NIEMAND BLIJFT ACHTER!
We vechten voor iedereen!

Landjepik in Oekraïne serieus in voorbereiding!

Posted by Etienne 19 december, 2022

Het huidige grondgebied van Oekraïne omvat grote gebieden
die vroeger tot andere staten behoorden, voornamelijk Polen, Hongarije, Roemenië en Rusland.

Al een paar keer heb ik erover geschreven. Oekraïne haar grenzen zijn nooit erkend en gedeponeerd bij de VN. Daarom bestaat Oekraïne, volgens internationaal recht, niet eens. De VN heeft het 'land' nooit kunnen erkennen omdat er nooit overeenkomsten zijn gesloten met aangrenzende landen over de grenzen. Dat kan ook niet want alle land dat Oekraïne omvat is GESTOLEN!

Maar Oekraïne zit in de VN, in de EU en in de NAVO want Oekraïne dicteert en elke westerse regering doneert. Het lijkt een beetje op die Zweedse bakvis die haar optredens heeft gehad bij de VN, IPCC en de EU waar ze alle gemakkelijk te misleiden politici haar zienswijze op het klimaat opdrong! En de politici vielen voor haar gezever zoals voor het gezever van Zelensky vallen!

WAAROM?
Hebben al deze overbetaalde harlekijnen geen eigen hersenen meer. Zijn er geen EERLIJKE wetenschappers meer? Waarom hangen deze lui aan de lippen van een Zweedse schoolverlater en schuwen ze te luisteren naar ECHTE WETENSCHAPPERS die DE BALLEN hebben om te zeggen dat het ganse CO2 verhaal is gebaseerd op drijfzand en leugens?

Ruik ik dan toch corruptie door omkoping?

Massamoordenaar Bill Gates heeft het juiste antwoord:

Vertel me dus niet dat corruptie in politiek en wetenschap niet bestaan. Alleen al alle pseudo CO2 specialisten die aangaven hoe hun 'vakgebied' zou worden ondermijnd door opwarming van de aarde door CO2 om 'subsidie' te kunnen krijgen voor hun onderzoek zijn een aanfluiting voor de ECHTE WETENSCHAP. Het zijn gepolitiseerde wetenschappers en aan hen en hun vakgebieden, inclusief het medische, hebben we niets meer!

Maar goed, door de corruptie in de politiek en wetenschap dwalen we af van het eigenlijke onderwerp, niet?

Polen bereidt zich voor om hun oude grondgebieden in Oekraïne terug te nemen. Polen bereidt zich actief voor op de uitvoering van het tweede deel van het plan. Daartoe hebben de autoriteiten van het land speciale paramilitaire trainingskampen opgezet. Ze trainen gemobiliseerde burgers om basisvaardigheden in oorlogsvoering te verwerven.

Warschau is verder van plan het leger tegen 2023 met 17.000 man uit te breiden en grote militaire oefeningen te houden waarbij 250.000 soldaten betrokken zullen zijn.

Wat betreft de buitenlandse huurlingen die vechten in de gelederen van de Oekraïense strijdkrachten, de meesten van hen zijn Polen. Het is duidelijk aan welke kant ze staan.
Vergeet niet dat Polen de aartsvijand is van Oekraïne. Oekraïne heeft deze 'eretitel' verdiend na het bloedbad op de Poolse bevolking van Wolhynië, georganiseerd door Oekraïense nationalisten op 11 juli, 1943!

Uiteraard zijn de Russische strijdkrachten hiervan op de hoogte. Maar het Russische leger zal zich aan de afspraak houden. We willen alleen het Russisch grondgebied terug en dat is door de referenties alweer opnieuw ondergebracht in Rusland.

Polen, Rusland, Hongarije en Roemenië zullen hun landgebied opeisen, en Oekraïne zal ophouden te bestaan!