?
SNIJDEN, BRANDEN en VERGIFTIGEN!
Door de met miljoenen kostende apparatuur gevulde ziekenhuizen en laboratoria kunnen ze feilloos een diagnose stellen ... en dan?

DAN STOPT HET!

Na de diagnose kunnen ze er alleen maar 'PROCEDURES' afkomstig uit de 'FARMACEUTISCHE' industrie tegenover zetten. Hun verstand is uitgeschakeld. Ze reageren op de automatische piloot. Ja, ik hoor hun gemekker al. 'Dit is niet waar' en 'we denken wel degelijk na'.

Oh ja? Neem een hartinfarct. Elke arts waar dan ook ter wereld schrijft 'bloedverdunners' voor. Waarom? Er zijn 3 mogelijkheden om een hartinfarct te krijgen en slechts één daarvan zou 'eventueel' kunnen worden behandeld met onder meer een bloedverdunner!

Weet u waarom artsen zo handelen?

OMDAT ZE NOOIT GELEERD HEBBEN DE OORZAAK OP TE SPOREN!

Meeste ziekten komen door slecht, onvolkomen of eenzijdig te eten. Magere mensen en mensen met obesitas hebben beiden serieuze voedingstekorten. En, dat zijn niet alleen vitaminen. Fabrieksvoeding is dikwijls onvolledig omdat er door fabrieken de 'ingrediënten' zijn uitgehaald ook noodzakelijk voor een gemakkelijke vertering door het lichaam. Want, als deze erin blijven zitten, dan kan het niet heel erg lang worden bewaard en dus niet lang genoeg op het schap in de winkel blijven liggen. Darmproblemen en een Lekkend Darmsyndroom zijn dikwijls het gevolg. (Ik zal het nog niet hebben over de complete chemische fabrieken die er tijdens bereidingen en preparaties van ons FABRIEKSVOER worden in gesodemieterd!)

Het Lekkend Darmsyndroom, waar de artsenij niets over wil weten, is de voorloper van slechts één oorzaak voor hart- en herseninfarcten, veroorzaakt door niet verse voeding!

Er zijn drie OORZAKEN om een hartinfarct te benoemen

  1. Overmatig suikergebruik, dikwijls gecombineerd met veel gebruik van andere snelle koolhydraten. Hierdoor sterven topsporters (vooral marathonlopers, voetballers, wielrenners en tegenwoordig zelfs KINDEREN tijdens een intensieve inspanning) op alle leeftijden zonder 'aanwijsbare' reden door een acute hartstilstand. Deze vorm van hartfalen is al bekend sinds 1958. Het is de vraag of artsen werkelijk hun LITERATUUR lezen! Hiernaast is het een serieuze vraag of professoren en universiteiten het geld waard zijn dat wij er als belastingbetaler zo nodig (verplicht) in moeten steken!
  2. Gebruik van goedkope fabrieksolie en ALLE margarines, ondanks de reclame met allerlei LOZE BELOFTEN maar toegestaan vanwege een 'wetenschappelijk' misbruikt woord met plaque tot gevolg!
  3. Afsluiting van ader of slagader door een bloedklonter. (hier gaat een arts dus altijd vanuit! Maar dat is hooguit de oorzaak bij 10% van alle hartinfarcten!)

Bij 100% van alle hartpatiënten wordt een bloedverdunner voorgeschreven. En dan staan artsen versteld dat na JARENLANG misbruik en slechte opvolging hun patiënten sterven aan een 'massieve' hartaanval of hersenbloeding, veroorzaakt door het meer dan massale misbruik van deze 'medicatie'. Men kan het in deze kringen misschien zien als een vorm van euthanasie maar daar zullen artsen de familie niet van kunnen overtuigen. En, dan valt het wettelijk gezien onder de noemer MOORD of op zijn minst onder een gradatie voor doodslag!

De fytologische toepassingen na een hartinfarct

Deze wetenswaardigheden zijn belangrijk voor de geschoolde fytoloog of etnobotanicus en ook degenen die genoeg over heilzame kruiden weten!

  1. Crateagus oxyacantha: lage en/of hoge bloeddruk, hartinsufficiëntie, hartklachten, ook nerveuze hartklachten, hartpijnen en hartritmestoornissen
  2. Olea europea: hoge bloeddruk, hoge cholesterol, arteriosclerose, hartritmestoornissen, angina pectoris, doorbloedingsstoornissen in de hersenen
  3. Syringa vulgaris: coronairsclerose, decompensatio cordis na hartinfarct, hartinsufficiëntie, hartritmestoornissen, sporthart, angina pectoris
  4. Citrus Limonum: hoge bloedstolling
  5. Viscum album: hoge bloeddruk bij vrouwen door hormonale dysbalans
  6. Zea Maïs: schommelende bloedsuikerspiegel, hoge bloedsuikerspiegel, angina pectoris (is indicatie voor oorzaak nummer 1)
  7. Corylus avellana: slechte bloedcirculatie, emfyseem met daaruit voortkomende hartinsufficiëntie

Nogmaals: men kan (van) geen enkele 'ziekte' genezen zonder dieet of aanpassing van het voedingspatroon!

Als je mensen wilt genezen dan moet je gezonde mensen bestuderen. Vooral hun voedingspatroon. Nu is het zo dat het Mediterrane dieet uit de jaren 1940 - 1950 een dieet was waar weinig tot geen hartklachten of hartinfarcten uit voortkwamen. Daarom is de regel in de alternatieve gezondheidszorg dan ook om langere tijd, indien nodig voor altijd, een dergelijk dieet te volgen. Het dieet wordt nu nog steeds door de oudere mensen uit Griekenland, zuid Italië en Spanje gevolgd en ze proberen ook hun (achter)kleinkinderen hiervan te overtuigen.

Hun dieet bestaat voor een overgroot gedeelte uit olijfolie, groenten, niet geraffineerde granen en fruit. Vis vervangt in vele gevallen het vlees wat zeer matig wordt gegeten. Melk, yoghurt en kaas worden bijna niet gegeten of gedronken. Een glas rode wijn wordt bij elke maaltijd genuttigd.

Indien nieuwsgierig geworden naar een gezonde manier van leven open dan de link.
Om UW kanker te genezen of kanker LEREN genezen opent u deze link!