NIEMAND BLIJFT ACHTER!
We vechten voor iedereen!

EU regeringen bestaan uit NAZI's en oorlogsmisdadigers

Posted by Etienne 7 december, 2022

Steeds maar weer duikt de boodschap op,
52 landen, waaronder België en Nederland,
stemmen tegen VN-resolutie die nazisme veroordeeld.
Er maken 191 landen de dienst uit in de VN.
Als je dan de balans opmaakt weten we wat er ons te wachten staat!
De fascistische EU, Japanse en VS regeringen hebben alles al verloren.
Er is zelfs geen derde WO meer nodig om tot dit resultaat te komen!
Laat hen nog maar wat roepen en zeveren.
Ze hebben afgedaan.
HET IS OVER!
Zelfs een nieuwe pandemie met alle lockdowns afkondigen,
zal ook in de EU en de VS een regelrechte revolutie veroorzaken!
WE HEBBEN HET GEHAD MET DE CLOWNS VAN SCHWAB-ROCKEFELLER-ROTHSCHILD!


Vergeet eeuwig dat RUSLAND alleen staat in zijn strijd tegen het kwaad van het westers fascisme!
We kunnen duidelijk stellen dat er 139 landen (72%) achter RUSLAND staan van de 191 landen die de VN bevolken!
En al deze landen hebben het gehad met de WESTERSE OVERHEERSING van de 52 landen die VOOR NAZISME stemden!

Egypte stemde natuurlijk 'neutraal' om de klimaattop niet in het geding te brengen! Een klimaattop die feitelijk niet meer dan belachelijk is.
Al de grootste, ook rijkste, CO2 verbruikers vliegen daar allen naar toe met hun 800 eigen privévliegtuigen om daar alle politici, die ook met het vliegtuig gekomen zijn, ervan te overtuigen dat wij, het plebs, met de fiets naar het werk moeten gaan!

Denken deze over het paard getilde pipo's echt dat wij 'dom' blijven?

Kom dan met jullie nieuwe 'PANDEMIE' en ondervind het zelf!

Wij weten dat slimme steden feitelijk CONCENTRATIEKAMPEN zijn. We zijn niet dom!

Wij hebben ENIGE EN ECHTE 'virus' dat onze BESCHAVING torpedeert AL LANG GEÏSOLEERD!


Ze negeren EFFECTIEF onderzoek zoals onderstaand artikel omdat ze in de trance van HITLER verkeren.


Oh ja. En dan willen ze de boeren ook hun land en veestapel afpakken want wij MOETEN allemaal veganist worden en als het hen uitkomt honger lijden! Denken ze echt dat we dit gaan tolereren? Vergeet niet dat politie en leger ook uit mensen bestaan met gezinnen die dan ondervoed gaan zijn. En, als zij WEL eten krijgen moet dat thuis worden gebracht. Vergeet niet dat hun gezinnen normale burgers zijn en tussen ons in wonen. Wat denk je dat een meute, razend van honger, zal doen? Moet ik er een tekeningetje bij maken?Onderstaande foto's vertellen ons wie we horen te vertrouwen en dat is zeker WEF MIETJE RUTTE niet!


De waardeloze petrodollar wordt gebruikt om GOUD te kopen!

Voor de Verenigde Staten zou de huidige ontwikkeling van de Chinese valutareserves een alarmsignaal moeten zijn: Peking laat in toenemende mate Amerikaanse dollars inwisselen voor goud. Het communistische leiderschap verliest het vertrouwen in de wereldreservemunt en heeft zijn eigen plannen.

Het Chinese staatshoofd Xi Jinping heeft de afgelopen jaren een duidelijke politieke koers gevolgd: de internationalisering van de yuan als belangrijkste concurrent van de dollar. Hoewel het doel op middellange termijn ook is een 'BRICS-valuta' te creëren als tegenhanger van de speciale trekkingsrechten van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) die als internationale handelsvaluta kan fungeren, ongeacht westerse sancties, heeft de leiding van de Volksbank van China (PBC) onder gouverneur Yi Gang een belangrijk doel voor ogen. De Chinese munt moet worden afgedekt tegen een ineenstorting van de dollar.

Het is niet verrassend, gezien de nieuwe records in de Amerikaanse staatsschuld, dat centrale banken, die vroeger dollars oppotten, goud kopen als nooit tevoren. In het kwartaal juli-september hebben de centrale banken hun goudaankopen meer dan verviervoudigd ten opzichte van een jaar eerder en bijna 400 ton toegevoegd aan hun toch al omvangrijke bezit. Deze cijfers van de World Gold Council zijn niet uniek. De toename van de goudaankopen sinds het begin van het jaar overtreft nu al elke periode van twaalf maanden sinds 1967. In totaal ging ongeveer 90 ton van de aankopen naar Turkije (31,2 ton), Oezbekistan (26,1 ton), India (17,5 ton) en nog een paar ton naar andere ontwikkelingslanden. De overige 300 ton, zo wordt algemeen aangenomen, is toe te schrijven aan China.

