Huisartsen verzuipen in het werk door vaccinatieschade!

Waar waren ze om al deze vaccinatieschade te voorkomen? Hun studie MOET worden aangepakt en artsen hun afhankelijkheid van de orde der 'geneesheren' en farmaceutische industrie MOET aan banden worden gelegd!

Posted by Etienne 4 juli, 2022

HUISARTSEN VOORBEREID OP PRIKSCHADE

De huisartsen zijn massaal naar Den Haag gekomen om te protesteren afgelopen vrijdag. Hun praktijken bezwijken onder de werkdruk. Minister Kuipers zou de huisartsen toespreken, maar hij kwam niet opdagen omdat de ministerraad uitgelopen zou zijn. En dat deed wat.

De door Erwin Taams van blckbx.tv geïnterviewde huisartsen waren duidelijk niet blij met de afwezigheid van minister Kuipers. Een deel van de aanwezige huisartsen wilden naar het Binnenhof gaan, maar werden tegengehouden door de politie.

Wat was hier werkelijk aan de hand?

Er werd 'boe' geroepen toen Kuipers niet kwam opdagen. En ook vanuit de huisartsen die naar het Binnenhof wilde gaan werd er 'boe' geroepen toen Kuipers naar buiten kwam om naar huis te gaan. Als je je afstemde op wat er gebeurde bij de huisartsen, dan kon je voelen dat er vuur werd aangewakkerd. Een broodnodig vuur. Een vuur dat een voorbereiding is op wat er komen gaat.

Want wat gaan huisartsen doen als zij er achter komen dat de prik schadelijker is dan corona ooit is geweest?


Hier de vragen die alle huisartsen vanaf DAG 1 hadden moeten stellen!

Gaan zij zich dan openlijk afvragen waarom de politiek heeft besloten om corona een A status te geven, en daarmee in dezelfde lijst staat als ebola? (waar de helft van de mensen aan dood gaat)

Gaan zij zich dan afvragen waarom 90% van de contracten die onze regering met de coronavaccin producenten hebben afgesloten, niet ingezien mogen worden? Ook niet door huisartsen?

Gaan zij zich dan kritisch opstellen tegen de prikpropaganda van de overheid? Want over een nieuw product met een nieuwe techniek daarin kun je toch nooit zeggen dat je zeker weet dat het beschermt en veilig is?

Gaan zij ook hand in eigen boezem steken? Kijken naar hun afhankelijkheid van de farmaceutische industrie? En naar hun eigen verdienmodel? Volgens huisarts Felix van der Wissel krijgen huisartsen 40 euro per gezette coronaprik. Met gemiddeld 2350 patiënten per praktijk heb je het dus over ongeveer 100.000 euro wat zij binnenhalen als iedere patiënt geprikt wordt.

Wat geloven de huisartsen wat betreft de prik over een jaar? En over twee jaar? En over tien jaar?

Nu is een huisarts zoals Frank Roodenburg nog een uitzondering in wat hij zegt over de prik. Hij noemt het 'de gifprik' en komt er openlijk voor uit dat hij gelooft dat deze gifprik onderdeel is van een depopulatie agenda van de elite.

Is huisarts Frank Roodenburg hier over vijf jaar nog steeds een uitzondering in zijn eigen beroepsgroep?

Voor mij voelt de demonstratie door de huisartsen van afgelopen vrijdag in ieder geval als een voorbereiding op de prikschade die steeds openlijker zichtbaar aan het worden is. Dat is de dienstbaarheid van deze bijeenkomst in het grotere geheel.

Het vuur wordt vast aangewakkerd. De teleurstelling in de minister van hun gezondheidszorg wordt opgeslagen, en kan straks als brandstof dienen om keihard op te gaan staan. Want als de leugens helemaal open en bloot op tafel liggen, als de schade nog véél zichtbaarder is geworden, dan is die brandstof nodig.

Beste huisartsen, goed gedaan, die demonstratie. Blijf je impulsen volgen. Ook al weten velen van jullie nu nog niet waarom je doet wat je doet, volgens mij komt dat nog.

Beste huisarts, er komt een tijd dat je een keuze moet gaan maken. Blijf ik mee gaan met de leugens, of ga ik mijn liefde voor zorg en dienstbaarheid de ruimte geven in mijzelf?

Beste huisarts uit Nederland en Vlaanderen, sluit je aan bij de groep die het al langer ziet.

Onze uitnodiging ligt er. Met open hart, en vanuit vertrouwen in onze toekomst. Neem contact via mij op als 100% beschermde klokkenluider via het volledig beschermde mailadres, eveneens indien u uw hart een keer wil luchten of misschien zelfs de nodige nieuwe bewijzen kunt aanleveren!