NIEMAND BLIJFT ACHTER!
We vechten voor iedereen!


Oekraïne is dood! Nu gaan de EU/NAVO eikels en napjes onze jongens opofferen in een nodeloze confrontatie voor een waardeloos zwart gat met de naam Oekraïne!

Posted by Etienne 12 februari, 2023

Kuur na mRNA vaxxinazis (dus ook NA het nieuwe griepvaxxin)!

Zij die vreedzame verandering onmogelijk maken,
maken gewelddadige verandering onvermijdelijk.

De Poolse generaal Skshiptchak zei dat Oekraïne geen troepen heeft voor een offensief.

Het Oekraïense leger heeft niet de middelen voor offensieve actie, de situatie staat op de rand van een complete nederlaag, zei de voormalige commandant van de Poolse grondtroepen, generaal Waldemar Skshipchak, in een interview met het portaal Wirtualna Polska.

Ondertussen zullen Duitse Leopard 2 tanks eind maart in Oekraïne aankomen, aldus minister van Defensie Boris Pistorius.

Bovendien zullen Oekraïense bemanningen die vorige week in het Verenigd Koninkrijk zijn aangekomen, volgende maand Challenger-2 tanks inzetten om Oekraïne te verdedigen, aldus de Britse premier Sunak.

Als reactie op de levering van tanks door Europa aan Oekraïne zal Rusland volgens de Russische president Dmitri Medvedev de tankproductie verhogen als reactie op westerse wapenleveranties aan Oekraïne.

Volgens het hoofd van het Oekraïense presidentiële bureau, Yermak, is de kwestie van langeafstandswapens en gevechtsvliegtuigen voor Oekraïne geregeld.

Polen is bereid Oekraïne gevechtsvliegtuigen te leveren, maar zal niet de eerste van de NAVO-landen zijn.

Eerder deze week hield de Russische president Poetin een operationele vergadering met leden van de Russische Veiligheidsraad. Het was de eerste keer dat een dergelijke vergadering 's nachts werd gehouden.


Bedenking:

Als straks de NAVO/EU/VS is verslagen in Oekraïne zullen de vele oorlogsmisdaden uitkomen, ook wat betreft de biolabs en hun investeerders. Dan zullen ook de Nederlandse en Belgische Generale Staf hangen samen met alle politici. Ook zij die dit allemaal oogluikend hebben toegestaan zullen hun straf niet ontgaan! 'Ich hab' s nicht gewusst', zal niet langer opgaan!
Geen enkel leger kan het Russische leger van vandaag de dag verslaan! En daarbij, China zal zich aan de zijde van Rusland scharen. Zelfs als Amerika een oorlog begint tegen China, zal ook daar het Amerikaanse leger en vloot volledig worden verslagen!
Met wat voor soort chantage hebben al deze corrupte politici en hoge officiersrangen bij de militairen, politie en marechaussee eigenlijk te maken waarvoor ze vele jonge levens onnodig als kanonnenvoer in de richting van een waardeloos zwart gat als Oekraïne willen sturen en de mensen die hun (oorlogs)misdaden aankaarten onnodig lastig vallen en zelfs ongestraft in elkaar slaan of opsluiten zonder vorm van proces? In mijn ogen is een corrupte rechter een bode van een fascistische politiestaat. Feitelijk een regelrechte BANANENREPUBLIEK!

BRON:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/polish-general-ukraine-near-complete-defeat