NIEMAND BLIJFT ACHTER!
We vechten voor iedereen!

Laatste strohalm voor de ECHTE COVID MASSAMOORDENAARS, en nog meer!

Posted by Etienne 23 december, 2022

Mijn lichaam is geen eigendom van geen enkele entiteit.
Ik en ik alleen heb volledige autonomie over mijn lichaam.
Geen enkele politicus, ambtenaar of arts
heeft het wettelijke of morele recht
om mij te dwingen een niet-gelicentieerd,
experimenteel vaccin, andere medische behandeling
dan wel medische procedure te laten ondergaan,
zonder mijn specifieke en UITERMATE GOED geïnformeerde toestemming.
Die beslissing is aan mij, en aan mij alleen.
Ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid
of emotionele manipulatie door de media,
mede andersoortige criminele provocatie geuit door de WGO (WHO).

Het compleet overbodig VN instituut genaamd de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) gevuld met corrupte wetenschappers en politici heeft ongevaccineerde mensen officieel bestempeld als een 'grote moordkracht' en heeft gewaarschuwd dat burgers die niet gehoorzamen niet beter zijn dan moordenaars!

WHO 'wetenschappelijk' OPPERFASCIST en NAZI-ARTS Dr. Peter Hotez verklaarde dat 'anti-vaccinactivisme' 'anti-wetenschappelijke agressie' is, en hij brengt mensen die de COVID-injecties weigeren in verband met 'extreem rechts'.
Zie volgende link: https://twitter.com/i/status/1602991915808456705

Natuurlijk is dit TE idioot voor woorden. Het zijn mensen die zich in doodsnood nog wat vastklampen aan wat doelloze woorden! De waarheid MET BEWIJZEN over COVID en vooral het COVID biowapen (de spuit) liggen al maanden op straat! Denken deze leeghoofden nu echt dat iedereen even onnozel blijft dan zijzelf? Maar ja, dat is het mankement van de bekende IVOREN TOREN, of niet?

In mijn ogen ben je een ware MISDADIGER als je na al deze bewijslast, naast de vele doden en gewonden veroorzaakt door de mRNA injectie, nog durft te beweren dat niet gevaccineerden al deze doden en gewonden veroorzaken. Dan loop je echt rond met een serieuze dikke plaat voor je kop. Maar dat is eigen aan al deze omgekochte en corrupte vazallen van WEF en VN/WHO. Door de vele dollar en euro tekens voor hun ogen zien ze niet meer wat er echt aan het gebeuren is.

Bovendien heeft een groep wetenschappers onlangs een risico-batenanalyse uitgevoerd waaruit bleek dat het krijgen van een COVID-19 'boosterprik' voor jongeren onder de 30 jaar minstens 18 keer gevaarlijker is dan het oplopen van het virus zelf.

Deze feiten werden echter niet erkend in de tirade van de door de WHO tentoongestelde arts.

De universiteitshoogleraar biologie aan het Baylor College of Medicine beweerde dat 'tijdens de COVID-pandemie in de Verenigde Staten 200.000 Amerikanen onnodig het leven lieten omdat ze een COVID-vaccin weigerden, zelfs nadat vaccins op grote schaal beschikbaar waren gekomen'.
“En nu breidt het anti-vaccin activisme zich uit over de hele wereld […].”
“Het is een moordende kracht,” verkondigde Hotez.
“Anti-wetenschap doodt nu meer mensen dan zaken als wapengeweld, wereldwijd terrorisme, nucleaire proliferatie of cyberaanvallen.”
Echter, al de bewijzen voor zijn beweringen bleven achterwege terwijl wij MET bewijzen het tegendeel kunnen beweren. Er zijn op de wereld miljoenen doden gevallen, juist veroorzaakt door de zogenaamde vaccinatie die nog steeds EXPERIMENTEEL is. Ieder die anders beweert LIEGT! De proefperiode voor bijvoorbeeld Pfizer loopt nog tot en met 31 december 2023.

