Laat het ons een keer over de BANDIET en HOERENZOON MACRON hebben

Laat het ons een keer hebben over het optreden van Macron zijn GESTAPO EN SS!

De politieacties in Frankrijk lopen uit de hand. De politie gedraagt zich werkelijk als de GESTAPO en de GENDARMERIE als de SS van MACRON-HITLER! De klootzak Macron heeft al heel wat dode mensen, gewonden in coma en andere zwaar gewonden op zijn geweten! De meeste mensen die zwaar gewond raken zijn een oog kwijt vanwege de zware wapens die de FRANSE GESTAPO en SS gebruiken. MACRON-HITLER schijt ECHT in zijn broek voor het volk! Wanneer komt er een keer een EUROPESE KLOOTLOZE van zijn stoel om deze MISDADEN tegen de FRANSE BURGERS te veroordelen? Wanneer komt het ICC in actie om BANDIET en ZIONISTEN KONTENNEUKER MACRON-HITLER in de boeien te slaan?

Waar zijn jullie klootloze politieke EU politici en 'leiders' nu? SCHIJTEN JULLIE OOK IN JULLIE BROEK? En van wie? Van De jezuïet en Rothschild? Of van ons!

Luister leeglopers en politieke klootzakken, jullie kunnen jullie niet blijven verstoppen achter de rokken van de pedofiele Jezuïeten en de Zionisten! KWEEK BALLEN! Bescherm alle bevolkingen in de EU! Ook alle Fransen tegen ROTHSCHILD KONTENNEUKER MACRON!


Zie deze website voor meer informatie!


<