NIEMAND BLIJFT ACHTER!
We vechten voor iedereen!


De NAVO-top is compleet onbekwaam!

Posted by Etienne 18 februari, 2023

Kuur na mRNA vaxxinazis (dus ook NA het nieuwe griepvaxxin)!

Daar zit je dan.
4 of 5 spuiten in je sodemieter,
kachel laag,
gender neutrale muts op je kop,
omdat de regering 'Poetin wil (k)raken'.
Verder op een dieet van meelwormen en sprinkhanen,
terwijl jullie 'andersdenkenden' uitmaken voor 'Kremlintrol'
of 'extreem-rechtse complotdenkers'.

Als u zich nog steeds afvraagt waarom de Verenigde Staten er niet in zijn geslaagd te zegevieren in Irak en Afghanistan, met name Afghanistan, hoeft u alleen maar te kijken naar de persconferentie van dinsdag, 14 februari 2023, van de Oekraïense contactgroep voor defensie in Brussel.
Het was ware clownsshow!
De opmerkingen van Lloyd Austin en generaal Mark Milley onthulden twee mannen met een ijzeren greep op de waanzin over hetgeen er volgens hen aan de hand is in Oekraïne en een totaal gebrek aan zelfbewustzijn.

De brutaliteit van deze twee mislukte militaire leiders om te doen alsof ze gekwalificeerd zijn om Oekraïne advies te geven over hoe het een eerste-wereld-militair moet bestrijden, terwijl hun eigen sombere militaire staat van dienst aantoont dat ze er niet in geslaagd zijn een stel geitenhoeders en stamleden te verslaan die geen gevechtsvliegtuigen, geen helikopters en geen artillerie hadden, is compleet te gek voor woorden. Het zou grappig zijn ware het niet voor de slachting die aan de gang is in Oekraïne.

Hier zijn enkele van de dieptepunten uit Austins openingsopmerkingen:
Hij beschuldigt Rusland ervan bewust op burgers te mikken (een GROTE leugen) en negeert de afgelopen acht jaar dat Oekraïne zijn eigen burgers heeft gedood in de Donbassregio.

Hij beschuldigt Poetin ervan chaos in de wereld te veroorzaken, hoewel de tekorten aan voedsel en olie en de instortende economieën in Europa door de NAVO zelf zijn veroorzaakt. Dat heeft de NAVO gedaan, niet Poetin.

Austin belooft Oekraïne langdurig te steunen door meer HIMARS-munitie, zware machinegeweren, 181 MRAP's en 2000 geleide antitankraketten te beloven, plus 1,75 miljard dollar extra voor luchtverdedigingssystemen. Hij vergat te vermelden dat niets van dat materiaal op korte termijn zal aankomen omdat de Amerikaanse en Europese voorraden bijna op zijn.
(De productietijden kunnen oplopen tot 2,5 jaar!)

Austin staat erop dat de contactgroep niet alleen meer Cow Bell levert, maar ook donaties zal synchroniseren tot een geïntegreerd trainingsplan. O ja, bijna vergeten, Oekraïne krijgt meer tanks en luchtverdedigingssystemen (die pas over maanden aankomen).
Hij sloeg het kleine, onbelangrijke detail over van het gebrek aan logistieke ondersteuning voor deze systemen en de maandenlange training die nodig is voor Oekraïense troepen om minimaal vaardig te zijn met deze systemen.

Goede toespraak, Lloyd.

De volgende, Generaal Milley. Deze 'expert' weet niet eens hoe het Russische leger is opgebouwd, en vele betweters die alleen kranten lezen en televisie kijken ook niet.

De NAVO en deze coalitie zijn nog nooit zo sterk geweest en Rusland is nu een wereldwijde paria.
Het verbaast me dat niemand lacht om deze schaamteloos belachelijke bewering. Polen zeurt tegen Duitsland. Turkije heeft Zweden gezegd geen deal te sluiten over toetreding tot de NAVO. Hongarije heeft ernstige bedenkingen. Ondertussen heeft Poetin nauwere banden gesmeed met China, India, Saoedi-Arabië, Zuid-Afrika, Brazilië EN TURKIJE, een NAVO land dat uit de NAVO wil stappen!

