NIEMAND BLIJFT ACHTER!
We vechten voor iedereen!


Biden, geheime documenten en de Corvette!

Posted by Etienne 16 januari, 2023

Kuur na mRNA vaxxinazis (dus ook NA het nieuwe griepvaxxin)!

Intuïtie is:
als je niet weet,
hoe je het weet,
maar weet dat je het weet,
wat feitelijk alles is dat je moet weten!


De Amerikanen beseften heel goed dat Soledar ging vallen. Ze willen al maandenlang Amerikaanse boots aan de grond in Oekraïne. Is het dan niet toevallig dat er 'geheime' documenten worden gevonden in een garage, horend bij een huis van de Amerikaanse 'president' Biden?


Zonder zich enige gedachten te maken of verder te denken springt iedereen op de haverkist! Zelfs de 'onafhankelijke' media brengen het naar buiten. En dan beginnen er bij mij alarmbelletjes af te gaan! De media brengen hierover verslag uit en hangen Biden zowat aan de schandpaal!

Kortom, het Oekraïense leger wordt hard geslagen en dwingt de Amerikaanse oorlogsplanners om hun aanpak te heroverwegen.
Wat de VS moeten doen om te zegevieren in hun proxy-oorlog met Rusland, is een coalitie van naties (VS, Polen, Roemenië en VK) aanwerven die bereid zijn om gevechtstroepen in te zetten voor het conflict met de stilzwijgende afspraak dat de NAVO niet rechtstreeks zal deelnemen aan een grondoorlog met Rusland.

Biden verwierp eerder het idee om troepen naar Oekraïne te sturen, omdat hij erkende dat dit zou neerkomen op het lanceren van een Derde Wereldoorlog.

Maar naarmate het 'geheime documenten'-schandaal in een stroomversnelling komt, zal de kneedbare president waarschijnlijk in de pas lopen en doen wat het establishment van rijk en machtig, betreffende het buitenlands beleid, van hem verlangt.

Kortom, de documentenflap wordt gebruikt door powerbrokers achter de schermen die de president chanteren om hun eigen bekrompen belangen na te jagen.

De financiële maffia achter Blackrock, Vanguard en State Street hebben een oorlog nodig om niet failliet te gaan. Hun faillissement zal niet alleen hen meenemen in de val maar de volledige westerse bankmaffia, oorlogsindustrie, voedselindustrie en olie-industrie zullen idem in het door deze 'beleggingsbedrijven' gevormde financiële zwarte gat verdwijnen!

En het belangrijkste item is, dat we geen van deze bedrijven feitelijk nodig hebben om in leven te blijven! Wij hebben geen olie of andere bodemschatten van betekenis in de EU. Voor die olie hebben we Rusland nodig als vriend, niet als vijand! We hebben wel boeren en daardoor hebben we de ganse voedselindustrie die u toch al jaren tracht te vergiftigen, ook niet nodig.

De boer levert melk, boter, vlees en groenten! Dus, waar hebben we al die voedselfabrieken eigenlijk voor nodig?

Ik ga elke dag om verse etenswaren. Nooit koop ik iets dat uit een fabriek komt.

Zoals mijn zeer wijze vader reeds in de jaren 60 zei:
"Voedsel in blik is om te OVERLEVEN, niet om van te leven,
en koemelk is voor een kalf, niet voor de mens!"
De meeste lezers zullen zich herinneren dat de laptop van Hunter Biden een overvloed aan informatie bevat met betrekking tot de enorme invloedhandel van de familie Biden. Al deze informatie werd opzettelijk onderdrukt in de reguliere media om de weg vrij te maken voor de overwinning van Biden bij de presidentsverkiezingen van 2020. Dus waarom - vragen we ons af - is dit nieuwe schandaal voorpaginanieuws geworden terwijl het laptopverhaal volledig werd begraven?

En waarom roepen de meest agressieve neocons in de senaat, zoals Lindsey Graham, om een ​​'speciale raadsman' terwijl ze niet zoveel moeite hebben gedaan om de smerige details van de laptop te onthullen?

