De waarheid over ZIONISMEVele mensen weten niet wat het verschil is tussen antisemitisme en antizionisme. Wel hier een sprekend voorbeeld.

Normale mens: Wat is antisemitisme?
Zionist: Wel, sinds Israël een Joodse staat is, is elke kritiek op Israël antisemitisme.
Normale mens: Israël is een Joodse staat maar heeft op een gewelddadige manier de Palestijnen aangepakt om hun land uit te breiden. Ze verdienen kritiek.
Zionist: Maar ... Je bent een antisemiet! Hoe kun je zoiets zeggen. Ben je een NAZI? Man ... vieze, vuile, achterbakse antisemiet!
Normale mens: Ik zie het anders. Israël haar genocide acties tegen de Palestijnen maken het antisemitisme zelfs RESPECTABEL.
Zionist: Valt flauw! Liever dan toegeven dat ze NAZI's zijn en HITLERPRAKTIJKEN toepassen en uitvoeren tegen de Palestijnse bevolking!

Israel simply has no right to exist.


Zionisme

Zionisme representeert zichzelf als een politieke stroming, in principe geconcentreerd op een staat in PALESTINA geregeerd door en met joden. Deze stroming kwam op in de late jaren van de 19e eeuw en mondde op een gegeven moment uit in een objectieve creatie van de staat Israël in 1948, erkend door de Verenigde Naties, als koploper natuurlijk de Verenigde Staten van Amerika, maar zonder overeenkomsten van bekommerde landen in het midden oosten. (Voor zover het waarheidsgehalte van de 'geschiedenis' in deze. Mede de politieke verneukerij wat dit betreft!) Niet lang erna begon Israël met de illegale bezettingen van de West Bank welke in 1967 en in 1973 uitliepen in regelrechte oorlogen met de daar altijd al gewoond hebbende moslims.

De huidige zionisten zoeken volledig Palestina en het midden oosten op alle manieren te domineren en schuwen hierbij geen enkel geweld, kindermoord en genocide niet uitgesloten, of dreiging met geweld door het gebruik van wapens (geproduceerd en betaald met miljarden dollars 'geschonken' als 'hulp' door Amerika en gestolen van de Amerikaanse belastingbetaler die dat helemaal niet wil) om op deze manier de invloed uit te breiden in de wereld en wereldgeschiedenis, doordat ze de regering van Amerika in hun zakken hebben omdat de daar omgekochte politici op een zeer gemakkelijk manier af te persen zijn, en dit allemaal op kosten van niet alleen Palestijnen maar alle mensen van alle landen in de wereld.

Zionisten vertellen iedereen dat ze het recht op alle land hebben tussen de Nijl en de Eufraat omdat ze beweren dat dit land aan hen was gegeven door een entiteit die ze JAHWEH noemen en wordt benoemd in het Oude Testament (GENESIS 15:18). Maar documenten worden geschreven door mensen en mensen liegen en bedriegen. Dus waarom zou dit geen achterbakse Jodenstreek zijn? Trouwens die JAHWEH lijkt me niet echt GODDELIJK als ik het Oude Testament zo lees. Opstandig, jaloers, kwaad, bloeddorstig, zet zijn volgelingen aan tot het plegen van massamoorden onder de dan levende bevolkingen. Hij is in feite het voorbeeld voor alle racistische onzin, neergepend in hun TALMOED. Gerechtigheid en vooral moraliteit zijn zowel JAHWEH als de TALMOED vreemd.

Zionisten claimen Palestina omdat dit ooit werd gecontroleerd door twee joodse ministaten, Judea en Samaria, totdat deze beiden werden vernietigd door de Romeinen. U moet eens even goed voor uzelf gaan denken wat deze onnozele ZIONISTEN u nu vertellen door het uitbraken van deze onzin over landbezit van 2000 jaar geleden door de toenmalige joden.

In Europa kunnen we dan gevoeglijk alle koningshuizen EN buitenlanders weer buitentrappen. Amerika wordt weer bezit van de daar levende noord Amerikaanse indianen. In Australië wordt alle land dan weer terug overgedragen aan de van oudsher daar residerende Aborigines. Er zou zoveel op aarde terug moeten worden gegeven aan originele bevolkingen en er zouden zulke volksverhuizingen ontstaan dat het één grote chaos, burgeroorlog, opstand en revolte zou worden.

