NIEMAND BLIJFT ACHTER!
We vechten voor iedereen!

Waarom wil de EU en VS politiek samen met de media dat iedereen POETIN haat!

Posted by Etienne 30 november, 2022

Intuïtie is:
als je niet weet,
hoe je het weet,
maar weet dat je het weet,
wat feitelijk alles is dat je moet weten!

Ik ben in 1956 geboren en zag als kind en puber verschrikkelijke, traumatiserende dingen op televisie gebeuren. Bijvoorbeeld de moord op Kennedy. De koude Oorlog. De Vietnamoorlog. Alle oorlogen van de VS in Midden- en Zuid Amerika, Afrika en het Midden Oosten. Alles breed uitgemeten in het nieuws en daarna in de nodige informatieve programma's toegelicht.

De media zat toen nog hijgend in de nek van elke politicus de hier iets aan zou kunnen doen om de oorlog en dergelijke te kunnen stoppen. Nu zijn ze het PROPAGANDAKANAAL van de politieke correctheid zoals de wetenschap, zeker de medische- en klimatologische wetenschappen van tegenwoordig, feitelijk gepolitiseerde wetenschappen zijn geworden, misbruikt om de mensen te beliegen, bedriegen en bestelen.
De gepolitiseerde medische wetenschap heeft het volk massaal in de steek gelaten en vele gevaccineerden zijn nu dood of zwaar gehandicapt door de spuit. Nu proberen vele artsen een Mea Culpa te krijgen maar als het aan mij ligt, zal dat nooit gebeuren.
Wat het klimaatterrorisme betreft kan ik alleen maar de vele zever van Greta en anderen in de ring gooien. Geloof je in de klimaatveranderingen, een te hoog CO2 gehalte en smeltend ijs? Wel, ga het dan een keer bekijken ter plaatse.

Volgens de vele klimaatterroristen smelt het Noordpoolijs al jaren en is er nauwelijks nog iets van over.


Als we naar de gemiddelde temperatuur kijken, zien we dat de temperatuur alleen in de maand juli NET boven het vriespunt ligt. Hoeveel van het vele tientallen meters dik ijs kan dan smelten volgens deze mensen? En, ik zal nog een andere voorbeeld geven. Ik was een paar jaar geleden in de maand juli in Noorwegen. We reden daar over een weg ergens in het midden van Noorwegen waar alle afzettingen al gereed waren gezet om de weg af te zetten vanwege hevige sneeuwval. Nieuwsgierig als ik ben wilde ik het naadje van de kous weten. Wat denkt u?

Er valt daar in augustus al zoveel sneeuw dat de wegen moeten worden afgezet voor autoverkeer. De sneeuwscooter neemt dan de taken over van de auto terwijl anderen de ouderwetse hondenslee inzetten voor hun dagelijkse beslommeringen.
De ligging van de weg waarover ik spreek, ligt op dezelfde breedtegraad ter hoogte van Noord Groenland (Qaanaaq), waar de temperatuur zelfs in de beste zomers niet boven de -11°C komt! En dan probeert iedere klimaatterrorist die allemaal een kantoorbaan hebben en nooit buiten komen, te beweren dat het Noordpoolijs smelt?
NO WAY GASTON!

Vergeet al die leugens over het klimaat en de zever dat Poetin een onmens zou zijn! U zult er in de nabije toekomst snel genoeg achter komen dat uw eigen politici en journalisten u over Oekraïne en het klimaat al sinds 1991 hebben belogen, bedrogen en natuurlijk bestolen, omdat wij wel al deze 'experts' en politici hun lonen en reizen moeten betalen.

De feiten over Oekraïne zijn veel anders dan ooit door politiek en journalistiek uit de doeken zijn gedaan. Maar daar zal ik niet verder op ingaan.
Wat ik ga doen is het WAAROM uit de doeken doen.
Waarom zoveel heisa over Oekraïne, want er is een reden waarom elke westerling volgens de politiek en media Poetin zou moeten haten?

