NIEMAND BLIJFT ACHTER!
We vechten voor iedereen!


Virussen bestaan nog steeds niet! Een duidelijke uitleg!

Posted by Etienne 3 februari, 2023

Kuur na mRNA vaxxinazis (dus ook NA het nieuwe griepvaxxin)!

Mijn lichaam is geen eigendom van geen enkele entiteit.
Ik en ik alleen heb volledige autonomie over mijn lichaam.
Geen enkele politicus, ambtenaar of arts
heeft het wettelijke of morele recht
om mij te dwingen een niet-gelicentieerd,
experimenteel vaccin, andere medische behandeling
dan wel medische procedure te laten ondergaan,
zonder mijn specifieke en UITERMATE GOED geïnformeerde toestemming.
Die beslissing is aan mij, en aan mij alleen.
Ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid
of emotionele manipulatie door de media,
mede andersoortige criminele provocatie geuit door de WGO.


Voormalig arts Thomas Cowan legt in een interview met Gareth Icke uit dat de THEORIE over virussen de prullenbak in kan.
Samen met Andrew Kaufman en Stefan Lanka heeft Cowan voldoende geld ingezameld om eindelijk de controle-experimenten uit te voeren die in 70 jaar virusonderzoek nooit zijn gedaan, maar wel gedaan hadden moeten worden.

Door deze controle-experimenten, die Stefan Lanka heeft uitgevoerd, is nu onomstotelijk vast komen te staan dat de theorie, waardoor virussen zogenaamde ziekten zouden veroorzaken, voor geen meter klopt.

Artsen weten niets over ziekten en kunnen geen ziekten genezen omdat ze alleen een recept hebben leren uitschrijven. Wat virussen en andere 'ziekteverwekkers' betreft zou ik niet langer naar hen luisteren. Al hun pathologische kennis berust op leugens, bedrog, hersenspoeling, omkoperij, chantage en wetenschappelijke fraude!ALS ER EEN ALTERNATIEVE GENEESWIJZE BESTAAT IN DE GENEESKUNDE, DAN IS HET WEL DE MODERNE VORM VAN GENEZEN DIE PAS BESTAAT SINDS DE 20e EEUW!
En dan zal ik het woordje KWAKZALVER nog even niet gebruiken!