Dit is onzin van het zuiverste water en de VN en alle HOLMAATJES van de zionisten staan dit op deze gronden al toe sinds 1948 en zelfs ervoor omdat de afspraak al tijdens wereldoorlog I was gemaakt door Engeland en Rothschild indien Rothschild Amerika zover zou kunnen krijgen om Amerika mee te laten vechten om Duitsland te verslaan. Ja, verrek. Weer die kloothommel Rothschild! (Toen deze afspraak tussen UK en Rothschild werd gemaakt had er nog geen enkele geallieerde militair voet op Duitse bodem kunnen zetten. Allen werden behoorlijk in de pan gehakt.)

De Zionisten zijn niet tevreden met een eigen staat in Palestina, ze willen ook het ganse land alleen en uitsluitend voor joden. Zodoende zetten ze iedere niet jood uit het hun op onwettige manier veroverde land en schuwen het niet om van etnische zuiveringen gebruik te maken, hetgeen heuse NAZIPRAKTIJKEN zijn geweest, waarvoor ze ontelbare nazi's hebben laten executeren na de tweede wereldoorlog. Het Duitse Judenrein van weleer heet nu MUSLIMREIN in ISRAËL.

The idea of transfer had accompanied the Zionist movement from its very beginnings, first appearing in Theodore Herzl's diary. In practice, the Zionists began executing a mini-transfer from the time they began purchasing the land and evacuating the Arab tenants.... "Disappearing" the Arabs lay at the heart of the Zionist dream, and was also a necessary condition of its existence.... With few exceptions, none of the Zionists disputed the desirability of forced transfer — or its morality. — Tom Segev, One Palestine, Complete : Jews and Arabs under the British Mandate, quoted at http://www.thornwalker.com/ditch/snieg_conc1.htm

Alle Palestijnen zijn Arabieren en Semieten. Door hun openlijke aanvallen en het plegen van genocide, laat ons gewoon het ware woord gebruiken, welke uit etnische zuiveringen bestaan, maakt van elke jood en andere idiote aanhanger de WARE ANTISEMIETEN! Iedereen die de jood en hun medestanders aanvalt is GEEN antisemiet want de huidige jood komt oorspronkelijk niet eens uit deze streek. Ze komen uit de TURKS/OEKRAÏENSE staat KHAZAR waar dit trotse Slavische volk rondom 900 het joodse geloof aannam op aandringen van hun koning. Iedereen, die tegen uitbreiding is van de joodse staat waarbij NAZIPRAKTIJKEN ongestraft door alle holmaatjes van Israël worden toegestaan, zijn geen antisemieten. Het woord antisemiet is UITSLUITEND EN ALLEEN van toepassing op Israëlieten, Europese en Amerikaanse joodse clubjes, politici en andere hypocriete kontenneukers van ISRAËL. INTERNATIONAAL GERECHTSHOF INCLUSIEF!

IK BEN HEEL TROTS ANTIZIONIST TE ZIJN! IK KEN DE WAARHEID!

We came here to a country that was populated by Arabs and we are building here a Hebrew, a Jewish state; instead of the Arab villages, Jewish villages were established. You even do not know the names of those villages, and I do not blame you because these villages no longer exist. There is not a single Jewish settlement that was not established in the place of a former Arab Village. — Moshe Dyan, 1969

Everybody has to move, run and grab as many hilltops as they can to enlarge the settlements because everything we take now will stay ours . . . Everything we don't grab will go to them. — Ariel Sharon, 1998

Er bestaan ook andere verhalen over bijvoorbeeld AUSCHWITZ

'Die Auschwitz-Lüge: Ein Erlebnisbericht von Thies Christopherson ("De Auschwitz Leugen: Een Ervaringsverslag van Thies Christopherson", Kritik Verlag, Mohrkirch, 1973). Gepubliceerd door de Duitse advocaat Dr. Manfred Roeder in het tijdschrift Deutsche Bürger-Initiative, is een ooggetuigenverslag van Auschwitz door Thies Christopherson. Hij werd naar Bunawerk plantenlaboratoria te Auschwitz gestuurd om de productie van synthetische rubber te onderzoeken voor het Kaiser Wilhelm-instituut. (Christopherson is niet de enige met afwijkende mening. Tegelijkertijd is hij een NIET-JOOD, vergeet dat even niet. We hebben tot nu toe alleen tatoeages gezien en griezelverhalen gehoord van JODEN. Homoseksuelen, krijgsgevangenen, politieke gevangenen en opgepakte wetenschappers hebben we NOOIT GEHOORD! WAAROM NIET?)