Als we de norm van 'slecht gedrag' gaan gebruiken als maatstaf om te bepalen of een wereldleider goed of slecht is, denk ik dat er een overtuigend argument is dat bijvoorbeeld China’s Xi Jinping een meer kwaadaardig figuur is dan Poetin in termen van zijn acties, zowel binnenlands als internationaal. Toch hadden leden van de G-20 er geen moeite mee om met Xi op de foto te gaan, maar moesten ze op een brancard gaan liggen bij het idee om naast Poetin te worden gefotografeerd. Zelfs nu zitten de vele media in een spagaat als het gaat om verslaggeving over CHINA en de opstand tegen de coronamaatregelen en de vele anti-coronademonstraties in Europa.


Ik heb nog nooit zoiets gezien. Het is kinderachtig, dom en gevaarlijk. Ik zal het uitleggen. De grondoorlog in Oekraïne heeft zich resoluut tegen Oekraïne gekeerd. De combinatie van geen elektriciteit, beperkte wapenleveranties uit het Westen, geen mogelijkheid om binnen Oekraïne nieuwe voorraden te produceren, geen veilige militaire trainingsbases, personeelstekorten en het begin van de vrieskou heeft het Oekraïense leger in een lastig parket gebracht. Op basis van de berichten van vandaag staan de Oekraïners nu voor de beslissing om zich haastig terug te trekken uit Bakhmut of ter plaatse te blijven en gedood of krijgsgevangen genomen te worden.
Dit wordt een zware nederlaag voor Oekraïne.
Dus met wie onderhandelt Oekraïne (of de Verenigde Staten of het Verenigd Koninkrijk)?

Poetin is zich terdege bewust van de beledigingen en minachting van zijn tegenhangers in de Verenigde Staten en Europa. Hij heeft geen haast om met Washington of Europa in gesprek te gaan. Deze week nog heeft Rusland eenzijdig de besprekingen over kernwapens met de Verenigde Staten afgezegd:
Rusland beschuldigde de Verenigde Staten dinsdag van giftig anti-Russisch gedrag dat naar eigen zeggen aanleiding was om zich deze week terug te trekken uit besprekingen over kernwapens met Amerikaanse functionarissen in Caïro.
In krachtige bewoordingen beschuldigde Maria Zakharova, woordvoerster van het ministerie van Buitenlandse Zaken, de Verenigde Staten er ook van het Nieuwe START-verdrag in hun voordeel te manipuleren, hoewel ze zei dat Rusland zich er nog steeds aan houdt. – https://www.reuters.com/world/moscow-we-had-no-choice-cancel-new-start-nuclear-talks-with-us-2022-11-29/
Zelfs tijdens het dieptepunt van de Koude Oorlog heeft geen enkele Amerikaanse president – van Truman tot George H.W. Bush – het soort vitriool gekoesterd dat Biden, zijn team en belangrijke leden van het Congres jegens president Poetin uiten. De Amerikaanse kant opereert in de waan dat Poetin en Rusland de Verenigde Staten nodig hebben. Hoe kan Rusland overleven zonder McDonalds of Dunkin Donuts? Wel, raad eens? Rusland heeft ontdekt dat het helemaal niets nodig heeft van de Verenigde Staten.

Maar de Verenigde Staten hebben Rusland wel nodig. Rusland’s positie als een van de grootste producenten van kunstmest en uranium maakt het land essentieel voor de Verenigde Staten. En Rusland is goed op weg om de rijke hulpbronnen van Oekraïne in handen te krijgen.
Hieronder de lijst!

OEKRAÏNE IS:

1e in Europa in bewezen winbare uraniumerts-reserves;
2e plaats in Europa en 10e plaats in de wereld wat betreft titaniumertsreserves;
2e plaats in de wereld wat betreft de geëxploreerde reserves van mangaanerts (2,3 miljard ton, oftewel 12% van de wereldreserves); de op één na grootste ijzerertsreserves ter wereld (30 miljard ton)
2e plaats in Europa wat betreft kwikertsreserves;
3e plaats in Europa (13e plaats in de wereld) wat betreft schaliegasreserves (22 biljoen kubieke meter)
4e plaats in de wereld wat betreft de totale waarde van natuurlijke hulpbronnen;
7e plaats ter wereld wat betreft kolenreserves (33,9 miljard ton).

