VIRUSSEN BESTAAN NIET!

Tot mijn grote spijt is dit een immense wereldomvattende wetenschappelijke fraude die begint bij Koch en Pasteur!

Posted by Etienne 25 juni, 2022

Ik ben nooit heel erg goedgelovig geweest. Ook als jongen op de lagere school deed ik niets liever dan lezen en experimenteren. Eerst heel eenvoudige proefjes maar dat werden wel ingewikkelde experimenten toen ik van 'Sinterklaas' mijn eerste microscoop kreeg!
Er ging een complete nieuwe wereld voor mij open. Een wereld waar ik wel over had gelezen, maar waarvan ik nooit had gedacht dat deze zo mooi zou zijn.
Het was de tijd om wat meer over beroemde wetenschappers te weten te komen en trok wekelijks naar de bibliotheek, vlak bij ons thuis. Daar was het wel moeilijk om de boeken te vinden die ik wilde lezen. 95% bestond uit leesboeken; dikwijls voor kinderen zoals Pietje Prik, Arendsoog enz.. Verder nog wat romans voor volwassenen. Echter, de boeken die ik zocht waren er niet te vinden.
Gelukkig was de bibliothecaresse een jonge vrouw met een echte lerende instelling. Ze zag me beteuterd steeds maar weer de rijen met boeken inlopen om een boek te vinden dat er niet was. Ze sprak me aan en vroeg wat ik zocht. Na wat hakkelen en proberen het zo duidelijk mogelijk onder woorden te brengen, begreep ze wat ik echt wilde. Ze zou in de grote bib in 't Stad wat boeken halen om ze dan 's avonds langs te brengen!

Voordat ik 12 jaar oud was, wist ik alles over de fraudeurs Robert Koch en Louis Pasteur.

Zie en hoor het voor uzelf!

De discussie over het wel of niet bestaan van virussen is zeker al 100 jaar oud. Ze wordt dikwijls alleen door salonwetenschappers die afhankelijk zijn van 'onderzoeksgelden' komende vanuit de farmaceutische industrie, tegengesproken. Van Ranst, Osterhaus, Koopmans en Drosten zijn enkele namen die stug vol blijven houden dat virussen bestaan omdat deze kreet hun diepe steekzakken blijven vullen. Terwijl ze alle vier verzot zijn op geld, blijkt Drosten zijn PCR-test volledig de plank mis te slaan en de andere drie zijn al een paar keer uitgenodigd om in een daarvoor geschikt Duits laboratorium, gevolgd door wetenschappers die gewend zijn om afstuderenden en promovendi te begeleiden in hun bewijsvoering volgens de daarvoor bestaande academische normen. Alle bewijsvoering die ze hebben verzameld van het 'COVID' virus puriferen en isoleren, waarna de uitslag in de nodige daarvoor bestemde medische vakbladen zal worden bekendgemaakt.
Maar niet voor een crusiale stap wordt ondernomen:
De echte proef, gezonde mensen met het geïsoleerde en gepurifeerde overschot ziek maken. Daarna het virus weer uit de zieke persoon isoleren en er vervolgens weer een andere gezonde mens met ziek maken.
Er zijn boeken geschreven over deze manier van bewijsvoering. Zelfs spuug, slijm uit ogen en neus konden in proefnemingen tijdens de 'Spaanse' Griep niemand ziek maken in 1918. Er moet hiervoor dus een andere verklaring bestaan. Verklaringen waar wetenschappers nooit naar hebben gezocht.

Hier hoort u een andere discussie over niet bestaande virussen

Verplicht 'onderwijs' is een machtig hersenspoelwapen, of niet?

Er bestaan honderden artikels, boeken en documentaires die bewijzen dat virussen niet bestaan en nooit hebben bestaan! Vele van deze wetenschappelijke studies worden gecensureerd, omdat ze het BUSINESSMODEL 'geneeskunde', gestuurd door de farmaceutische industrie en hun lobbyisten, volledig onderuithalen!

Zie hier de grote wetenschappelijke verschillen tussen Béchamp en Pasteur!

Ja, ze gebruiken uw 14 jaar verplichte hersenspoeling tegen u, door u wijs te maken dat er een gevaarlijk virus is ontsnapt uit een Chinees Laboratorium. Dit virus heeft zich dan weer verspreid over heel de wereld via vakantiegangers en andere reizigers!
Toch kan geen enkel land met het virus als bewijs op de proppen komen, zelfs China niet! Is dat niet een beetje eigenaardig?
Public Health England: “We hold no proof we isolated SARS-CoV-2”

Een docu over alle mislukte testen om bestaan van virussen te bewijzen!

Ook China heeft het virus niet geïsoleerd! HET VIRUS BESTAAT DUS NIET!

Ook in Ierland bestaat het virus niet, maar de maatregelen wel!

Zie ook dit nog even uit!

Bovenstaand interview haalt ook, EN MET REDEN, de PCR test volledig onderuit als onwetenschappelijk! Dit is een interview van maart 2020! Luister goed wat er dan al ECHT bekend was en door de media nooit doorgegeven aan u, het volk! Dit maakt alle journalisten medeverantwoordelijk voor de vele doden!


Er werd nooit een gezond iemand besmet door een zieke mens. NOOIT! Want niet iedereen zal ooit ziek worden! Daarbij hebben zowel gezonde als ongezonde mensen dezelfde bacteriën en 'virussen' in de slijmvliezen van de ademhalingsorganen!
En, daar zou het onderzoek over moeten gaan. De meeste salonwetenschappers vinden dat te moeilijk omdat dan hun 'geloofwaardigheid' (lees: hun riante inkomsten) in het gedrang zou kunnen komen.

Ik denk gewoon anders. Zal ik hier een voorbeeld van geven?


Als we nu naar de oorlog in Oekraïne kijken, en we zien dat alle NAVO landen, VS inclusief, heel erg veel wapens en ook zeer zware wapens geven aan Oekraïne, lijkt het er dan niet op dat we gewoon al onze wapens aan hen geven om ze in Oekraïne door de Russen te laten vernietigen, zodat we straks geen wapens meer hebben om ons te verdedigen waarna of Rusland, China dan wel Turkije ons zonder slag of stoot kunnen innemen en inlijven?