NIEMAND BLIJFT ACHTER!
We vechten voor iedereen!

Oekraïne is een verloren fascistische staat en zal nooit een erkend land worden!

Posted by Etienne 28 december, 2022

Wie ik vanaf 2023 NOOIT meer zal vertrouwen!
politici,
regering,
politie,
militairen,
gezondheidssysteem,
artsen,
advocaten,
'experts',
overheidsinstellingen,
ziekenhuizen + personeel en directie,
verzorgingshuizen + personeel en directie,
NAVO,
WEF,
WHO,
VN.

Wellicht zal iedereen in de toekomst
aan mij MOETEN bewijzen,
dat hij of zij 'goed' is!
Mijn vertrouwen in alles en iedereen,
IS OP!

Velen denken dat Rusland nog een apenland is, vol met zuipende communisten te lui om te werken! PECH!


Rusland maakt driemaal zoveel wapens en munitie aan dan VS en EU samen. En nee, ondanks de zever van geestelijk gestoord WEF-wicht von der Leyen is er ook geen tekort aan processoren. Dat geldt alleen voor de VS en EU die hun productie over hebben gebracht naar Azië waar ze nu vragen om in ECHT geld of goud betaald te worden en niet langer in het waardeloos WC papier van Rothschild. U weet wil, die briefjes met een cijfer erop door velen onder u nog steeds 'geld' genoemd.

Ik wil verder nog even zeggen dat de 'oorlog' niet in februari 2022 is begonnen, maar in 2014 toen de verschillende delen van Oekraïne waren verkocht aan grote multinationals. De Donbass regio, vol met waardevolle grondstoffen en mineralen zoals kolen, olie, gas en vele verschillende ertsen, werd verkocht aan Shell en dus de koninklijke familie van Nederland, grootaandeelhouder van Shell.

Onderhandelaars en dromenverkopers van het eerste uur waren o.a. oplichter/dief van het volk/beroepsleugenaar Verhofstadt, meeloper communist Timmermans en euronazi Van Baalen. Zij stonden in Kiev op het Maidanplein al vanaf 5 december 2013 de ganse boel goed op te hitsen!

De EU en de VS politici/oorlogsstokers waren de oorzaken dat er een bloederige slag werd geleverd in zowel Kiev als Odessa. Russisch sprekende mensen werden onder andere levend verbrand. Daar is de revolutie en uiteindelijk de eenzijdige 'burgeroorlog' in 2014 tegen de Donbass regio begonnen omdat daar de meeste Russisch sprekende mensen wonen. Op dit moment is een Russisch sprekende persoon nergens veilig in NAZILAND Oekraïne. Zelfs in het buitenland worden door de Oekraïense lafaards die niet mee willen vechten in hun eigen oorlog, Russisch sprekende mensen vermoord!

Maidan in Kiev en Odessa

Om het bloederige resultaat te verkrijgen huurden ze wat snipers uit Litouwen in die de opdracht kregen op alles en iedereen te schieten. Militairen, politieagenten plus voor- en tegenstanders van het toenmalige regime.


De familie Rothschild heeft een dikke vinger in de Oekraïense pap!


De Zwitserse historicus Daniel Ganser is er zeker van dat de onzichtbare Amerikaanse hand acht jaar geleden de staatsgreep in Oekraïne regeerde. Als bewijs vertelt hij een boeiend verhaal.

De CIA heeft het fascisme aangewakkerd in Oekraïne!

Ja, de huidige 'president' van de VS heeft zichzelf verrijkt via Oekraïne

Speciaal voor Russofoben

Een klein geschiedenislesje
1989-1991
De Rus staat de afschaffing van de demarcatielijn tussen Oost- en West-Duitsland toe en ontbindt het 'Warschaupact', trekt zijn troepen terug uit Oost-Europa en vertrouwt op de mondelinge belofte van Hans-Dietrich Genscher (voormalig vice-kanselier van de Bondsrepubliek Duitsland) en James Baker (voormalig staatssecretaris van de VS) in februari 1990 dat de voormalige 'Warschau Pact'-leden geen lid zullen worden van de NAVO, dus er zal GEEN NAVO uitbreiding naar het oosten zijn.

