PCR test niet ontworpen om diagnose te stellen

Hierdoor worden we gedwongen te leven met en in een NIET BESTAANDE PANDEMIE en alle door de politiek verzonnen maatregelen

Posted by Etienne 9 juni, 2022

PROBATIO

"Miror Brutum, qui a Caesare tot beneficiis affectus erat, inter eius interfectores fuisse."

Het verwondert me dat Brutus, die zoveel gunsten ontving van Caesar, tot zijn moordenaars behoorde.

In 1948 erkende de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties genocide als misdrijf tegen de mensheid.

Wat is PCR?


PCR is een techniek om DNA te dupliceren. Het is geweldig omdat je veel van het DNA kunt genereren waarin je geïnteresseerd bent, bijvoorbeeld voor experimenten in het lab. Het is ook geweldig voor sommigen om het als test te gebruiken, omdat je de illusie van infectie kunt wekken en omdat het zo technisch is, zullen de meeste mensen er nooit achter komen! Uitstekend als je "medicijnen" wilt verkopen die niemand nodig heeft of lockdowns en reisverbod wilt opleggen.

Bijsluiter


COVID-19 testkits bevatten een verscheidenheid aan verklaringen die de fabrikant beschermen tegen beschuldigingen. Verklaringen als "mag niet gebruikt worden voor diagnostiek", "bewijst geen infectie", "bewijst niet de oorzaak van de ziekte"
Hieronder staat een voorbeeld. Voor een meer uitputtende lijst, ga naar het blogartikel van beroepsjournalist Jon Rappoport.

Bewijsstuk nummer 1

Bewijsstuk nummer 2

Kary Mullis


Kary Mullis is de uitvinder van PCR waarvoor hij een Nobelprijs won.
Hij was ontzet toen hij zag dat de industrie zijn uitvinding misbruikte voor HIV viral load testen en uitte zijn afkeuring tot de dag dat hij op 7 augustus 2019 in zijn huis overleed aan een longontsteking.

Kwantitatieve PCR is een oxymoron.
PCR is bedoeld om stoffen kwalitatief te identificeren, maar is door zijn aard zelf ongeschikt om aantallen te schatten.

Hoewel vaak ten onrechte wordt gedacht dat de viral load tests het aantal virussen in het bloed tellen, kunnen deze tests helemaal geen vrije, besmettelijke virussen opsporen.

Bewijsstuk 3

Hoewel Mullis is overleden, is zijn vriend David Rasnick nog in leven en vertelt hij hetzelfde verhaal als Kary zou hebben gedaan.

Topwetenschappers verklaren dat de test bedrog is

Het Corman-Drosten paper getiteld "Detection of 2019 novel coronavirus (2019-nCoV) by real-time RT-PCR" (Eurosurveillance 25(8) 2020) gaf de wereld het groene licht voor het gebruik van RT-PCR.
Een groep topwetenschappers, waaronder Peter Borger en Michael Yeadon, heeft het Corman-Drosten-paper beoordeeld. Zij vonden ernstige tekortkomingen, en een uiterst dubieus goedkeuringsproces.

Het vonnis luidde ondubbelzinnig om onmiddellijk te stoppen met het gebruik van RT-PCR en de lockdowns te stoppen.
https://cormandrostenreview.com/report/

COVID-19 nooit geïsoleerd

De COVID-19 test wordt verondersteld de genetische code van het virus op te sporen. Daarvoor moet je dus de genetische code van het virus hebben. Wetenschappers kunnen de genetische code verkrijgen nadat zij het virus hebben geïsoleerd en daar ligt het probleem.
COVID-19 is nooit volledig geïsoleerd geweest, hetgeen Public Health England heeft toegegeven, evenals dr. Zu Wunyou van het Chinese CDC die heel duidelijk werd gecensureerd door YouTube. Dat alleen is al bewijs genoeg om dit bedrijf aan te klagen!

20:27 maakt duidelijk dat de DROSTEN Paper geschreven om de PCR test door te drijven in de EU pure OPLICHTING en FRAUDE is!

Valse monsters leverden positief resultaat op

De Tanzaniaanse president John Magufuli heeft COVID-19 tests naar het lab gestuurd met monsters van een geit, pootvruchten en ricinusolie, die allemaal positief bleken te zijn. Hij bewijst met deze eenvoudige opzet dat de tests een complete oplichting zijn.
Magufuli eindigde dood, naar verluidt aan een hartaanval, nadat hij op mysterieuze wijze twee weken lang niet in het openbaar was verschenen.