Hotez is een kinderarts die werkzaam is op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van vaccins en, naast zijn post aan het Baylor College of Medicine, voorzitter is van Tropical Pediatrics in het Texas Children’s Hospital.

De WHO staat bekend om haar radicale pro-abortus houding en bevordering van 'toegang tot abortus' overal ter wereld.

De huidige directeur-generaal, Tedros Adhanom Ghebreyesus, was lid van het Ethiopische communistische Tigray People’s Liberation Front en was minister van Volksgezondheid toen deze partij aan de macht was. De partij werd in 2021 door de Ethiopische regering tot terroristische organisatie verklaard.

Hotez lijkt een hechte band te hebben met Ghebreyesus, aangezien hij hem onlangs beschreef als 'mijn broer en mentor Dr. Tedros', in een Tweet naar aanleiding van de moord op de oom van de WHO-directeur, lid van hetzelfde Ethiopische massamoordenaarsclubje.

HEIKEL PUNT in deze kwestie:
Niet het WHO noch China kunnen het bestaan van het virus bewijzen. Niet slecht toch, voor een stelletje corrupte lui en hun sadisten die er deze mensonterende propaganda- en foltermethoden op nahouden!

Meer lezen hierover:

 1. Corona, de grootste leugen die ons ooit werd wijsgemaakt!
 2. Virussen bestaan niet!
 3. Vragen die journalisten nalieten te stellen!
Natuurlijk ben ik ervan overtuigd dat niet alle mensen me geloven. Dat geeft niet, dat mag!

Een voorbeeld van HERSENSPOELING!

In 1833 was Cannabis Sativa 's werelds grootste landbouwplant en er konden talloze verschillende producten van deze plant worden gemaakt, aangezien de hennepplant de sterkste natuurlijke vezel ter wereld is. Er zouden textiel, oliën, medicijnen en papier van gemaakt kunnen worden.

Rond 1900, in de tweede helft van de 19e eeuw, werd het meeste textiel gemaakt van hennep en ongeveer 50 procent van de medicijnen die in omloop waren. Meer dan 25.000 producten op basis van cellulose (van dynamiet tot cellofaan). Maar al in 1900 verschenen er angstaanjagende berichten in de kranten van de VS, die de aandacht vestigden op de gevaren van deze vervloekte plant die zwarten tot waanzin drijft en hen 'de duivelsmuziek' laat spelen: hiermee bedoelden ze Blues en Jazz!

En de genezen patiënt die zich kon kleden, eten en energie uit de plant kon halen, was een verloren klant. Zo werden alle vormen van cannabis of hennep verboden. Het kon niet langer concurreren met de bloeiende katoen-, bewerkte voedingsmiddelen- en olie-industrie.
Na verloop van tijd werd het 'marihuana' genoemd, een denigrerende verwijzing naar de Mexicanen, die de plant voor het eerst naar de Verenigde Staten brachten, en het rookten na uren hard werken.

Tot op heden is tabak de stof die wereldwijd de meeste mensen doodt (vóór aids, heroïne, crack, alcohol, cocaïne, verkeersongevallen, brand en criminaliteit samen). In veel landen wordt het echter door de staat gesubsidieerd en worden er ook radioactieve meststoffen gebruikt bij de productie.

Roken doodt jaarlijks wereldwijd bijna 8 miljoen mensen, alcohol meer dan 3 miljoen.

Cafeïne is verantwoordelijk voor bijna 10.000 doden per jaar en nog eens 7.500 (alleen al in de VS) sterven door pijnstillers.

Als we bijvoorbeeld denken aan verslaving vóór cannabis, omvatten de niveaus van verslaving (volgens de Wereldgezondheidsorganisatie zelf) nicotine, alcohol, heroïne, cocaïne, pijnstillers en koffie. Van de zes vermelde stoffen (waaraan volgens nieuw onderzoek suikers kunnen worden toegevoegd), zijn er vier legaal.

Verrassend genoeg zijn de meest schadelijke stoffen legaal en zijn de stoffen die nuttig zijn voor de gemiddelde persoon ten strengste verboden.