De Amerikaanse troepen blijven in Duitsland gestationeerd. In 2004 zijn bijna alle leden van het 'Warschau Pact' lid geworden van de NAVO.

De Rus blijft kalm

2001
Poetin doet in de Duitse Bondsdag (in vloeiend Duits) een aanbod aan het Westen voor een hecht partnerschap om de verdeeldheid uit het verleden te overwinnen.

Alle leden van de Bondsdag applaudisseren enthousiast ...
De Amerikaan verbiedt het.
Er is een buffer tussen de NAVO en Rusland met Wit-Rusland, Oekraïne en de 3 Baltische staten.

De Rus blijft kalm

2004
De Baltische staten worden lid van de NAVO.
Een eerste overtreding van de bufferzone.

De Rus blijft kalm

2014
het Westen veegt de Russisch-vriendelijke regering van Oekraïne uit haar ambt en installeert een VS-vriendelijke regering. (Wat inmiddels zelfs door de Amerikanen is toegegeven).

Op hetzelfde moment beginnen de VS, allereerst Hunter Biden (de zoon van de bejaarde en halfseniele Amerikaanse president Joe Biden), Monsanto, Black Water en Amerikaanse militaire adviseurs in Oekraïne te infiltreren, door hen het NAVO lidmaatschap in het vooruitzicht te stellen.
Tegelijkertijd stapt Hunter Biden in de Oekraïense gashandel.

De tweede overtreding van de bufferzone vond plaats.

De Rus blijft kalm

2014
Onder dwang van de Amerikaanse staatsgreep (de Russen hadden hun hele Zwarte Zeevloot gestationeerd in Sevastopol, de Krim), was er een vreedzame bezetting van de Krim.

In tegenstelling tot alle andere accounts, werd er geen enkel schot gelost, niemand werd gedood.
Op enkele Krim-Tataren na, heeft tot op de dag van vandaag 90 procent van de Krim-inwoners ingestemd met deze actie.

De Rus blijft kalm

2014 - 2022
Oekraïne beschiet consequent Luhansk en Donetsk met de Vrije Azov Brigades (swastika-aanbidders, nazi's dus!).

Veel Russen sterven, ook Russische kinderen.

Oekraïne betaalt sinds 2014 geen pensioen meer aan deze gebieden.

De geldkraan staat dicht. De voedselvoorziening van deze gebieden wordt uitsluitend verzorgd door Rusland.

Niets hiervan wordt vermeld in de media.

De Rus blijft kalm

2020
In navolging van het voorbeeld van 2014 in Oekraïne probeert het Westen nu de regering in Wit-Rusland omver te werpen, wat mislukt, maar het was de derde aanval op de bufferzone tussen de NAVO en Rusland.

De Rus blijft kalm

2022 (tot 24.02.22)
Poetin eist een laatste garantie dat Oekraïne geen lid wordt van de NAVO en dat Donetsk en Lugansk zichzelf grotendeels op het grondgebied van Oekraïne mogen regeren.

Dit wordt afgewezen door de VS

2022 (vanaf 24.02.2022)
De Rus valt Oekraïne binnen
Om de oorlog te beëindigen, eist Poetin
een garantie van neutraliteit en
Een demilitarisering van Oekraïne,
een erkenning van Donetsk en Lugansk als volksrepublieken
erkenning van de Krim als Russisch grondgebied
een denazificatie van Oekraïne

Dit wordt afgewezen door de VS

Dit zou al diegenen tot nadenken moeten stemmen die gedachteloos de leugens of halve waarheden van de Duitse, Europese en Amerikaanse FAKENEWS-media napraten ...

Bewijs dat VS achter aanslag op NORDSTREAM zit

Het toekomstig Russisch offensief

  1. Vanaf april 2023 gaan de Russische strijdkrachten op groot offensief in de Donbass. Als gevolg daarvan zullen de strijdkrachten van Oekraïne gefragmenteerd raken en niet in staat zijn om te vechten.