Oekraïne is een belangrijk landbouwland:

1e plaats in Europa wat betreft oppervlakte landbouwgrond;
3e plaats in de wereld qua oppervlakte chernozem. zwarte aarde (25% van het wereldvolume);
1ste plaats in de wereld voor de export van zonnebloemen en zonnebloemolie;
2e plaats in de wereld voor de productie van gerst en 4e plaats voor de export van gerst;
derde grootste producent en vierde grootste exporteur van maïs ter wereld;
de 4e grootste aardappelproducent ter wereld;
de op 5 na grootste roggeproducent ter wereld;
5e plaats ter wereld voor honingproductie (75.000 ton);
8e plaats ter wereld voor de export van tarwe;
9e plaats ter wereld voor de productie van kippeneieren;
16e plaats in de wereld voor de export van kaas.

Oekraïne kan voorzien in de voedselbehoeften van 600 miljoen mensen.

Oekraïne is een belangrijk industrieel ontwikkeld land:

1e plaats in Europa voor de productie van ammoniak;
het 2e en 4e grootste aardgaspijpleidingsysteem ter wereld;
3e plaats in Europa en 8e in de wereld wat betreft geïnstalleerde capaciteit van kerncentrales;
3e plaats in Europa en 11e in de wereld wat betreft de lengte van het spoorwegnet (21.700 km);
3e plaats in de wereld (na de VS en Frankrijk) voor de productie van plaatsbepalings- en navigatieapparatuur;
3e grootste exporteur van ijzer ter wereld;
De 4e grootste exporteur ter wereld van turbines voor kerncentrales;
De 4e grootste fabrikant van raketlanceerinrichtingen ter wereld;
4e plaats ter wereld in de export van klei;
4e plaats in de wereld in de export van titanium;
8e plaats ter wereld in de export van ertsen en concentraten;
9e plaats in de wereld voor de export van producten voor de defensie-industrie;
de 10e grootste staalproducent ter wereld (32,4 miljoen ton).

Controle over deze hulpbronnen zal de economische invloed van Rusland vergroten en het voor westerse landen noodzakelijker maken om met de regering van Vladimir Poetin om te gaan.

Ik keer dus terug naar mijn oorspronkelijke vraag – Waarom de diepe haat tegen Vladimir Poetin? Ik denk dat er twee redenen zijn.

Ten eerste weigerde hij de gevangenisslet van het Westen te zijn. Hij stond erop dat de Russische nationale belangen voorrang kregen op de westerse eisen en volgde een onafhankelijke koers. Hij ging bijvoorbeeld in op het verzoek van Syrië om te helpen de door het Westen gefinancierde islamitische opstand de kop in te drukken, zonder Washington of Brussel om toestemming te vragen.

Ten tweede is hij oprecht in het bevorderen van christelijke waarden, waaronder het verwerpen van de LBGTQ-agenda om homoseksualiteit te normaliseren. Dat heeft echt een gevoelige snaar geraakt in het Westen. Het is een onvergeeflijke zonde. En Poetin geeft niet om wat het Westen denkt. Hij is erop gebrand traditionele gezinswaarden te bevorderen en heteroseksuele voortplanting aan te moedigen. Poetin is niet woke.

Ergens in de komende zes maanden zal Oekraïne niet langer de middelen en de steun hebben om de oorlog voort te zetten. Praten met Poetin wordt een kritieke prioriteit. Zal het Westen een manier vinden om weer normale betrekkingen met Rusland aan te knopen? En nog belangrijker, zal Rusland die willen aangaan?

Waarom zou Rusland eigenlijk gesprekken aan moeten gaan met Westen?

Oekraïne heeft iets verschrikkelijk belangrijk nagelaten te doen. Ze zijn 'vergeten' om de grenzen van hun land overeen te komen met de aanpalende buurlanden. Hierdoor zijn ze NIET erkend als land door de VN. Volgens internationaal recht is Oekraïne NOG STEEDS een provincie van Rusland. Daarnaast heeft meer dan tweederde van alle landen die de VN vertegenwoordigen Oekraïne de opdracht gegeven om vredesakkoorden te sluiten.

(Er doen zelfs geruchten de ronde dat Oekraïne al zou zijn opgedeeld tussen Polen, Hongarije, Roemenië en Rusland.)

Diezelfde tweederde meerderheid heeft eveneens de westerse steun aan het nazistische Oekraïne veroordeeld!

U bent nu wat Poetin betreft, van alle politieke- en medialeugens op de hoogte.
Hopelijk doet u er iets mee!