Vandaag de dag is het niet anders!

Leugens regeren en de hersenspoeling doet zijn werk:

 1. Het SARS-CoV-2 virus bestaat nergens op de wereld!
  Dit is maar één filmpje natuurlijk maar we hebben nu ineens 211 teruggestuurde WOB aanvragen waardoor duidelijk is, dat het 'virus' nergens heeft bestaan. Het is duidelijk dat vele politici en 'wetenschappers' die aan deze propaganda en angstporno meer dan 2 jaar hebben meegewerkt, beginnen met hun straatje schoon te vegen!

 2. DE PCR test is een oplichterstest en deze test mag niet eens als diagnose worden gebruikt!

 3. Er zou oorlog zijn in Oekraïne.
  Dit is niet waar.
  Er is een Russische bevrijdingsmars bezig op Russisch grondgebied, omdat de nazilegers van KIEV al sinds 2014 een 'burgeroorlog' zijn gestart tegen de ongewapende Russisch sprekende bevolking in de Donbass streek! Oekraïne is daarentegen niet eens een land omdat het nooit tot overeenstemming is gekomen met de buurlanden wat de grenzen betreft. Dat zullen ze ook nooit want alle land van 'Oekraïne' is gestolen van alle buurlanden. Voor Rusland is de grens tot aan de rivier de Dnjepr! Daarbij heeft Rusland al meerdere keren te kennen gegeven dat ze niet meer willen dan de Donbass inwoners te beschermen tegen de Kiev nazi's en het westen! De rest zoekt het maar uit!
  De ergste fouten die de NAVO heeft gemaakt, waren de Krimbrug opblazen en daarna een vliegveld ver in Rusland bombarderen.
  Dat we nog niet in een atoomoorlog zijn verzeild geraakt is zeker niet te danken aan de regerende eikels in de EU of de VS en al zeker niet aan de hersenloze kamikaze officieren van de NAVO.
  Nu zijn er duidelijk NAVO laarzen aan de grond in Oekraïne. Zelfs in de streek van Bachmoet! Hiervan heb ik de nodige beelden!
  EU, VS en NAVO doen er alles aan om een wereldoorlog te ontketenen want alleen op deze manier kunnen ze samen met hun westerse bancaire maffia overleven!

  Amerikaanse troepen verdwaald in Donetsk, vragen een kaart aan een Russisch sprekende inwoner om hun moordpartijen op deze mensen en het Russische leger voort te kunnen zetten!
  Amerikaanse Special Forces strijden zij aan zij met KIEV nazi's tegen de Russen en de bevolking van Bachmoet. Hoeveel bewijzen willen jullie verder nog om jullie te laten inzien dat dit OORLOGSMISDADEN zijn die een derde WO uit kunnen lokken?

 4. We hebben geen CO2 probleem. Er bestaat geen CO2 probleem. Er bestaan wel mensen die via slavernij en kinderarbeid zichzelf willen verrijken al moeten ze hiervoor een complete nieuwe handel opzetten. De CO2 leugen bestaat al sinds 1992! Maurice Strong gaf hiervoor de aftrap. Maurice Strong, (zie de mooie, goed betaalde, bijkomende mazzelbaantjes nadien), die zijn geld verdiende met olie en mineralen, was een slippendrager van zowel Rothschild als Rockefeller! Zou deze kwast zich echt iets aantrekken van wat er met de wereld zou kunnen gebeuren als zijn portemonnee hierdoor niet verder zou worden bijgevuld?
  Denken al deze groene terroristen in de politiek en hun gehersenspoelde aanhang ECHT dat je ijzer- en titaniumerts kunt smelten met wat windmolens en zonnepanelen?

  Word wakker:

  Zie dit filmpje om te begrijpen wat en wie er allemaal nodig zijn om uw batterijen voor uw auto, GSM etc. te maken ten koste van de de natuur terwijl iedere groene terrorist en hun aanhang met lege bovenkamers roepen dat we diezelfde natuur JUIST MOETEN BESCHERMEN!