  2. Rusland zal de controle over heel Oekraïne overnemen door het vanuit de Donbass aan te vallen. Een groep troepen uit Wit-Rusland zal Kiev gaan innemen. De Russische soldaten zullen de Poolse grens bereiken om de aanvoer van wapens uit het Westen te stoppen en Transnistrië onder controle te nemen, aldus mijn analyse.

  3. De NAVO zal niets uit kunnen richten omdat ze anders totaal vernietigd zullen worden!

Tenslotte moet me dit nog van het hart

De Oekraïense troepen zijn nazi's die graag folteren. Ze maken zich schuldig aan oorlogsmisdaden en dat doe ik graag MET BEWIJZEN, even uit de doeken. Vergeet niet dat onze FASCISTISCHE bananenrepublieken in de EU deze nazi's voorzien van geld en wapens. Dit maakt elke politicus een even erge fascist en oorlogsmisdadiger dan allen die hiervoor het bevel, goedkeuring en opdrachten hebben gegeven in NAZISTISCH Oekraïne om deze folteringen te begaan!

Zelfs Zelensky zijn eigen troepen die door hem en hun officieren volledig in de steek worden gelaten, vertellen hem dat ze naar Kiev zullen komen om hem en alle regerend tuig op te hangen aan de hoogste boom die ze daar kunnen vinden.

Oud VS kolonel die Oekraïense soldaten trainde terug in VS

Oekraïne gerund door 'fucked up people' – Amerikaanse instructeur

Een video toont de oprichter van Mozart Group, Andrew Milburn, die toegeeft dat Kiev's troepen wreedheden begaan.

Oekraïne mag niet op een voetstuk worden geplaatst in de pogingen van het Westen om het land te steunen in zijn conflict met Rusland, meent Andrew Milburn, de oprichter van de 'Mozart Group', die de strijdkrachten van Kiev traint.

Volgens Milburn is de Oekraïne nu een 'corrupte, klote samenleving'.

Oekraïners zijn geen Europeanen, waarom kunnen ze vrij doorheen Europa en terug naar hun pokkenland reizen wanneer ze daar zin in hebben om bijvoorbeeld de feestdagen door te brengen. Wat hebben ze daar dan te vrezen? Niets toch? Wat doen deze leeglopers hier dan.

Wel, het zijn LAFAARDS die wel graag een grote bek hebben maar liever geen soldaatje spelen omdat ze dan naar alle waarschijnlijkheid weten dat ze zich zeer snel bij de 150.000 gesneuvelden zullen voegen!

Ze beseffen heel goed dat het heel wat anders is dan onschuldige en ongewapende eenzame Russen op te pakken en die te folteren.

Crypto's gebruikt om door VS en EU gedoneerd geld in Oekraïne wit te wassen

In wiens zakken is al dit geld weer verdwenen?

-- Ik hoop dat er zo een en ander is duidelijk geworden over de situatie in Oekraïne. Natuurlijk heb ik geen glazen bol maar het offensief, met al het materiaal en manschappen die er voor worden gebruikt, zou ik zo inzetten. Voor het offensief zou ik nog zoveel mogelijk Oekraïners afmaken of krijgsgevangen nemen.

Voor alle politici van de bananenrepublieken in de EU, het EU Parlement, de EU commissie en het VS tuig kan ik het niet simpeler onder woorden brengen!

Jullie zijn allemaal OORLOGSMISDADIGERS! Niet alleen voor wat er in Oekraïne gebeurt, ook voor de ganse coronaperiode waar vele mensen zijn vermoord door jullie toedoen via de propaganda voor een genetische spuit die feitelijk nooit werd goedgekeurd maar jullie, de media en de medische 'experts' deden voorkomen alsof alles in orde was!

Als ik van jullie was zou ik me verdiepen in de artikels 5 en 8 van het Statuut van Rome die door het Internationaal Strafhof worden gehanteerd.
Verder niet vergeten om de code van Neurenberg nog even door te bladeren!
Jullie tijd om te hangen komt eraan!