Als persoonlijke vrijheid zo hoog in het vaandel staat en iedereen gelijk is, waarom hebben we dan nog steeds hiërarchie? Want het wegvallen van hiërarchie is het beginsel van een
ECHTE DEMOCRATIE ...


Ik ben tegen ALLE DICTATORS die de FASCISTISCHE EU 'leiden' terwijl de bank (Rothschild en Jezuïet) het beleid uitmaken!Ik zeg het met Jean Marie! De politiek staat al 30 jaar stil en het beleid ook! Het publiek voelt zich GENAAID! Daarom stemmen ze Vlaams Belang omdat er geen andere ALTERNATIEVE KEUZES ZIJN!

Ik heb een vrij actief leven achter de rug waarin ik altijd heb gedaan wat ik wilde doen. Na mijn school- en studietijd werd ik toentertijd onder de wapenen geroepen zoals dat heet. Het beviel me daar wel en ik bleef een paar jaar hangen totdat het begon te vervelen en ik uiteindelijk door een dispuut met een kapitein arts en een kolonel eruit werd geschopt. Ik blij!

Een paar jaar mezelf wat georiënteerd, wat gewerkt links en rechts. Goed gespaard en de wijde wereld ingetrokken. Ik was antropoloog en neigde naar een leven onder natuurvolkeren. En, ik deed het met plezier om veel ervaring op te doen met geneeskruiden. Ik heb medicijnmannen die niet konden lezen of schrijven in 1 week tijd suikerziekte zien genezen met kruiden waarvan we nog nooit hadden gehoord en die werden bewerkt op een manier die me zelfs op de unief van ze levensdagen nooit werd onderwezen.

(Als het erom gaat dan weten we geen zak over ziekten of genezen! En, artsen beseffen dat zeer goed! We moeten het simpelweg afleggen tegen de medicijnmannen van natuurvolkeren die al honderden generaties lang alles overbrengen van vader en leraar op zoon en/of leerling(en). U moet weten dat ik ook de zevende generatie natuurgenezer ben.)

Na de episode KCT en de episode natuurvolkeren kwam er een episode farmaceutische bedrijven. Vergeet het eeuwig dat deze onnozelaars en oplichters ooit een GENEESMIDDEL op de markt zullen brengen. Dat gelooft u toch zelf niet.

  1. Ze verkrachten de formule al tijdens het synthetiseren; dus wat denk je.
  2. Genezen gaat tegen hun filosofie in. Ze willen van elke MENS een levenslange 'KLANT' maken om hun vergif te kunnen blijven verkopen. En, MENEER DOKTOOR speelt hierin een SLEUTELROL met zijn niets WETEN over genezen. Vergeet hierbij ook hun universitaire opleiding en hun professoren niet te bedanken voor al het leed dat ze u gaan bezorgen als ze na 8 tot 10 jaar universitaire 'studie' op u worden losgelaten!
Ik heb als antropoloog voor de bedrijven altijd in conflictgebieden gewerkt omdat de best werkende en meest onbekende geneeskruiden nu eenmaal groeien in landen waar alles nog ongerept is. Ook alle BODEMSCHATTEN. Wie denk je dan dat je daar aantreft? Amerikanen, Fransen, Engelsen, Russen, Chinezen. En allemaal willen ze het goud, uranium, zilver, diamanten en andere bodemschatten.

Soms moeten ze wat ruimte maken en dan lokken ze een stammenoorlog uit. Vele mensen dood en nog meer gewond. Ook heb ik het idee dat laboratoriumziekten, zoals AIDS en Ebola, regelmatig worden uitgeprobeerd onder de Afrikaanse bevolkingen. Gelukkig kan, ondanks alles, de leegdiefstal van de vele Afrikaanse landen zonder veel oponthoud door blijven gaan. Katholieke missionarissen en Ngo's, zoals het Rode Kruis, buigen zich over de zieken en gewonden en de ware oorzaak wordt verder verzwegen. Het JOURNAAL zal nooit met de waarheid komen!

Mijn laatste opdracht voor deze moordende kliek was een onderzoek te beginnen naar schapen die in Kroatië aan de Adriatische kust leven omdat deze schapen hun dorst lessen, ja geloof het of niet, met ZEEWATER! Ik vond dat een mooie uitdaging en we waren onderweg met twee teams. Nog in Slovenië breekt de 'Joegoslavië' oorlog uit en, voor zowel als achter ons, worden alle bruggen opgeblazen. Dat was dan gelijk het laatste wat ik ooit gedaan heb voor deze farmaceutische moordenaarskliek!

(We hebben 2 dagen nodig gehad om, met behulp van een boer, terug in Oostenrijk te komen)

Met het oplopen van de leeftijd neemt ook het fanatieke wat af en ik besloot me om te scholen tot IT-er. Op dat moment een beroep met veel toekomst want ik spreek nog over de tijd voor Windows en andere Mircosoft SHIT! Avonden en weekenden gestudeerd. UNIX natuurlijk. Een OS dat door elke universiteit en onderzoeksinstelling werd, en nog, wordt gebruikt. Daarna hier en daar in kleine bedrijfjes ervaring opgedaan. Om dan voor de grote uitdagingen te gaan. Ik heb als CONTRACTANT gewerkt bij de NAVO, Europese Commissie om dan, na mijn 50ste, nog vast aangenomen te worden in de financiële sector vanwege mijn kennis en overwicht, om 12 jaar later vanwege mijn leeftijd als 55+-er met gedwongen 'pensioen' te worden gestuurd door diezelfde HYPOCRIETE financiële industrie! Geen enkele lul de behanger met een beetje 'hoge' functie heeft me ooit een voldoende verklaring hiervoor kunnen geven.

Is het verwonderlijk dat ik het schijt heb gekregen aan de ganse wereld?

Is het verwonderlijk dat ik KOTS op de BANCAIRE KONTNEUKERS POLITIEK?