Rusland heeft verloren, ze hebben strategisch, operationeel en tactisch verloren en ze betalen een enorme prijs op het slagveld.
Zeg Markske. Verliezen is wanneer je Afghanistan verlaat met wanhopige zielen die aan de wielen en vleugels van vertrekkende Amerikaanse vliegtuigen hangen en doodvallen. Verliezen is wanneer het leger dat jij getraind hebt, geen stand hield tegen de Taliban. Verliezen is wanneer je Afghaanse bondgenoten in de steek laat die hun vertrouwen in jou stelden. Rusland verdreef de Oekraïners uit Marioepol en is bezig hetzelfde te doen in de Donbass. Hoe verliest Rusland precies strategisch, operationeel en tactisch? Het is niet omdat jij het zegt, dat het waar is.

Het volk van Oekraïne is verenigd voor één enkel doel, de Russische troepen van hun grondgebied verdrijven en zichzelf verdedigen.
Aan het begin van de speciale militaire operatie had Oekraïne een groter leger in het veld dan Rusland. Dat is nu niet meer het geval. Rusland heeft de tankbrigades, vliegtuigen en de ganse oorlogsvloot van Oekraïne vernietigd en nu smeekt Oekraïne wanhopig om vervanging. Het Oekraïense leger is gedecimeerd door de Russische tactiek om met artillerie vaste schansen aan te vallen en te vernietigen. Zelfs als de NAVO zou besluiten haar eigen troepen te mobiliseren en Oekraïne te versterken, zou dat niet genoeg zijn om de Russische troepen te 'verdrijven'. Rusland vecht voor zijn vaderland.

Het Russische leger heeft enorme kosten betaald in hun aanvalsoorlog en nu hebben ze hun toevlucht genomen tot het sturen van dienstplichtigen en gevangenen naar de dreigende dood.
Het lijkt erop dat Milley in de war was over de briefing die hij kreeg over Oekraïense slachtoffers. De zogenaamde 'dienstplichtigen' van Rusland zijn militaire reservisten, plus naar schatting 100.000 vrijwilligers die zich hebben aangemeld.
Oekraïne daarentegen ontvoert 16-jarige jongens en 60-jarige mannen opgepakt op straat in plaatsen als Kiev en Odessa. Ik kan moeilijk geloven dat Milley echt gelooft in de onzin die hij spuwt. Als dat zo is, dan is het Amerikaanse leger in groot gevaar met zo'n idioot aan het hoofd.

Landen hebben tanks toegezegd 22 hebben infanteriegevechtsvoertuigen toegezegd, 16 hebben artillerie en munitie toegezegd en nog eens negen hebben luchtafweergeschut toegezegd. De groep concentreert zich op het leveren van de toegezegde vermogens en het efficiënt verzorgen van de opleiding, de reserveonderdelen en de ondersteunende logistiek die nodig zijn voor de volledige inzet van deze systemen. Training, onderhoud en ondersteuning van Oekraïne blijft de sleutel tot de overwinning van Oekraïne.
Mannen als Milley zijn het brood en de boter van casino's over de hele wereld. Hij blijft verdubbelen en geld inzetten dat hij niet heeft in de hoop op een wonder. Een man met zijn ervaring zou moeten begrijpen dat zelfs als het Westen de nieuwe wapens, voertuigen en tanks kan leveren, Oekraïne nog vele maanden nodig heeft om ze effectief op het slagveld te kunnen gebruiken. Oekraïne heeft niet de luxe van tijd.

Rusland voert daarentegen een zeer kostbare uitputtingsslag, terwijl Oekraïne zijn asymmetrische voordelen effectief benut om zich te verdedigen, en het belangrijkste asymmetrische voordeel dat zij hebben is moed, veerkracht en tactische vaardigheid.
Dit is een echte hoofdkrabber. Blijkbaar gelooft Milley dat de Oekraïners over dezelfde magische militaire vaardigheden beschikken als de Taliban en in staat zullen zijn om, op de een of andere manier, het Russische leger te verslaan, net zoals de VS werden verslagen in Afghanistan. Rusland heeft voordelen op het gebied van personeel, tanks, artillerie, munitie, elektronische oorlogsvoering, gevechtsvliegtuigen, helikopters en hypersonische raketten. Er is geen enkel bewijs dat Oekraïne meer moed, veerkracht of tactische vaardigheden heeft dan de Russen. De echte asymmetrie is dat Rusland veel meer getrainde soldaten heeft dan Oekraïne.

