Medisch wetenschapper. Jurist. Oud commando. Veteraan.

NIEMAND BLIJFT ACHTER!
We vechten voor iedereen!


De Abrams tank. Een stalen doodskist!!

Posted by Etienne 29 januari, 2023

Kuur na mRNA vaxxinazis (dus ook NA het nieuwe griepvaxxin)!

Denken leidt tot actie.
Actie leidt tot gewoonte.
Gewoonte creëert een persoonlijkheid.
Persoonlijkheid manifesteert zich in een levensstijl.
Het kan niet voor je gedaan worden, en niemand kan het je afnemen.
Gedachte is de sleutel,
de bepalende polsslag van resultaten.

Pentagon en NAVO zijn achterlijk

Ik hoorde gisteren dat de M1 Abrams tank een straalmotor gebruikt in plaats van een dieselmotor. Hij gebruikt dus waanzinnig veel brandstof, produceert een enorme hitte die gemakkelijk wordt opgemerkt door met thermische apparatuur uitgeruste drones, is ongelooflijk luid en heeft zijn eigen speciale brandstof nodig.

De delicate turbinebladen worden vernietigd door stof en deeltjes op de grond, plus de motor is waanzinnig duur en bijna onmogelijk te repareren in het veld.Het is alsof de Abrams door de vijand is ontworpen om Amerikaanse en NAVO-strijdkrachten in de strijd te verlammen. Als ze aan Oekraïne worden overgedragen, worden deze tanks helaas rollende stalen doodskisten.
Als deze tanks de strijd aangaan met Rusland, zullen ze in korte tijd vernietigd worden.
De wereld zal weer getuige zijn van nog maar een militaire mislukking van VS en NAVO, bovenop de volledige terugtrekking uit Afghanistan.

Laatste nieuws

De Zweedse minister van Buitenlandse Zaken, Tobias Billström, zei dat tegen de achtergrond van de acties met het verbranden van de Koran, het proces van toetreding van het koninkrijk tot de NAVO is opgeschort.

Brits ministerie van defensie vreest dat Challenger-tanks op het slagveld in handen van Russische militairen vallen!
De krant The Sun

De Amerikaanse denktank RAND,
( https://www.rand.org/content/dam/rand/pubs/perspectives/PEA2500/PEA2510-1/RAND_PEA2510-1.pdf), die nauw verbonden is met het ministerie van Defensie, heeft een nieuwe studie opgesteld waarin wordt gesteld dat een lange oorlog in Oekraïne negatieve gevolgen heeft voor de Verenigde Staten.

"De auteurs stellen dat de Amerikaanse belangen, naast het minimaliseren van de risico's van een grote escalatie, het best gediend zouden zijn met het vermijden van een langdurig conflict. De kosten en risico's van een langdurige oorlog in Oekraïne zijn aanzienlijk en wegen niet op tegen de mogelijke voordelen van een dergelijk traject voor de Verenigde Staten. Hoewel Washington zelf de duur van de oorlog niet kan bepalen, kan het wel stappen ondernemen die een uiteindelijke beëindiging van het conflict via onderhandelingen waarschijnlijker maken."
Het rapport besluit met de opmerking dat de Verenigde Staten een beleid moeten voeren dat de oorlog tot een einde brengt, waaronder het aanbieden van sancties aan Rusland of, wat het meest interessant is, het dreigen met het stopzetten van de financiële en materiële hulp aan Oekraïne. Dat zou Kiev ertoe aanzetten voorwaarden met Rusland te treffen, zelfs als dat gepaard gaat met territoriaal verlies...

Iedereen kan zien dat het tij aan het keren is! De Amerikaanse en Engelse oorlogskreten zijn aan het verdwijnen en rede blijkt eindelijk weer aan de winnende hand te zijn!

De macht van de oligarchenclubjes gevuld met hun holmaatjes, zoals VN, WEF, NAVO, EU en de meeste westerse regeringen is behoorlijk aan het tanen. Er wordt nog wat geschreeuwd maar dat is meer uit frustratie en woede. Ze zien hun macht afbrokkelen en beseffen best wat hen binnen een paar maand staat te wachten!

Ik ben er nog steeds van overtuigd dat het NOOIT tot een nucleair treffen zal komen!

Binnenkort zal er SCHOON SCHIP worden gemaakt!