Dus nu is waarheidsonderdrukker Lindsey Graham ineens een ​​voorvechter van waarheid en transparantie?

Laat me niet lachen.

Ik verzeker u, als Biden morgen de inzet van Amerikaanse gevechtstroepen naar Oekraïne aankondigt, Graham zijn verzoek om een ​​ speciale raadsman onmiddellijk zal intrekken. Dit gaat over Oekraïne, niet over geheime documenten of mogelijk onwettig presidentieel gedrag. En wat je ook van Biden vindt, hij wil niet de president zijn die Wereldoorlog 3 begint. Helaas zijn de elites die de media, de politici en het grootste deel van de rijkdom van het land beheersen, vastbesloten om het conflict uit te breiden en daarom is het verhaal in de media de afgelopen week dramatisch veranderd. Kijk eens naar dit korte fragment uit een artikel op CNN dat tot nu toe de afgelopen 11 maanden non-stop reclame maakte me de zever 'Oekraïne is aan het winnen'.

De teneur in de Amerikaanse media is compleet aan het draaien. Oekraïne is zwaar aan het verliezen. Al vanaf het begin, 11 maanden geleden! Alleen de meeste mensen zijn naïef en geloven alles wat de leugenachtige regeringen in de EU en VS vertellen via hun leugenkranten en -zenders!

Rijk en machtig, aangevoerd door de families Rothschild en Rockefeller die het meest te verliezen hebben namelijk hun volledige rijkdom, hebben een derde Wereldoorlog nodig om rijk en vooral aan DE MACHT te blijven. Deze families ZIJN BLACKROCK, VANGUARD en STATE STREET samen met de Italiaanse zwarte nobiliteit!

En waarom heeft de Washington Post een platform geboden aan twee door de wol geverfde oorlogszuchtige kwasten uit de regering van George W. Bush om een ​​hartstochtelijk pleidooi te houden voor militaire noodhulp om het Russische winteroffensief af te wenden. Er zijn bv voormalig minister van Buitenlandse Zaken Condoleezza Rice en voormalig minister van Defensie Robert Gates die een laatste wanhopige oproep doen voor onmiddellijke hulp om de ineenstorting van de Oekraïense strijdkrachten in de Donbass te voorkomen.

Deze link kan vanuit de EU niet worden geopend zonder VPN! 'CENSUUR' is nu eenmaal een feit!

Normaal gesproken zijn oudere leden van het politieke establishment terughoudender in hun uitspraken, maar hier niet. Dit is pure, ongegeneerde wanhoop. Rice en Gates verklaren in niet mis te verstane bewoordingen dat Oekraïne in grote moeilijkheden verkeert, dat hun economie en infrastructuur in puin liggen, dat miljoenen het land zijn ontvlucht en dat de meeste natuurlijke rijkdommen van het land onder Russische controle staan. Alsof dit niet laat zien wat de rijken der aarde WERKELIJK willen stelen van Oekraïne!

Het is een ramp; en het is een ramp die Gates en Rice willen aanpakken door meer wapens te pompen in een mislukte staat die geen enkele kans heeft de oorlog te winnen. Slaat dat ergens op?

Op dit moment brokkelen de Oekraïense frontlinies af, net zoals de illusie dat oorlogen worden bepaald door de bekwaamheid van iemands propagandadiensten, aan het afbrokkelen is. Wat overblijft is het dreigende vooruitzicht dat de Russen in wezen op het punt staan ​​te zegevieren in de bloedigste en meest consequente vuurzee van deze oorlog, Bachmoet, het oostelijke transportknooppunt dat waarschijnlijk het keerpunt zal zijn in de bredere campagne. Wanneer Bachmoet valt, zullen de Oekraïners gedwongen worden zich terug te trekken naar hun derde en vierde verdedigingslinie en de oorlog steeds dichter naar de Dnjepr en vervolgens naar Kiev te duwen. De geblokte vlag komt stilaan in zicht.