Aantal cycli

Het doel-DNA wordt bij elke cyclus van het PCR-proces verdubbeld. Een hoog aantal cycli maakt de test onnauwkeurig omdat "ruis wordt versterkt".
Het is mij niet duidelijk wat het maximum aantal cycli moet zijn voor een COVID-19 test. Ik veronderstel dat het verschilt van test tot test. Ik heb wel artikelen gelezen van wetenschappers die klaagden dat het aantal cycli te hoog was: 40 & 45 terwijl 30 & 35 geschikt waren.
Tenslotte is er reden tot bezorgdheid als er slechte bedoelingen in het spel zijn. Het is heel gemakkelijk om nieuwe verpakkingsinstructies uit te printen met een hoger aantal cycli. Veel meer of zelfs alle tests zouden dan positief uitvallen.

Chromosoom 8 primer

Om de genetische code van het virus op te sporen, gebruikt de test kleine stukjes RNA die overeenkomen met het RNA van het virus. Die kleine stukjes worden primers genoemd.

Een van de primers komt niet overeen met een virus.
In plaats daarvan komt het overeen met chromosoom 8, het genetisch materiaal dat ieder mens heeft.

WHO PCR-test protocol includes primer sequence for chromosome 8

Waarschuwing!

Neus swabs kunnen gebruikt worden om te vaccineren, DNA te verzamelen en om technologie te introduceren.
Video's van wetenschappers die de uitstrijkjes inspecteren zullen uw dag verpesten.
Bovendien worden tests misbruikt om de angst aan te wakkeren en totalitaire maatregelen te rationaliseren.

Swab science: invasion & destruction

Bewijsstuk nummer 4

Bewijsstuk nummer 5

SIGNIFICATIO

De PANDEMIE is veroorzaakt doordat een frauduleuze PCR test is gebruikt om iedereen angst aan te jagen voor een virus dat nooit heeft bestaan omdat het nergens op de wereld kan worden aangetoond.

Dit zijn zeer serieuze misdaden waar in eerste instantie VOLTALLIGE regeringen verantwoordelijk voor zijn en hun 'adviserende' organisaties, maar in het bijzonder de media die van stap één altijd hebben geweten dat het een FARCE was. Indien deze instanties onder druk zijn gezet om bepaalde van te voor afgesproken data aan te leveren om de bevolking in angst te houden, zijn ze nog steeds medeplichtig.

Hierdoor zijn in het begin van 2020 miljoenen mensen gestorven in rusthuizen en verpleeghuizen over de gehele wereld terwijl het virus niet bestond en de test niet positief kon werden ingezet omdat het hier draait om een frauduleuze test waarmee vele, zo niet alle, mensen doodsbang zijn gemaakt!
Indien we het alleen over de test hebben echter, is het wetenschappelijk fraude met de dood tot gevolg vanwege iedereen die van angst of eenzaamheid is gestorven omdat de wetenschappelijke 'ontwerpers' van deze test hoorden te weten dat deze test geen diagnose kon geven. Niet positief, noch negatief!

Deze PCR test is niet gemaakt om een diagnose te stellen maar gewoon een vermenigvuldigingstest voor DNA om laboratoriumonderzoek te vereenvoudigen en gemakkelijker te maken.

De makers en patenthouders van deze frauduleuze testen horen gearresteerd te worden om daarna te worden veroordeeld voor hun aangerichte schade die bestaat uit de dood van vele naïeve mensen. Gedood door de aan hen aangeprate angst of omgekomen door eenzaamheid omdat hun geliefden hen niet meer mochten bezoeken.

Een tweede verwijzing moet worden gemaakt omdat ze de testen zijn blijven inzetten.
Dit heeft geleid tot een veelheid van mensen die zich hebben laten vaccineren met een 'vaccin' dat nooit werd goedgekeurd dus EXPERIMENTEEL is!

Ook hierbij zijn heel erg veel mensen de fout ingegaan omdat het ZELFS NU nog steeds een EXPERIMENT is. Iedereen die mensen heeft gevaccineerd zonder dat de 'testpersoon' adequaat was ingelicht over de gevaren van het experimentele vaccin terwijl er eveneens geen sprake was van een bezinningsperiode zal worden aangeklaagd en PERSOONLIJK moeten opdraaien voor alle leed dat hun patiënten is aangedaan!


Politici, hoge politiefunctionarissen, ambtenaren, 'experts' en leden van organisaties die mensen door hun handelen of met behulp van de media door list en bedrog hebben aangezet zichzelf te laten inenten horen te worden vervolgd voor genocide en aanzetten tot genocide waarbij politieagenten die vreedzame betogingen met veel geweld uit elkaar geslagen hebben niet over het hoofd mogen worden gezien!

Echter, daarover later! Want hier voor moeten we dieper ingaan op het verminkende en dodelijke effect van de 'vaccins'! Mede het frauderen van cijfers en uitkomsten waardoor mensen niet op de hoogte waren van alle verminkingen en doden als gevolg van deze door de staat en 'experts' gepushte vaccinatiecampagne!