NIEMAND BLIJFT ACHTER!
We vechten voor iedereen!

Farmaceutische vergiffabrieken versterkt door politieke- en journalistieke VAXX propaganda hebben verloren

Posted by Etienne 6 december, 2022

Ik trachtte de wetenschap te volgen,
maar die kon ik niet vinden.
Daarna volgde ik het geld,
en zie
daar vond ik ook de 'wetenschap'!

De vaccinatiebereidheid is grote schade toegebracht. Door het gemarchandeer en de inconsistente communicatie is de vaccinatiebereidheid bij velen omgeslagen naar vaccinatiewantrouwen. Deze schade kan alleen worden hersteld door transparant te bewijzen dat deze corona-injecties op onjuiste gronden zijn geïntroduceerd en toegediend aan de verkeerde doelgroepen.

Hoe overheden en farmaceuten dit voor zichzelf gaan oplossen weet ik niet. Het wordt steeds duidelijker dat die zich in de nesten hebben gewerkt. Het is niet waarschijnlijk dat het ‘safe and effective’ verhaal van deze ‘vaccins’ nog lang in de lucht kan worden gehouden. Als de officiële communicatie net zo positief blijft over deze vaccins als over de conventionele vaccins, dan hebben die ook afgedaan.

Alleen door transparantie kan blijken dat vaccins, mits medisch-wetenschappelijk onderbouwd en met zorg langdurig getest, wel degelijk veilig en ook nog steeds noodzakelijk kunnen zijn. Alles roept om een gedegen her-evaluatie van nut en noodzaak van vaccinaties in het algemeen, met transparante bewijsvoering (die is er meestal wel degelijk) en de rol van de farmaceutische en medische industrie in het aanprijzen en zelfs noodzakelijk maken van medicatie.

(EvR: ook de 'traditionele' spuiterij kan alleen doorgang vinden indien ze nu eindelijk eens gaan bewijzen via de daarvoor bestaande ACADEMISCHE normen, dat virussen bestaan. Tot nu toe bestaat er GEEN ENKEL VIRUS!)

Primum, non nocere
Ten eerste, doe geen kwaad!

Booster opvolging groot fiasco

Scandinavië staat aan de top met Zweden die een vaccinatiegraad van 24% heeft voor de booster. Nederland ligt daar een eind onder met 15,5%, dan volgen Ierland (14%) en Duitsland (13%).

In Roemenië is de vaccinatiegraad voor de laatste booster 0,1% volgens de Vaccinetracker van de Europese Centrum voor Ziektebestrijding (ECDC). Daarboven staan Slovakije (1,1%) en Bulgarije (1,5%).

Het lijkt er nu op dat de boosters – die ijskoud, op -80 graden Celsius bewaard worden – aan het eind van het seizoen de prullenbak in gaan.

Gaat die geestelijk gestoorde TUTTEBEL von der Leyen dit uit eigen zak TERUGBETALEN aan alle Europese belastingbetalers?


Met cijfers kun je alle kanten op. Wat betreft de vaccinatiegraad voor de boosters is het opvallend dat het Coronadashboard van de Nederlandse overheid veel hogere getallen aangeven dan de ‘Vaccinetracker’ van het Europese ECDC. Dat betekent dus dat één van beide de cijfers niet correct weergeeft.

De Vaccinetracker geeft een percentage van 15,5% in Nederland op 17-11-22. En het Coronadashboard geeft een percentage van 55% (boven de 60 jaar) en 24% (boven de 12 jaar) op 20-11-22.

Als de overheid gelijk zou hebben, is Nederland een enorme uitschieter in heel Europa. Dan zouden we daar toch wel een verklaring voor mogen krijgen. Zo niet, dan is de vraag wat de overheid bezielt om dit zo te publiceren.

OFFICIELE BIJSLUITERS VAN COVID-19 VACCINS.

Wat je aan 'bijwerkingen' (ik noem dit vergiftigingsverschijnselen) leest is PURE MOORD. Ik weet zeker dat de gevaccineerden deze bijsluiters nooit hebben gekregen, laat staan gelezen. Media en overheid zijn hierdoor zwaar in de fout gegaan om deze ernstige bijwerkingen niet te vernoemen.

Allen die meegewerkt hebben aan het OPZETTELIJK verzwijgen van deze vergiftigingsverschijnselen zullen straks verantwoording moeten afleggen. Dat geldt idem voor iedereen die dit vergif, of moet ik zeggen BIOWAPEN, heeft geïnjecteerd bij nietsvermoedende mensen zonder hen op de hoogte te brengen van de moorddadige en invaliderende nadelen.
Verder heeft dit BIOWAPEN nog steeds GEEN goedkeuring, alleen een VOORLOPIGE goedkeuring die loopt tot 31 december 2023. Dit wil zeggen, dat alle artsen MOEDWILLIG hebben meegewerkt aan een EXPERIMENT waardoor allen die al deze informatie hebben verzwegen zich hebben schuldig gemaakt aan OORLOGSMISDADEN! ALLEN! Journalistiek en politiek inclusief!
Alle spuitende artsen en apothekers zullen PERSOONLIJK aansprakelijk worden gesteld voor alle leed dat ze hebben aangericht bij de mensen die ze hebben geïnjecteerd met dit BIOWAPEN!

Ubi concordia, ibi victoria
Waar eenheid is, is overwinning.

DOWNLOAD DE BIJSLUITER!

PFIZER

MODERNA

ASTRAZENICA