Ik daag elke oncoloog uit om kanker te genezen!


Image

Ik weet wat u gaat zeggen. Het is me al meerdere malen verteld. Het is niet ethisch om er een 'wedstrijd' van te maken. Maar vertel me: hoe kan ik anders de wereld duidelijk maken dat artsen patiënten vermoor- den met CHEMOtherapie terwijl ik alle patiënten totaal genees. Camera's mogen ons volgen. 10 jaar lang. Oncologen behandelen op hun manier en ik op de mijne. Wat is het probleem? Iets te verbergen?

 • Alternatief nieuws

  Er zijn vele alternatieve manieren als het gaat over kanker genezen. Natuurlijk in het Engels. Voor u heb ik hier een link geplaatst die connecteert naar een bijkomende website waar u kunt zoeken naar alternatief genezen van kanker.

 • Websites over kanker!

  Er bestaan meer dan 12 miljoen websi- tes in het Engels over kanker. Bijna 3 miljoen gaan over borstkanker, 2,5 miljoen over prostaatkanker en meer dan 1 miljoen over darmkanker. Geen enkele site biedt gratis genezing aan!

 • Ontschool uzelf

  Antropologie heb ik aan de wilgen ge- hangen omdat ik niet één van de onno- zelaars wil zijn die de leugen Piltdown Man moet blijven verkondigen om de Joden in de kaart te spelen en alle Gojim te laten af stammen van de AAP!

 • Evolutie?

  Als evolutie bestaat waar zijn dan alle tussensoorten? Want als evolutie bestaat dan houdt deze nooit op. Dan leven alle tussensoorten nog, hier op aarde! ...... Je moet niet in de grond graven. Ze zijn onvindbaar want we zijn geschapen!

 • Imbeciele academische wereld

  Nadat ik me volledig had ontschoold, verfoeide ik in eerste instantie de ganse academische wereld waarbij ik zwoer hen met alle macht die ik als individu zou (kunnen) ontwikkelen tegen te werken en hun imbeciliteit bloot te leggen.

 • Literatuur om u te ontscholen

  Deze link opent een ‘verborgen’ pagina waar een link naar een boek op staat en een documentaire uit vijf delen die u exact uit de doeken gaan doen wat het verschil is tussen valuta en geld en wie uw WERKELIJKE doodsvijanden zijn!

© Copyright is geen recht. De waarheid, dat is HET recht waar alles om draait.