Het is om de op regels gebaseerde internationale orde in stand te houden die het idee verwerpt dat grote sterke machtige naties andere kleinere landen kunnen aanvallen die hun grenzen niet mogen veranderen.
Hypocrisie, uw naam is Milley. Dit is de typische pot die de ketel zwart noemt tijdens deze persconferentie. De lijst van kleine landen die de Verenigde Staten en de NAVO hebben aangevallen is lang: Afghanistan, Irak (twee keer), Syrië, Libië, de Balkan, Panama, Dominicaanse Republiek, Vietnam, enz. Sinds 1990 heeft Rusland gevochten tegen Georgië en nu tegen Oekraïne.
Hun militaire operaties in Syrië kwamen op verzoek van de erkende regering. Ik wou dat de NAVO het ideaal van een 'op regels gebaseerde internationale orde' zou naleven.
Maar de regels die Milley in gedachten heeft zijn huisregels. De Amerikanen gaan ervan uit dat ze nog altijd ALLES te vertellen hebben in de wereld en dat ze boven het oorlogsrecht en Internationaal Recht staan.
Wel, daar gaan ze dan DIT jaar nog achter komen!

We zullen blijven samenwerken met Oekraïne om de meest dringende behoeften van het land aan te pakken. Ze overwegen een offensief in het voorjaar en dat is nog maar een paar weken van ons verwijderd, dus we hebben veel te doen: Het is een monumentale taak om al die systemen samen te brengen, de troepen te trainen op die platforms en ervoor te zorgen dat we voor al die systemen ondersteuning hebben en die systemen in de strijd krijgen. Dus dat is de focus van ons gesprek van vandaag.
Von Clausewitz is het niet. Welke generaal die een kop warme spuug waard is, kondigt vooraf aan wanneer een 'overwogen' offensief zal plaatsvinden. Wat dacht je ervan je kaarten dicht bij je vest te houden en je tegenstander niet te tippen wat je gaat doen?

Het lijkt erop dat NAVO secretaris-generaal Jens Stoltenberg en Mark Milley niet op dezelfde lijn zitten. Jens maakte deze ongemakkelijke (maar waarheidsgetrouwe) bekentenis gisteren:

"Het is duidelijk dat we in een logistieke race zitten," zei hij. "De oorlog in Oekraïne verbruikt een enorme hoeveelheid munitie en put geallieerde voorraden uit."
Stoltenberg zei dat de Oekraïense troepen 'vele malen meer' munitie verbruiken dan de huidige productie van de NAVO-leden. De situatie zet de geallieerde defensie-industrieën onder druk.

Hij zei dat de wachttijd voor groot kaliber munitie, zoals granaten voor de 155mm houwitsers die de VS sturen, is opgelopen van gemiddeld 12 tot 28 maanden.

"Vandaag geplaatste bestellingen zouden pas 2½ jaar later worden geleverd. We moeten de productie dus opvoeren en investeren in onze productiecapaciteit", zei Stoltenberg tegen verslaggevers op het NAVO-hoofdkwartier.
Oekraïne slaapwandelt met hulp van het Westen het slachthuis binnen. De weigering van Oekraïne en de NAVO om wakker te worden en de realiteit van wat er gebeurt te begrijpen, zal waarschijnlijk leiden tot de vernietiging van beide.

En om eerlijk te zijn, het kan niet snel genoeg gedaan zijn met het bloedvergieten in Oekraïne terwijl ook de NAVO terroristen tegelijkertijd volledig op hun bek gaan. Ik hoop werkelijk dat Rutte nooit op de stoel van Stoltenberg komt te zitten.
Het laatste waar we op zitten wachten is dat zowel de legertop als de politieke vleugel van de NAVO zijn gevuld met psychopaten en andere waardeloze mee-eters om het te zeggen zoals het eens uit oorlogsmisdadiger Kissinger zijn mond kwam.