Elke vorm van suikerziekte genezen in 30 DAGEN!

Diabetes heeft niets met symptomen te maken maar met een volledige, verkeerde levensstijl. Verander de manier van leven, is DE manier van eten en drinken, en binnen 30 dagen bent u volledig genezen, zelfs indien u al uw leven lang lijdt aan Diabetes Mellitus Type 1.

Op dit moment staat diabetes op de zevende plaats in de top 10 van 'ziekten' waar mensen massaal aan overlijden.

  1. Hartziekten (90% veroorzaakt door margarine)
  2. Kanker: (meest veroorzaakt door misbruik van penicilline en suiker)
  3. Meneer DOKTOOR zelf als oorzaak van overlijden van zijn patiënten. Op dit onderwerp ga ik nu even niet verder in, maar er zijn bewijzen te over. Volgens mij is het beter alles uit te zieken op eigen houtje dan naar de huisarts te gaan die verder niets kan doen dan een hoop onzin op een papiertje te schrijven waarmee u dan naar de gifmenger op de hoek moet omdat die ook op parasitaire manier moet worden onderhouden via onze 'sociale' lasten.
“At first, your pancreas makes extra insulin to make up for it. But, over time it isn’t able to keep up and can’t make enough insulin to keep your blood glucose at normal levels.” ~American Diabetes Association

De documentaire 'Simple Raw: Reversing Diabetes in 30 Days' zal alle diabetes patiënten confronteren met hun eigen levensstijl. Maar het resultaat na 30 dagen is verbijsterend. GENEZEN van een ziekte waar de GEVESTIGDE MODERNE MEDICIJNMANNEN van zeggen.

“Diabetes is een ongeneeslijke chronische ziekte.”

Voor mij is de genezing HET ULTIEME BEWIJS dat elke CHRONSICHE ZIEKTE geen ziekte is, maar wordt veroorzaakt door uw levensstijl voortkomend uit gemakzucht omdat mensen niet langer tijd nemen om FATSOENLIJK, BIOLOGISCH en VERS ETEN klaar te maken en er van te genieten!


De film bewijst ook dat diabetes 'patiënten' verslaafd zijn aan vooral SUIKER en andere KOOLHYDRATEN, dat is allemaal JUNK en FABRIEKSTROEP!