NIEMAND BLIJFT ACHTER!
We vechten voor iedereen!


De joden houden de jodenhaat zelf in stand!

Posted by Etienne 1 februari, 2023

Kuur na mRNA vaxxinazis (dus ook NA het nieuwe griepvaxxin)!

Een psychopaat zal je altijd,
en op alle gebieden,
ontzettend teleurstellen!


Nu ben ik niet per definitie geen grote fan van Henry Makow maar zo nu en dan komt hij toch met gedachten of presentaties dan wel andere uitdagingen waar ik per direct op kan inhaken. Hij maakte, en terecht, ook Jef Rens en David Icke af! Het zijn eenzelfde soort namaakjoden dan alle 'bekeerde' joden die ooit zijn gestart in de streek van Oekraïne in de 9e eeuw.
Ze verstrooien ons met hun priet-praat en boeken waar vele mensen in trappen! Ik hoor te zeggen VEEL TEVEEL mensen intrappen!

Dit keer werd ik echter uitgedaagd door een filmpje op zijn website dat hier in Europa is gecensureerd waardoor ik er niet naar kon kijken.

Indien u het zelf een keer wil proberen, hier is de link!

Niets is erger dan mij uit te dagen op deze manier.
Mijn gedachten zijn heel erg simpel in zo'n geval:

Wat wil de corrupte politiek me onthouden? Wat mag ik niet weten van hen?
Meer heb ik niet nodig. De staat en hun trollen leggen veel teveel de nadruk op het beheersen van alle elektronische en internet tooltjes met hun verbindingen, terwijl ze een geschoolde informaticus met de nodige cybersecurity ervaring hiermee niet tegenhouden!

Daarna heb ik het filmpje maar op mijn website gezet! Ik snap niet waarom ze deze hatelijke uitspraken, nu gedaan door een stelletje Amerikaanse joden, verbieden in Europa terwijl elke Europese jood al een antisemiet maakt van iedereen die nog maar 'verkeerd' naar hen kijkt!

Als ik het vertaal in een paar woorden?
Het is GAJES!Eigenlijk heeft Henry voor de volle 100% gelijk. Dit soort haat van de joden naar ons toe met de mededeling dat ze alle volkeren op de wereld volledig willen uitroeien houdt de protocollen van Zion ontzettend in leven.Als je bovenstaande tekst even doorneemt, valt het dan niet op hoe ver dit plan al is uitgevouwen in onze samenleving?
Dat kan toch NIEMAND ontkennen, ook al die NAMAAKJODEN met hun politieke slaven en andere gechanteerde WEF-schoften niet die hier achter zitten!