Oekraïne heeft een geheel nieuw leger nodig om zelfs maar te kunnen concurreren met de Russen.
Volgens de Generale Staf van Oekraïne:
("Ik heb middelen nodig. Ik heb 300 tanks, 600-700 IFV's, 500 houwitsers nodig. En zelfs als aan zijn verzoeken wordt voldaan, zal het Oekraïense volk 'bevriezen' in het donker 'zonder water, licht of warmte'.")
Dit is de reden waarom – volgens het Bureau van de Hoge Commissaris van de Verenigde Naties voor Vluchtelingen (UNHCR) – al 8 miljoen Oekraïners naar Europa zijn gevlucht, terwijl nog eens 3 miljoen naar Rusland zijn 'ontsnapt'. ( Tass ) (EvR: Men ziet aan het woordgebruik van deze VN hypocrieten aan wiens kant ze werkelijk staan. En dat is zeker niet aan de kant van het volk!)

De oorlog van Washington tegen Rusland heeft Oekraïne veranderd in een onbewoonbare woestenij die volledig wordt ondersteund door buitenlandse 'liefdadigheid' in ruil voor een resolute inzet voor de globalistische agenda. In werkelijkheid betekent 'Ik sta achter Oekraïne': 'Ik steun de summiere vernietiging van een bloeiende beschaving zodat Washington zijn verderfelijke ambities kan verwezenlijken'. Dat is wat het werkelijk betekent.

We bekritiseren de Oekraïense legertop niet die gewoon haar werk doet. We bekritiseren de Amerikaanse oorlogszuchtige neocons die deze oorlog hebben uitgelokt, maar nooit de catastrofe hadden voorzien die ze veroorzaakten. Ze hadden nooit verwacht dat er een dag zou komen waarop de hoogste officier van Oekraïne een geheel nieuw leger zou eisen om de Russen te verslaan.

Ze hadden nooit verwacht dat de meest uitgebreide economische sancties die ooit aan een land zijn opgelegd, een averechts effect zouden hebben en onze naaste bondgenoten in Europa alleen maar zouden schaden. Ze hadden nooit verwacht dat diezelfde sancties zouden dienen om Rusland te verrijken en de banden met landen die strategische rivalen zijn van de Verenigde Staten te versterken.

Ze hadden nooit verwacht dat China en India hun neus zouden dichtknijpen voor Amerikaanse sancties en ten volle zouden profiteren van Ruslands goedkope gas en olie om hun economieën te laten groeien, waardoor Europa zou wegkwijnen in een permanente inzinking veroorzaakt door hun irrationele gehechtheid aan de Verenigde Staten. Ze hadden nooit iets van deze dingen verwacht, wat ons doet concluderen dat de gok van Oekraïne waarschijnlijk het slechtst geplande debacle van het buitenlands beleid aller tijden is, wat leidt tot de grootste strategische ramp in de Amerikaanse geschiedenis.

Voor mensen die de gebeurtenissen in Oekraïne op de voet hebben gevolgd, zal veel van wat ik zeg voor de hand liggend lijken. Voor degenen die de berichten van de media geloven, we denken dat ze erg verrast zullen zijn door de komende gebeurtenissen. De uitkomst van grondoorlogen met gecombineerde wapens wordt niet bepaald door de fictieschrijvers van de New York Times. De oorlog in Oekraïne zal eindigen in het voordeel van de machtigste partij; zoveel is zeker. Kijk eens naar deze korte samenvatting van veteraan US Lt. Col. Alex Vershinin die werkte als modellerings- en simulatieofficier bij de conceptontwikkeling en experimenten van de NAVO en het Amerikaanse leger:

