NIEMAND BLIJFT ACHTER!
We vechten voor iedereen!


Zelensky is een oorlogsmisdadiger!
Hier het BEWIJS!

Posted by Etienne 20 februari, 2023

Kuur na mRNA vaxxinazis (dus ook NA het nieuwe griepvaxxin)!

Een psychopaat zal je altijd,
en op alle gebieden,
ontzettend teleurstellen!

Zij die vreedzame verandering onmogelijk maken,
maken gewelddadige verandering onvermijdelijk.


"Mijn naam is Vitaly Saidov en ik ben geboren op 27 oktober 1988, 81e Brigade, 90e Bataljon, 2e Compagnie, 2e peloton, 1e sectie. Ik werd gevangen genomen op 13 januari 2023 in Belogorovka."
Zo begint de exclusieve video die ik via een Italiaanse freelancer met contacten in Donbass kreeg over de getuigenis van een Oekraïense krijgsgevangene die samen met vier andere kameraden zich overgaven en door de Russische troepen gevangen werden genomen.
Een van mijn buren, Russisch van oorsprong en expert in Slavische talen, bevestigde de getrouwheid van de vertaling uit het Oekraïens.

Hij onthult de chaotische toestand van het Oekraïense leger, ondanks de afkondigingen van president Volodymyr Zelensky, die volgens Saidov het bevel gaf om deserteurs ter plekke dood te schieten.

Maar het verhaalt ook over gebrekkige training, het gebrek aan versterkingen aan het front en de mogelijkheid om gevechtszones te vermijden door steekpenningen te betalen aan officieren. Hij legt ook uit dat de superieuren de opdracht hebben om de gevallenen van de schermutselingen in massagraven te begraven om hun overlijden niet aan familieleden te melden en zo te voorkomen dat ze de verschuldigde schadevergoeding van de staat moeten betalen.

Enfin, wat zal ik zeggen.

Kijk en huiver.

Ontdek de echte Zelensky! Opdrachtgever tot genocide, en oorlogsmisdadiger van het zuiverste bloed!
Maar wat had men dan verwacht van een Khazariaanse namaakjood!

Iedereen die ooit al eens door Oekraïne heeft gereisd zal vooral in het zuiden en oosten wel al eens een hotel zijn tegengekomen waar werd gemeld:

Verboden voor joden, of joden niet welkom
Заборонено для євреїв,
євреї не вітаються!
Wel, kun je dan de haat inschatten van het volk dat al meer dan 9 jaar wordt afgemaakt door 'het leger' van Oekraïne, onder leiding van een namaakjoodse president die vanaf het eerste moment zich heeft ontpopt als een regelrechte massamoordenaar en oorlogsmisdadiger die we gerust genocide aan kunnen schrijven?

De enige en ECHTE VRAAG hoort te zijn,

Waarom houden onze regeringen, samen met de EU Commissie en het EU Parlement een regering als deze van Oekraïne in stand? Wat is hun drijfveer om een stelletje NEO NAZI's in het zadel te houden die al meer dan 9 jaar hun eigen bevolking uitroeien uitsluitend en alleen omdat ze Russisch spreken?
HET ANTWOORD MAG DUIDELIJK ZIJN:

Er zijn vele politici onder ons die in de gevangenis thuishoren, alleen al doordat ze dit fascistische regime steunen en zelf ook steeds fascistischer worden! Het wordt tijd om de ganse EU op te blazen zodat we eindelijk verlost worden van al deze NAZISTISCHE NIETSNUTTEN EN ZAKKENVULLERS!
Wellicht is het duidelijk dat al deze oorlogsmisdadigers in de politiek zich niet laten ophouden door allerlei nationale en internationale wetten en dat ze ook geen zak geven om oorlogswetten! Wetten die feitelijk hun handelen aan banden zouden moeten leggen?
Dan kan er maar een ding helpen, en dat is hen de gevangenis of het graf inkrijgen!
Het zou ook helpen als advocaten en rechters, gezamenlijk, eens DE KOE BIJ DE HORENS zouden vatten om voor eens en altijd HET KAF VAN HET KOREN TE SCHEIDEN al was het alleen maar voor de gemoedsrust van het volk!

Ik doe nog geen beroep op politie en leger omdat ik weet dat er een kentering aan de gang is, zelfs in de hogere rangen. Maar ik waarschuw wel. Wacht niet te lang meer, want anders zijn het de onderofficieren die aan de haal gaan en jullie allemaal te kakken zetten!