Etienne van Rattingen - Natuurfilosoof & Gezondheidscoach

Iedereen kan kanker genezen!

Als men 8 tot 10 jaar universitaire vorming heeft gehad en men is nog 'zoekende' naar de essentie van het beroep dan is er maar ťťn woord voor de studie. WAARDELOOS! Geen enkele arts echter, kan genezen. Dat hebben ze nooit geleerd. Klinkt het cru? U gelooft het niet? Toch is het waar. Vele patiŽnten komen er te laat achter, pas als ze een chronische ziekte krijgen zoals kanker.

Daarom ga ik u leren hoe u zelf kanker kunt genezen. Veel heeft met voeding te maken. Hoewel artsen pretenderen iets over voeding te weten, is dat pertinent onwaar. Ze hebben er geen verstand van. Mensen die alle dagen de meest vergiftigende, dodelijke en verslavende chemicaliŽn voorschrijven weten niets over voeding. Waarom niet? Omdat ze anders op de barricaden zouden staan om alle voedingsbedrijven, chemische bedrijven en farmaceutische fabrieken te sluiten. Ze hebben geleerd een recept uit te schrijven. Dat is alles.

Dat is de essentie over 'genezen' die ze hebben geleerd!

Iedereen kan kanker genezen!

Moet je voor arts hebben gestudeerd om zieke mensen te genezen? Nee, natuurlijk niet! Artsen genezen niet! Ze schrijven een recept uit, branden het euvel weg met rŲntgen en als dat niet helpt, snijden ze de boel weg. Maar dat werkt in 95% van de gevallen niet! Waarom niet? Omdat een uiting NIET de essentie is van een ziekte. Als we het bij kanker houden, horen we steeds dat roken longkanker veroorzaakt. Dit is pertinent niet waar. Ik zal de laatste zijn die beweert dat roken gezond is, maar het veroorzaakt geen LONGKANKER omdat LONGKANKER een secundaire kanker is, ontstaan door metastasen. Daarbij gaat het helemaal niet om het orgaan waar de kanker zich uit. Want niet het orgaan heeft kanker. U ... U als persoon heeft kanker. De essentie van ziekten, alle ziekten, genezen is doodeenvoudig achterhalen waardoor u een ziekte hebt gekregen. Weet men dat, dan kan men ELKE ziekte genezen. Kanker eveneens!

quote.... ieder kan 'elke' kanker genezen .... unquote

U moet goed weten dat ik helemaal geen moeite heb met genezen van eender welke ziekte. Toch is kanker genezen mijn stokpaardje geworden nadat mijn oom hieraan is gestorven. Nu begrijp ik pas dat de operatie met daarna bestralingen en chemokuren hem hebben VERMOORD! En dat is de boodschap die ik voortdurend uit zal blijven dragen. Indien artsen of hun beroepsorganisaties dwars gaan liggen door hetgeen ik te vertellen heb, zal ik hen in het openbaar uitdagen. Geen gezeik. Geen gelul. Ik wil op dat moment een aantal door hen afgeschreven kankerpatiŽnten en ik zal hen genezen. Camera's mogen mij volgen want het gaat erom dat ze met hun ellenlange niets voorstellende studie PLAT OP HUN BEK GAAN! Ik wil dat iedereen KAN ZIEN hoe gemakkelijk het is om een 'gevreesde' ziekte als kanker te genezen. U moet goed begrijpen dat u dat ook kunt. En, het kost bijna niets. U moet wel gezond gaan eten. Geen FABRIEKSPRUT meer! VERS!

U zult alles hier op mijn site vinden. Geen geheimen wat betreft kanker genezen.