GENOCIDE!!!

Bewijzen stapelen zich op!

Posted by Etienne 18 juli, 2022

David Martin, Ph.D., presenteert bewijs dat COVID-19 injecties geen vaccins zijn, maar biowapens die worden gebruikt als een vorm van genocide op de wereldbevolking


In dit onthullende interview met Greg Hunter van USAWatchdog.com, presenteert David Martin, Ph.D., bewijs dat COVID-19 injecties geen vaccins zijn maar biowapens die worden gebruikt als een vorm van genocide op de wereldbevolking.

In maart 2022 spande Martin een federale rechtszaak aan tegen President Biden, het Department of Health and Human Services en de Centers for Medicare and Medicaid Services, waarin hij beweerde dat COVID-19 injecties het lichaam veranderen in een biologische wapenfabriek, waar spikeiwitten worden geproduceerd. Niet alleen is de term 'vaccinatie' misleidend wanneer verwezen wordt naar COVID-19 injecties, het is ook onnauwkeurig omdat ze eigenlijk een vorm van gentherapie zijn.

"We worden niet alleen niet aangeklaagd voor laster of verkeerde informatie, maar we houden mensen strafrechtelijk verantwoordelijk voor hun binnenlands terrorisme, hun misdaden tegen de menselijkheid en het verhaal over de bewapening van het coronavirus dat teruggaat tot 1998," zegt Martin.

SARS-CoV-2 is al tientallen jaren in de maak


Martin houdt zich al sinds 1998 bezig met het traceren van octrooiaanvragen en goedkeuringen. Zijn bedrijf, M-Cam International Innovation Risk Management, is 's werelds grootste onderschrijver van immateriële activa die worden gebruikt in financieringen in 168 landen. M-Cam heeft ook namens de Amerikaanse regering schendingen van verdragen inzake biologische en chemische wapens in het oog gehouden, na de miltvuurramp in september 2001.

Volgens Martin zijn er meer dan 4.000 octrooien in verband met het SARS-coronavirus. Zijn bedrijf heeft ook een uitgebreid overzicht gemaakt van de financiering van onderzoek naar de manipulatie van coronavirussen waaruit het SARS-coronavirus als subklasse van de bèta-coronavirusfamilie is voortgekomen.

Veel van het onderzoek werd gefinancierd door de National Institutes of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) onder leiding van Dr. Anthony Fauci.

Martin legde uit:

"Ik denk dat het belangrijk is voor uw luisteraars en kijkers om te onthouden dat het 1999 was toen Anthony Fauci en Ralph Baric van de Universiteit van North Carolina Chapel Hill besloten om te beginnen met het bewapenen van coronavirus waarop zij in 2002 patent aanvroegen - en u hoort die datum goed, dat is een jaar voor de SARS-uitbraak in China.

De eerste keer patenteerden ze wat zij noemden een 'besmettelijke replicatie defecte chimera' van coronavirus. En laten we eens uitpakken wat dat betekent.

Infectieus betekent dat het eigenlijk dodelijker is voor het doelwit. Replicatiedefect betekent dat de schade vooral het doelwit treft en niet de familie, vrienden of gemeenschap van het doelwit of iets anders. En in 2002 patenteerde de universiteit van North Carolina Chapel Hill de replicatiedefecte infectieuze coronavirus-chimaera, die toen het eerste geval van SARS werd.

En het werd geperfectioneerd in 2013 tot 2016 tijdens het moratorium op functievermeerdering, waarbij de Universiteit van North Carolina Chapel Hill een vrijstelling kreeg van het moratorium op functievermeerdering, zodat ze door konden gaan met het bewapenen van het virus tot het punt waarop Ralph Baric in 2016 een artikel publiceerde waarin hij zei dat het Wuhan Institute of Virology virus één, coronavirus, 'klaar was voor menselijke opkomst', dus ze wisten dit al die tijd al.

Weet je, ze wisten dat het een biowapen was sinds 2005. Ze wisten dat het effectief was in het uitschakelen van populaties, het schaden van populaties, het intimideren en dwingen van populaties. En ze deden dat allemaal met opzet, met het doel de mensheid te vernietigen.

COVID-19 shots zijn een 'daad van bioterrorisme'


Volgens Martin is het spike-eiwit dat de COVID-19 shots vervaardigen een computersimulatie van een chimera van het spike-eiwit van het coronavirus.

"Het is, in feite, geen coronavirus vaccin. Het is een spike proteïne instructie om het menselijk lichaam een toxine te laten produceren, en dat toxine staat op de lijst als een bekend biologisch agens van zorg met betrekking tot biologische wapens voor de laatste nu anderhalf decennium," zei hij1.

In plaats van een volksgezondheidsmaatregel te zijn, zoals ze wijd en zijd werden aangeprezen, zijn COVID-19 injecties een daad van biowapens en bioterrorisme. Martin deelde dat in 2015, Dr. Peter Daszak, hoofd van de EcoHealth Alliance die onderzoeksdollars van het NIAID naar het Wuhan Institute of Virology voor coronavirus onderzoek sluisde, verklaarde:

"We moeten het publiek meer bewust maken van de noodzaak van medische tegenmaatregelen zoals een pan-coronavirusvaccin. De media zijn een belangrijke motor en de economie zal de hype volgen. We moeten die hype in ons voordeel gebruiken, om de echte problemen aan te pakken. Investeerders zullen reageren als ze aan het eind van het proces winst zien."

Daszak, die Martin 'de belangrijkste witwasser van geld' noemt, "verklaarde in feite dat deze hele exercitie een campagne van binnenlandse terreur was om het publiek zover te krijgen dat het het universele vaccinplatform zou accepteren met gebruikmaking van een bekend biologisch wapen. En dat zijn hun eigen woorden, niet mijn interpretatie," zei Martin.We kunnen stellen dat deze genocidemogelijkheid door Klaus Schwab van het WEF is misbruikt om een heel erg groot publiek in de wereld te laten inspuiten met dit biowapen, door zijn politieke Young Leaders in de EU Commissie, EU Parlement, regeringen en op hiervoor andere cruciale plaatsen in de maatschappij, hier opdracht toe te geven.
Na meer dan twee en een halfjaar kennen we de uitslag!
We weten exact wat Klaus bedoelde met de woorden: "van deze kleine mogelijkheid moeten we gebruik maken om de Great Reset door te drijven ..."

Allen die meewerken om de 'booster(s)' aan de man te brengen zijn EVENEENS genocideplegers of medeschuldig aan genocide!


1: We weten inmiddels dat het genetische biowapen veel meer dodelijke ellende bevat. Daarover later! Maar alleen al het moordende SPIKE eiwit is genoeg om allen die hier aan meewerken het plakkaat GENOCIDEPLEGER en MASSAMOORDENAAR op hun voorhoofd te plakken!