"Uitputtingsoorlogen worden gewonnen door zorgvuldig met de eigen middelen om te gaan en die van de vijand te vernietigen. Rusland ging de oorlog in met een enorme materiële superioriteit en een grotere industriële basis om verliezen op te vangen en te compenseren. Ze hebben hun middelen zorgvuldig bewaard en trokken zich terug elke keer dat de tactische situatie zich tegen hen keerde . Oekraïne begon de oorlog met een kleinere bron en vertrouwde op de westerse coalitie om haar oorlogsinspanningen voort te zetten. Deze afhankelijkheid zette Oekraïne onder druk tot een reeks tactisch succesvolle offensieven, die strategische middelen opslokten die Oekraïne naar mijn mening met moeite volledig zal vervangen. De echte vraag is niet of Oekraïne al zijn grondgebied kan heroveren, maar of het voldoende verliezen kan toebrengen aan Russische gemobiliseerde reservisten om de binnenlandse eenheid van Rusland te ondermijnen en het land op Oekraïense voorwaarden aan de onderhandelingstafel te dwingen, of zal de Russische uitputtingsstrategie werken zodat Rusland een nog groter deel van Oekraïne kan annexeren."
('Wat staat ons te wachten in de oorlog in Oekraïne', Alex Vershini, Russia Matters)
De vraag of Rusland fouten heeft gemaakt in het begin van hun militaire operatie helpt om ons begrip van wat er nu gebeurt te vormen. Denk er over na. Poetin riep in september nog eens 300.000 reservisten op. Dat is geen erkenning dat hij verkeerd berekende hoeveel gevechtstroepen hij nodig had om de missie te volbrengen. Hij houdt er rekening mee dat Washington zich ermee gaat bemoeien omdat er al Poolse militairen hebben meegedaan aan een offensief samen met Oekraïne. Verder zijn er al heel erg veel westerse veteranen en NAVO special forces aan het werk in Oekraïne! Waarom zou hij anders 300.000 reservisten oproepen en de oorlog 'on hold' zetten totdat ze zich bij hun eenheden hadden gevoegd en klaar waren voor offensieve operaties? Veel van deze troepen staan op een strategisch plaats in Wit-Rusland opgesteld en kunnen binnen 24 uur Kiev bezetten! De anderen verzorgen de aflossing van de militairen aan het front die allen naar huis kunnen voor een korte vakantie!

Het punt dat we proberen te maken is simpel: Poetin heeft nu het leger verzameld dat hij nodig heeft om de klus met militair geweld af te ronden. Simpel gezegd, hij is klaar om te rollen. Sterker nog, zijn leger boekt al aanzienlijke vooruitgang in het oosten, waar dinsdag een belangrijke stad werd bevrijd. (Soledar) We verwachten dat deze regionale overwinningen de hele winter en in de lente zullen aanhouden. We denken niet dat de levering van tanks, gepantserde voertuigen, patriotsystemen (die niet kunnen bediend worden door Oekraïense militairen zonder een langdurige gedegen opleiding, dus nog meer NAVO militairen in Oekraïne) of andere wapensystemen een significant verschil zal maken in de uitkomst van de oorlog.

Ook het weer is belangrijk. Het zuiden van Oekraïne is warmer met veel regen in de winter waardoor zwaar materiaal vast komt te zitten. In het noorden echter komt het kwik tussen december en maart nooit boven -3°C. Dat geeft een solide ondergrond. Direct als de NAVO reageert en Oekraïne binnenkomt zullen ze in de pan worden gehakt, zoals de Polen nu al 1.200 manschappen in Oekraïne hebben te betreuren omdat ze dachten de Russen even een lesje te moeten leren.

De enige manier waarop Washington een vernederende nederlaag in Oekraïne kan voorkomen, is door een coalitie te leiden van landen die bereid zijn gevechtstroepen en luchtmacht in te zetten om het Russische leger te bestrijden. Met andere woorden, we naderen met rasse schreden het 'moment van de waarheid' waar velen vanaf het begin op hadden gerekend; een directe botsing tussen de Verenigde Staten en Rusland.

Dit is de oorlog die de fanatieke neocons willen en daarom gebruiken ze de 'geheime documenten' om Biden's steun af te dwingen. Het is chantage.

Poetin blijft ondertussen rustig en kalm. Hij heeft het totale overzicht! Alles staat klaar!
Als de NAVO reageert zijn ze dood voordat ze het beseffen! De Russen kunnen met hun wapensystemen niet alleen heel Oekraïne bestrijken. Ze kunnen elke plaats op aarde onder vuur nemen! Of ze dit met nucleaire wapens gaan doen ligt aan de oorlogszuchtige Amerikanen!

Eén ding is zeker. Poetin zal nooit als eerste atoomwapens inzetten!