Het westen is uitgerangeerd. Er bestaat alleen nog een interne strijd om te overleven!

Nederland is op alle gebieden de test-kees voor het WEF om de banken in leven te houden met hun 'digitale' TOTALITAIRE CONTROLE 'munt'

Posted by Etienne 19 juli, 2022

Nergens op heel de wereld kunnen EU en VS nog olie krijgen. Het waardeloze westerse geld dat al sinds 2009 met biljoenen uit de gebakken lucht wordt getoverd is voor geen enkel BRICS land nog acceptabel. De tijd van de bancaire PONZIFRAUDE in samenwerking met alle corrupte regeringen die het spel meespeelden, is over!

Elke bankier is een oplichter/fraudeur/dief.

Elke bank is een maffiaorganisatie!

Elke staat met haar regering en vele (semi)ambtenaren zijn exact hetzelfde.
MAFFIOSI! MAFFIOSI van het ergste soort want bij hen kunnen we nog MOORD en GENOCIDE toevoegen!

Hoewel!
De Wereldbank schijnt ook al lang in het COVID complot te zitten omdat deze bank alle COVID testkits, gepatenteerd door ene A. Rothschild, tussen 2015 en 2017 aan alle landen van de wereld met miljarden tegelijk heeft verkocht! D.w.z. dat alle regeringen op de hoogte waren over wat op hen af zou komen! Ze hebben hier ALLEMAAL KLAKKELOOS en zonder vragen te stellen aan meegewerkt!

Op dit moment werkt de RABOBANK (Rothschild) volledig mee aan het onteigenen van de boeren in Nederland en de EU. Ze staan volledig achter het bewind van REICHSMARSCHALL Rutte en zijn WEF kliek!

U behoort te beseffen dat het meten van de 'vervuiling' veroorzaakt door uitstoot van CO2 of stikstof (N2) berust op pure oplichting en fraude met cijfertjes, komende uit de gepolitiseerde wetenschappelijke wereld waar iedereen afhankelijk is van de WEF kliek om hun baantje te mogen houden en/of subsidie te krijgen voor een 'onafhankelijk' onderzoek!

De invloed van de mens op de luchtsamenstelling is zo miniem dat we elke regering en instituut zoals EU of VN gewoon kunnen vertellen dat ze pontificaal liegen en ons via al deze leugens geld uit onze zak kloppen. Populair gezegd. De politiek is een grote DIEVENBENDE!

De rijken, die alle regeringen in hun zakken hebben via de banken die ze ook bezitten, slaan klinkende munt uit de ellende van het volk. Ze willen ons dood want deze geestelijk gestoorden, verkregen door inteelt om alle geld in de familie te houden, zijn ervan overtuigd dat er teveel mensen op de wereld rondlopen. Hiervan zijn vooral de ouderen overbodig.

Ze vergeten wel te vertellen dat diezelfde rijke ouderen, zoals Kissinger en Schwab ook overbodige mee-eters zijn. Deze oude knarren zouden best het voorbeeld geven om hun parasitaire leven te beëindigen, samen met hun ganse families.

Daarbij bankiers zijn de paria's van de maatschappij omdat ze NIETS produceren, gedurende hun hele leven, of ze moeten geld drukken met als onderpand ons belastinggeld, 'produceren' noemen!

Biden ging om olie smeken in Saoedi Arabië maar kwam met 'lege' handen terug!

Alle oliestaten uit het midden-Oosten en zuid-Amerika hebben zich aangesloten bij de BRICS landen. Vergeet dus dat we ooit nog olie gaan kunnen 'ruilen' voor het Rothschild WC-papier dat door elke westerse nit-wit nog 'geld' wordt genoemd! Dat is niet langer geld en het kan zelfs niet dienen als toiletpapier omdat het geen vocht opneemt!

Dat degradeert de euro, dollar, pond en yen tot waardeloos papier dat nergens nog kan worden gebruikt om serieuze aankopen te doen!
Ook de gokpaleizen van de banken, zij noemen dat beurzen maar feitelijk zijn het casino's, donderen stelselmatig in elkaar.
Elke naïeve belegger ziet zijn geld verdwijnen als sneeuw voor de zon! Ze hebben nooit begrepen dat ze geen 'belegger' waren maar allen stuk voor stuk SPECULANTEN! En, het risico van de speculant is, GOKKEN EN VERLIEZEN!

Alle opgenomen 'vluchtelingen' hebben een reden

  1. De vluchtelingen zijn gemakkelijk te controleren en stil te houden. Als er straks weinig of geen eten meer is, dan zullen deze vluchtelingen iedereen afmaken voor een brood of een fles melk, omdat ze al heel hun leven hebben moeten overleven op deze manier

  2. Ze zullen de gemakzuchtige, uitgezakte blanken voor een groot gedeelte uitmoorden voordat de instroom van voedsel en andere goederen weer zal worden hersteld!

  3. Dan zal ook het basisinkomen worden uitgerold!

  4. Iedereen zal zich braaf elke 6 tot 9 maand laten inenten met wat differente shit.

  5. Als je heel erg braaf bent en je doet wat er wordt gevraagd dan zul je altijd eten en drinken hebben, zij het dat je wel MASSAMOORDENAAR Gates zijn insectenburger moet eten en al die andere zooi die hij heeft laten 'ontwerpen'!

  6. Als je ziek bent dan zal een computer uitmaken hoe ziek je bent en of je moet worden doodgespoten! Voor zieken en zwakken is geen plaats in deze maatschappij!

  7. Het blanke ras moet worden uitgemoord omdat hun IQ en overlevingsinstinct altijd in de weg hebben gestaan van de Khazariaanse Maffia hun doel, te doen met de wereld wat ze altijd al wilden doen!

TOTAAL ONDERWERPEN!


Straks hebben we 2 verschillende maatschappijen!

  1. Die van de TOTALITAIRE CONTROLE / QR-CODE
  2. En die van de verstoten paria's!


Ik verkies paria te zijn. Mijn strijd zal duren tot in de kist!


Onze VIKINGMENTALITEIT heeft ons altijd doen overleven.

Zal het ook in deze titanenstrijd tegen rijk&machtig en hun corrupte vazallen het geval zijn?