NIEMAND BLIJFT ACHTER!
We vechten voor iedereen!


Amerikaanse atoombommen al in Europa aangekomen!

Posted by Etienne 26 januari, 2023

Kuur na mRNA vaxxinazis (dus ook NA het nieuwe griepvaxxin)!

De dingen die ik ooit heb vertrouwd:
- artsen
- politici
- de staat
- ziekenhuizen
- rechters
- politie
- ministerie van justitie
- ministerie van defensie
- AIVD
- MIVD
Maar, dit is voor altijd over, en wees gerust,
ik zal zeker nog wat beroepen en organisaties zijn vergeten!De Federation of American Scientists bevestigt in januari het nieuws dat Grandangolo in december 2022 bracht op basis van een document van de Amerikaanse luchtmacht:

het C-17A Globemaster-vliegtuig heeft de toestemming gekregen om de Amerikaanse kernbom B61-12 naar Italië en andere Europese landen te vervoeren. Aangezien ambtenaren van de regering-Biden hadden aangekondigd dat de zending van de B61-12 zou worden vervroegd naar december, menen wij dat de nieuwe Amerikaanse kernbommen al onderweg zijn naar Europa om te worden ingezet tegen Rusland.
De VS en de NAVO dumpen enorme hoeveelheden zware artilleriemunitie in Oekraïne voor de Kievse strijdkrachten. De VS hebben - volgens officiële cijfers - tot nu toe meer dan een miljoen granaten voor 155 mm houwitsers en tienduizenden raketten naar Oekraïne gestuurd. Ongeveer 300.000 projectielen komen uit Amerikaanse militaire depots in Israël. De wapentransporten worden beheerd door een internationaal netwerk, waarin Camp Darby, dat het grootste Amerikaanse arsenaal buiten het moederland herbergt en verbonden is met de haven van Livorno en de militaire luchthaven van Pisa, een centrale rol speelt.
Groot-Brittannië, Frankrijk, Polen en Finland leveren tanks aan Kiev, en Polen koopt Abrams-tanks van de VS, waarvan een deel mogelijk bestemd is voor Oekraïne.

Tegelijkertijd vergroten de VS en de NAVO de inzet van hun troepen in Europa, steeds dichter bij Rusland. In Roemenië heeft de NAVO AWACS-vliegtuigen ingezet, uitgerust met de meest geavanceerde elektronische apparatuur, die voortdurend in de lucht worden gehouden in de buurt van het Russische luchtruim.
Ook heeft het Pentagon in Roemenië de 101e luchtlandingsdivisie gestationeerd, die voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog in Europa wordt ingezet.

De NAVO en de EU hebben "een speciale taskforce voor veerkracht en kritieke infrastructuur" opgericht.

"De NAVO," aldus de Raad van de Europese Unie, "blijft het fundament van onze collectieve defensie. Wij erkennen de waarde van een sterkere Europese defensie, die bijdraagt tot de transatlantische veiligheid en complementair en interoperabel is met de NAVO."
Link naar het originele Italiaanse artikel!
(Toevoeging van Etienne van Rattingen)

Naast de Amerikaanse troepen, waarvan al teams werden ingezet in Bachmoet, zijn er ook Nederlandse militairen gestationeerd die behoren tot de Luchtmobiele Brigade en het Korps Commandotroepen. Of zij al effectief werden of zijn ingezet voor speciale opdrachten is mij niet bekend.
Polen heeft onlangs nog 1.200 Poolse militairen verloren tijdens een direct aanval op de Russische stellingen. Dat was natuurlijk GEEN wereldnieuws! De rest van de Polen droop af, direct terug naar daar waar ze horen. POLEN!
Het hoeft verder geen betoog dat dit serieuze uitlokkende oorlogshandelingen zijn! We mogen niet vergeten dat Oekraïne geen zelfstandig land is. Oekraïne heeft het nooit voor elkaar gekregen om haar buitenlandse grenzen te laten erkennen omdat het meeste grondgebied is gestolen van Polen, Roemenië en Rusland. De VN heeft het land 'Oekraïne' hierdoor nooit de status kunnen geven die het hoopte te verdienen.
Anders gezegd, we spreken over een bolwassing van een Russische 'provincie' door Rusland om een 8 jaar durende GENOCIDE te stoppen! De EU, NAVO en VS lieten deze mensen in de steek hoewel ze de macht hadden om de GENOCIDE in DONBASS te stoppen!

Waar iedere politieke en militaire minkukel en idioot zich mee bemoeit, daar heb ik geen idee van. Maar een ding is zeker:

Ze doen er alles aan om Rusland uit de tent te lokken zodat Poetin verantwoordelijk kan worden gesteld voor de escalatie. Ze denken misschien dat de beer in zijn winterslaap is gesukkeld. Bedenk dan, stelletje politieke en militaire dwazen, dat een beer die gewekt wordt uit zijn winterslaap door zijn honger alles en iedereen zal verslinden!
Dit bleef er over van de caravan in Zweden na een aanval van een hongerige beer op zoek naar voedsel!


De Rockefeller familie is voldoende 'van de pot gerukt' om als eerste met A-bommen te smijten. Militaire sukkels zullen de bevelen volgen zonder zich ergens druk over te maken. (Befehl ist befehl!)
Maar de wapens die Rusland heeft, zijn niet te stoppen door de NAVO omdat ze hier eenvoudig de verdediging niet voor heeft.
Als de NAVO, op bevel van Rockefeller omdat niemand anders in de NAVO-top iets te zeggen heeft, begint met A-bommen te smijten zal het antwoord van de BEER zo verschrikkelijk zijn dat alle overlevenden van deze kortdurende derde wereldoorlog binnen 2 uur weer in het stenen tijdperk leven!

Er bestaat al veel in onze wereld!
- koffie zonder cafeïne
- bier zonder alcohol
- een auto zonder chauffeur
MAAR EEN REGERING ZONDER CORRUPTE IDIOTEN SCHIJNT NIET TE LUKKEN