In mei 1973, kort na de verschijning van dit verslag, schreef de doorgewinterde Joodse "Nazi-jager" Simon Wiesenthal aan de Kamer van Juristen te Frankfurt waarbij hij eiste dat de uitgever en de auteur van de Forward, dr. Roeder die lid van de Kamer was, voor een tuchtcommissie zouden worden gebracht. Inderdaad begonnen de processen in juli, maar niet zonder grove kritiek, zelfs van de pers, die vroeg "Is Simon Wiesenthal de nieuwe Gauleiter van Duitsland?".(Deutsche Wochenzeitung, 27 juli 1973).

Het verslag van Christopherson is zeker een van de belangrijkste documenten voor een herwaardering van Auschwitz. Hij bracht heel 1944 daar door, waarbij hij alle afzonderlijke kampen bezocht met inbegrip van het grote Auschwitz complex, inclusief Auschwitz-Birkenau, waarvan wordt beweerd dat grootschalige bloedbaden van Joden plaatsvonden. Voor Christopherson is er echter geen twijfel dat dit volledig onwaar is.

Hij schrijft: "Ik was in Auschwitz van januari 1944 tot december 1944. Na de oorlog hoorde ik over de massamoorden die verondersteld werden te zijn uitgevoerd door de S.S. tegen de Joodse gevangenen, en ik was buitengewoon verbaasd. Ondanks alle bewijzen van getuigen, alle krantenverslagen en radio-uitzendingen geloof ik tegenwoordig nog steeds niet in deze afschuwelijke daden. Ik heb dit vele keren en op vele plaatsen gezegd, maar het had geen doel. Men wordt nooit geloofd" (pag. 16).

Hieronder een ZDF interview met Ernst Zündel waar maar 1 MINUUT van uit werd gezonden, nu volledig! Kom me dus niet vertellen dat CENSUUR NIET BESTAAT in de journalistieke wereld! Wat is er tenslotte mis met een ANDERE MENING? Een mening NIET geschoeid op aannames en gelul van horen zeggen!

Vergeef me! Maar ik denk dat het verhaal over de kampen ontzettend overdreven is, zeker als je het Rode Kruis rapport ernaast neemt. Vergeet niet dat de staat ISRAËL is gebaseerd op het heilige cijfer 6 MILJOEN! Dit cijfer circuleerde al tijdens en vlak na wereldoorlog I. Daar zijn voldoende bewijzen van! Lees dit een keer: http://vho.org/aaargh/fran/livres7/al.pdf

Ik ontken geen HOLOCAUST maar ik denk dat we alles eens EXACT moeten gaan benoemen, geen afgedwongen kromme 'WAARHEDEN' door allerlei ONRECHTVAARDIGE JODENWETTEN die zelfs boven GRONDRECHTEN blijken te staan!!

VRIJHEID van MENIGSUITING is een EUROPEES GRONDRECHT. Niemand kan worden veroordeeld in EUROPA omdat hij of zij de, via een onrechtvaardige wet afgedwongen, 'mening' van een stelletje JODEN en hun HOLMAATJES niet 'respecteert'. Vooral omdat onrechtvaardige wetten niet eens zouden mogen bestaan, of wel?

GRONDRECHTEN STAAN BOVEN ALLE WETTEN. Indien rechters dit gegeven niet respecteren kan men de hypocriete leugens, in de vorm van alle grondwetten inclusief de EUROPESE, ook wel verbranden!

Dan is EUROPA ECHT NIET MEER DAN DE EERSTE DE BESTE AFRIKAANSE BANANENREPUBLIEK en HANDLANGER van de ZIONISTEN!

Artikels


De Waarheid over Duitse kampen!

Auschwitz