NIEMAND BLIJFT ACHTER!
We vechten voor iedereen!


Ik heb geen kristallen bol en toch. Een artikel uit 2014 dat nooit zo relevant was dan vandaag de dag!

Posted by Etienne 31 januari, 2023

Kuur na mRNA vaxxinazis (dus ook NA het nieuwe griepvaxxin)!

Krankzinnige energieprijzen,
torenhoge inflatie,
onbetaalbare boodschappen,
wachtlijsten in de zorg,
miljarden naar stikstofonzin,
boeren weggepest,
tsunami aan asielzoekers,
voortdurend Marokkanengeweld,
belachelijke slavernij excuses


Al meer dan 30 jaar ben ik bezig de ganse hiërarchie van de oligarchie in kaart te brengen. Om dit te kunnen doen is het noodzakelijk geweest om vooral in de bedrijfs- en overheidstakken te gaan werken die de dienst uitmaken in een maatschappij. Vandaar dat ik ook een zeer uitgebreid CV heb waar vele mensen jaloers op zullen zijn!

Als je operator bent geweest bij het 104 Cotrcie van het KCT, ben je getraind om te overleven in alle voorkomende situaties als een van de best opgeleide spionnen op aarde. Als operator ben je 24/7 bereikbaar en inzetbaar. 365 dagen per jaar. Je werkt in kleine teams van 4 man. Je hebt een groepsopleiding en 4 verschillende specialistische persoonlijke opleidingen die elkaar op elk gebied aanvullen. Tijdens de opleiding heb je geleerd op elkaar te passen en te beschermen.
Als een veldfles tot aan de nok moet worden gevuld dan let je erop dat iedereen in je team dat ook doet! Het zijn soms details die ervoor zorgen dat je overleeft in een vijandige omgeving!
Het klotsen van het water in een veldfles is tientallen meters hoorbaar in een stille omgeving. Iemand die rookt kan ik op honderd meter al ruiken!
Voor zover de inleiding!

Op mijn C.V. staan o.a. NAVO, Europese Commissie en een 100% Rothschildbank annex verzekeringsmaatschappij!

Voor vandaag ga ik u een stuk uit een artikel tonen dat ik op 26 april 2014 voor de eerste keer heb gepubliceerd. Een stuk dat je aan de linkerkant toont wat voor een misdaadsyndicaat bank/staat feitelijk is en aan de rechterkant ziet u dat ik de oorlog in Oekraïne al voorspel!
Is het niet raar? Meer dan 8 jaar voor datum? In het artikel, maar dat is niet zichtbaar, wordt het duidelijk dat de situatie in Oekraïne een volledige kopie is van hetgeen de VS/EU in 2008 in Iran heeft proberen uit te spoken. Maar dat mislukte grandioos omdat de regering daar BALLEN heeft!

Veel ontdekkingsgenot! Als je de ECHTE geschiedenis niet kent kunnen de oligarchen alle scenario's tot in de eeuwigheid blijven herhalen!Aanvullend leesmateriaal

Banken en hun bail-in die u straatarm maakt!
VN vernietigt Oekraïne financieel!
En, die bancaire ponzifraude is BEKEND!
Hier een lijst van malafide financiële bedrijven die in België actief zijn. Ze blijven bestaan omdat ze de ponzifraude van de banken voeden. Omdat de staat dit ponzispel meespeelt worden er geen acties tegen de maffiapraktijken van deze financiële bedrijven ondernomen! De FIOD bestaat alleen om het KLOOTJESVOLK onder de duim te houden!
Hoe ons geld waardeloos werd!