NIEMAND BLIJFT ACHTER!
We vechten voor iedereen!


Met propaganda win je geen oorlogen! Abrams tank is zeer kwetsbaar!

Posted by Etienne 30 januari, 2023

Kuur na mRNA vaxxinazis (dus ook NA het nieuwe griepvaxxin)!

Zij die vreedzame verandering onmogelijk maken,
maken gewelddadige verandering onvermijdelijk.


Overweeg een bericht van een paar dagen geleden, geplaatst door The American Conservative:

Stand-upcomedians van Kvartal 95, de filmstudio die mede is opgericht door de huidige president Volodymyr Zelensky, hebben onlangs een video uitgebracht waarin ze obsceen orthodoxe priesters beledigden en hen publiekelijk dood wensten. De video is een nieuwsparodie in de stijl van The Daily Show die de spot drijft met de kerk en verwijst naar haar geestelijken als 'Russische agenten'. Veel experts zien een direct verband tussen de oproepen van de acteurs en het recente geweld.

naar de link

Klinkt dit als een democratie? Dat doet de Zelensky/Amerikaanse/EU pers nu blijkbaar via de oorlogspropagandamedia van het bedrijfsleven.

Andere leugens zijn onder meer dat de wereld de invasie van Rusland veroordeelt. Ik veronderstel dat dit waar is als men China, India, Pakistan, Servië, Turkije, grote delen van Afrika, Brazilië, Venezuela en een groot deel van Latijns-Amerika uitsluit.
Naar de link

Met andere woorden, het grootste deel van de wereldbevolking beseft dat de Russische SMO, in tegenstelling tot het westen, een reactie is op neo-nazi-wreedheden, waaronder de bijzonder brute moord op anti-Maidan-activisten in Odessa en de onheilspellende dreiging van de NAVO aan de Russische grens.

naar de link

Om Amerikanen en Europeanen echt wakker te schudden en hun consensus te krijgen voor een beleid dat oproept tot de vernietiging van Rusland, hebben onze psychopathische leiders herhaaldelijk gelogen over Poetin en kernwapens.

Met het sturen van al deze tanks, vooral de Abrams tank waar veel gewag over wordt gemaakt, verwijs ik eerst naar mijn vorige artikel hierover. Natuurlijk wil ik nog wat dieper op de kwetsbaarheid van deze tank ingaan omdat ik in deze oorlog geen cavalerist zou willen zijn in deze rijdende stalen doodskist die ook zomaar in een crematorium kan veranderen.

Het 'eenvoudige' anti-tankwapen van de Russen met de naam 'Kornet' kan deze tank al stoppen vanaf 8 kilometer en veranderen in een brandende hel voor iedereen die er inzit. En, dan hebben we het nog niet gehad over een confrontatie met de Russische 'Terminator'!