Oversterfte in de zomer door een 'wintervirus'?

Gelooft u die onzin echt nog?

Posted by Etienne 14 juli, 2022

  1. De Nederlandse Staat WIL het bewijs voor het bestaan van het SARS-CoV-2 virus niet leveren!
  2. De Nederlandse Staat KAN het bewijs voor het bestaan van het SARS-CoV-2 virus niet leveren
  3. De Nederlandse staat HOEFT het bewijs bijlange niet te leveren. Bijna 200 landen in de wereld hebben reeds moeten erkennen dat het virus NIET BESTAAT!


De ambulanceritten zijn landelijk met 18% toegenomen. Al deze papieren bureaukevers zonder eigen werkend boerenverstand kunnen maar niet ontdekken wat hier de oorzaak van is.
Kan echt niemand op het idee komen dat de 'vaxxins' wel eens de oorzaak hiervan zouden kunnen zijn?
Of!
Of zitten alle 'ambtenaren' zo onder de plak van REICHSMARSCHALL Rutte en zijn WEF kliek dat ze juist oorzaak 'vaccin' niet durven uitspreken?

Ondanks alle beloften verandert het mRNA 'vaxxin' TOCH het DNA van de gevaccineerden!We horen eerlijk te zijn! Alles wat de mRNA spuiterij betreft lijkt toch op een zeer overwogen en georkestreerde manier om de mensheid te vernietigen. Als we naar het mondiale stappenplan kijken dat door de Wereldgezondheidsorganisatie en het WEF werd uitgerold, wordt het steeds duidelijker!

  1. Absoluut verbieden van medicatie welke echt genezend was
  2. Frauduleuze onderzoeken plaatsen in medische tijdschriften die de helende medicatie Kinine en Ivermectine afbraken tot in de grond
  3. Artsen beboeten als ze zich niet aan het politieke corona zeverprotocol hielden en dreigen met hun licentie in te trekken!
  4. Invoeren van LOCKDOWNS
  5. Maskerplicht
  6. 1,5 meter afstand

Al snel na de eerste cyclus van het inspuiten van de naïeve mensheid werd het duidelijk dat er iets goed mis was met het mRNA vergif.

Topsporters vielen neer met bosjes door hartproblemen. Velen van hen zijn nu overleden!Vrouwen constateerden dat ze hun baby verloren na de doodspuit, anderen merkten dat ze onvruchtbaar werden of hun ganse cyclus volledig was veranderd!


Ook mannen worden na elke spuit minder vruchtbaar. Vergeet nooit dat al deze vergiftigingsverschijnselen worden genoemd in artikel 2 van het Genocideverdrag als daden die vervolging voor genocide toelaten.


Vele anderen kregen halfzijdige aangezichtsverlammingen, volledige verlammingen, beroertes, trombose waardoor ook bij naïeve beroemdheden benen moesten worden geamputeerd.

De eenzijdige auto ongevallen zijn toegenomen. Mensen krijgen meer dan normaal beroertes of hartaanvallen onder het autorijden! En dan hebben we het blikje wat betreft mensen die gewoon op hun oprijlaan of tijdens een wandeling doodvallen nog niet opengetrokken.

We moeten toch beseffen dat er iets serieus MIS is met het zogenaamde 'vaccin'!

We moeten weten waarom de WEF CLAN blijft volhouden dat we 'gevaccineerd' moeten worden als het met bewijs in de hand te desastreus is om je te laten inspuiten met dit BIOWAPEN!

Is het omdat de WEF reclame voor euthanasie niet heeft gewerkt?


Degenen die deze spuit opdringen samen met hen die de spuit hanteren zijn GENOCIDEPLEGERS! Er is geen ander woord voor!

De vraag is:

Waarom willen Den Haag, Het Vaticaan, Davos, Genève, London City, Washington DC en Brussel ons dood?


Voor deze politieke kliek is GENOCIDE op het arrestatiebevel niet langer weg te denken. Dit zijn allemaal te bewijzen oorlogsmisdaden! Iedereen die de leugen in stand houdt, is medeplichtig en zal dezelfde straf moeten ondergaan.

DE DOODSTRAF!


Hoe serieus nemen we Rutte en zijn kliek nog?