In totaal beschikt de Volksrepubliek (per oktober 2022) over 3,05 biljoen dollar aan deviezenreserves, waarvan iets minder dan 103 miljard dollar goud. Maar nu er aan een nieuwe valutamand wordt gewerkt, valt te verwachten dat de Chinese centrale bank ook valuta's als de Zuid-Afrikaanse rand, de Braziliaanse real en de Indiase roepie in toenemende mate in haar reserves zal gaan opnemen - en dit voornamelijk ten koste van de Amerikaanse dollar. De Russische roebel maakt toch al enige tijd integraal deel uit van China's buitenlandse reserves. Met name het bevriezen en in beslag nemen van Russische buitenlandse tegoeden na de invasie van Oekraïne heeft de Chinese draak wakker geschud. Met overeenkomstige maatregelen van Washington in geval van een Chinese invasie van Taiwan zouden waarschijnlijk triljoenen dollars gemoeid zijn. Voeg daarbij het slinkende vertrouwen van Peking in de Amerikaanse munt naarmate zowel de Amerikaanse schuldenberg groeit als de inflatie in de Verenigde Staten massaal toeneemt, wat een aanzienlijke devaluatie in termen van koopkracht met zich meebrengt.

Uit de toegenomen aankoop van goud door de PBC blijkt dat Peking veel vertrouwen heeft in het edelmetaal. En dat niet alleen: in tegenstelling tot papier- en giraal geld (waaronder ook digitale centralebankmunten vallen) kan de hoeveelheid niet zomaar naar believen worden verhoogd. In dit opzicht zijn goudreserves ook de beste manier om zich in te dekken tegen inflatie - en tegen de hyperinflatoire ineenstorting van de Amerikaanse dollar.

Vergeet niet dat de euro, pond en yen OOK aan de dollar zijn gekoppeld. Als de dollar wordt verworpen als wereldreservemunt, dan zijn ook de euro, pond en yen verder WAARDELOOS!

Wij worden beschuldigd van het 'verspreiden van desinformatie' over het Covid-19 vaccin?

De Reuters en AP media 'trackers' zullen erop uit zijn om de getuigenissen van ouders die hun kinderen hebben verloren te besmeuren.

"Zodra de leugen de waarheid wordt, is er geen weg meer terug. Krankzinnigheid overheerst. De wereld staat op zijn kop."
Laten we ons geen illusies maken, de Covidspuit is niet alleen 'experimenteel', het is Big Farma haar 'killer vaccin' dat het menselijk genoom modificeert. Het bewijs van mortaliteit en morbiditeit als gevolg van inenting met vaccins, zowel nu (officiële gegevens) als in de toekomst (bijv. onopgemerkte microscopische bloedklonters) is overweldigend.

De officiële gegevens (mortaliteit en morbiditeit) en talrijke wetenschappelijke studies bevestigen de aard van het Covid-19 mRNA-vaccin dat aan de hele mensheid wordt opgedrongen.

Collegiaal getoetste rapporten bevestigen de oorzaken van aan het vaccin gerelateerde sterfgevallen en 'bijwerkingen' (verwondingen), waaronder bloedstolsels, trombose, myocarditis en hartstilstanden.

Het verklaarde doel is de wereldwijde vaccinatie van 8 miljard mensen in meer dan 190 landen af te dwingen, gevolgd door het opleggen van een gedigitaliseerd 'vaccinpaspoort'. Onnodig te zeggen dat dit een miljardenoperatie is voor Big Pharma. Het is een misdaad tegen de mensheid.

Het wereldwijde vaccinproject met de naam COVAX wordt wereldwijd gecoördineerd door de WHO, GAVI, CEPI, de Bill and Melinda Gates Foundation in samenwerking met het World Economic Forum (WEF), de Wellcome Trust, DARPA en Big Pharma, die in toenemende mate wordt gedomineerd door het Pfizer-GSK partnerschap dat amper vier maanden voor het begin van de Covid-19 crisis begin januari 2020 werd opgericht.

Het Covid 19 'vaccin' heeft vanaf het prille begin in januari 2021 bijgedragen tot een wereldwijde opwaartse beweging van het sterftecijfer.

Dit is geen doodslag. Het is moord.

Ja, het is een dodelijk vaccin. Die boodschap moet luid en duidelijk zijn.

Dit gebeurt overal ter wereld: kinderen en jongeren sterven.

Misdaden tegen de mensheid, misdaden tegen onze kinderen.

Minder dan twee maanden na de lancering van Pfizer's mRNA 'vaccin', werd een massale begrafenis protest gehouden voor kinderen die stierven na het ontvangen van het vaccin in Genève, Zwitserland (29 januari 2021).


Myocarditis, hartstilstand:

"Jonge mensen sterven plotselinge dood op grote schaal."
De Vaccine Safety Research Foundation heeft onlangs Until Proven Otherwise, een korte videodocumentaire, uitgebracht over de bevestigende bevindingen van twee vooraanstaande cardiologen.


Onze kinderen zijn de slachtoffers

Deel de volgende video's wijd en zijd en laat zien wat ouders al hebben meegemaakt door het verlies van hun kinderen.


Covid Vaxxed Zwangere Moeders. Miskramen.

"Dierbare baby's die niet meer leven"

Er zijn zoveel bewijzen dat de SPUIT voor dood en verderf zorgt dat 80% van het volk niet eens meer de moeite neemt om er nog om te gaan.

Iedereen die de spuit blijft promoten en iedereen die mensen inspuit met deze genetische rommel is een oorlogsmisdadiger en hoort op die manier te worden berecht!
De uitkomst is al bekend voordat het proces is gestart omdat er maar één straf voor bestaat!
DE KOGEL!