Zelf uw kanker genezen!


Al zeer lange tijd loop ik rond met het idee een methode te ontwikkelen om kanker te genezen en het tegelijkertijd mogelijk te maken om deze manier van kanker genezen kosteloos aan de man te brengen.

In de alternatieve wereld waarin ik vertoef, lijkt het erop dat iedereen kanker kan genezen behalve het geneeskundig establishment en dat zegt genoeg over hun 'onderwijs'! Elke keer als het over EFFECTIEF GENEZEN gaat mede ALTERNATIEVE manieren van genezen springen ze op hun stokpaardje om hun ONKUNDE te verbergen. Hun ellenlange studie! Maar, wat stelt een studie voor, hoelang ook, indien je de essentie van het uit te oefenen beroep NOOIT hebt geleerd!

Mijn antwoord is dan ook altijd hetzelfde! "En, wat hebt u in uw jarenlange studie dan feitelijk geleerd, behalve recepten uitschrijven?" Doodse stilte staart me aan na een dergelijke opwerping! Betrapt wikkelen de meesten zich dan in PUUR NEGEREN!

Soms nodig ik hen uit voor een vergelijkend onderzoek! Dat gaat dan zo!

"U selecteert 20 kankerpatiënten. 10 voor u en 10 voor mij. U gaat uw patiënten behandelen op uw manier en ik de anderen met mijn methode. We laten camera's toe om de voortgang van alle genezingen in kaart te brengen en we doen dat 10 jaar lang. Elk jaar vergelijken we onze patiënten en we zenden de bevindingen over de ganse wereld uit en plaatsen de reportages eveneens onverkort op YouTube in een speciaal daarvoor in te richten kanaal!"

Zelfs hier is hun antwoord zowat eensluidend. "Onethisch meneer van Rattingen! Kanker genezen is geen weddenschap."

"Hoe noemt u uw manier van genezen dan met de niet te weerleggen statistische uitslag van 'kankerdoden veroorzaakt door chemotherapie en radiologie' die 98% overlijden van al uw patiënten in kaart brengen voordat het zesde jaar van behandeling is beëindigd? Uw patiënten, mijn beste, overlijden niet aan complicaties maar vanwege uw onkunde door het gebruik van chemotherapie en het niet 'doden' van alle kromme stamcellen, hetgeen mijn METHODE weldegelijk doet! Ook vallen door mijn behandeling geen haar of nagels uit. Na slechts twee weken blaken de mensen alweer van gezondheid en binnen zes weken tot hooguit twee maanden zijn ze VOLLEDIG KANKERVRIJ!"

BESTE ONCOLOGEN JULLIE ZIJN, in mijn REALISTISCHE OGEN, MOORDENAARS!

Kanker genezen doet u zo en iedereen kan het!

Bekijk onderstaande film een keer en maak voor uzelf uit of u uw lot niet beter in eigen handen neemt. Tenslotte gaat u zonder 'geneeskundige' behandeling zeker drie keer langer leven, (12 tot 15 jaar vanaf het moment u weet dat u kanker hebt) zelfs als mijn methode helemaal niets zou opbrengen, wat totaal is uitgesloten! Tenslotte propageer ik VOEDING, geen CHEMISCHE TROEP!