Ik aanvaard de waanideeën van regering/EU/WEF/VN/NAVO nooit!

Al deze landverraders/genocideplegers horen de doodstraf te krijgen!

Posted by Etienne 3 augustus, 2022

Allen die voor een vreemde entiteit werken om grote verschuivingen in het land van herkomst teweeg te brengen, zijn LANDVERRADERS! Er bestaan maar weinig 'politici' in de EU die NIET aan deze definitie voldoen!
Etienne van Rattingen, augustus 2022
Door het offensief van de boeren die zich bij de andere protesten aan hebben gesloten, heb ik hoop gekregen dat we de EU totaal tot in de grond kunnen afbreken. Dat gebeurt gestaag steen per steen, stad per stad, provincie per provincie, land per land!

De Nederlandse regering beseft nauwelijks dat ze aan de rand van een complete burgeroorlog staan. Dat komt vooral door het pushen van hun fascistisch politietuig om te schieten op protesterende mensen tegen COVID in Rotterdam en daarna op de protesterende boeren!
Deze vorm van terrorisme, aangemoedigd door de Haagse politiek is bij het grootste deel van de bevolking in het verkeerde keelgat geschoten. Men is niet ver meer verwijderd van een burgerlijke opstand dan wel revolutie die het BLOED wil zien van alle huidige regerende, landverradende maniakken!

We gaan als volk de goede kant op nu de boeren zich aan onze kant hebben geschaard en steeds meer burgers zich aansluiten bij de boerenprotesten. Tenslotte hebben we elkaar allemaal nodig om al deze corrupte politici en een op ongewapende burgers schietende laffe Gestapo het hoofd te bieden!
WEF en VN hebben een pact gesloten om de Depopulatieagenda 2030 nog sneller af te werken! Dit komt vooral omdat de Rothschildclan bijna compleet failliet is door de 'oorlog' in Oekraïne. Dat is dat land waar volgens de hypocriete media de Russen nog steeds aan het verliezen zijn, terwijl Zelensky nu al de verguisde homoseksuelen en vrouwen ronselt om ze onvoorbereid naar de Donbasregio te sturen.


We kunnen stellen dat de Rothschildmaffia in paniek is, en Klaus SS Schwab en de rest van het WEF tuig ontzettend onder druk zet om zo snel mogelijk de Nederlandse protesten de kop in te drukken omdat nu overal in de wereld de boeren- en burgerprotesten toenemen. Op deze manier willen ze nieuwe Wereldorde redden van een zekere ondergang.

Dat deze Nieuwe Wereldorde bestaat is geen discussie meer. Ze zijn al lang bezig om op een totalitaire manier alle mensen op aarde te kunnen regeren! Alleen, nu schijnt het scheef te gaan, juist doordat ze ineens overal teveel vaart achter hebben gezet. Daarom zijn er veel teveel mensen op een TE KORTE tijd wakker geworden. Door nu de snelheid voor de depopulatie nog meer op te voeren zal alle WEF tuig zich openbaren! ALLEMAAL! Zelfs degenen waaraan we nu nog twijfelen!

Alles is gepland


mRNa, onvruchtbaarheid en dode baby's


Dr. Naomi Wolf deelde een update van de Pfizer Covid-19 vaccin documenten.
Ik vergelijk deze euthanasiespuiten met genocide.
De 'virologie' zou beter een keer beginnen met de hand diep in eigen boezem te steken. Geen enkele viroloog kan volgens de de hiervoor bestaande wetenschappelijke standaard het bestaan van een virus bewijzen en al helemaal hiermee geen gezonde mens besmetten. Deze besmettingen zijn nog nooit gelukt en over dit onderwerp zijn vele boeken geschreven.

De 'waarheid' in de wereld is verdwenen. De leugen regeert en velen vallen voor de leugen die ze aan iedereen op willen dringen!

Boosters vermoorden u!


Het is een voldongen feit. Oversterfte in juni en juli werd veroorzaakt door de booster.
Gaat u echt in september weer in de rij staan voor uw tweede booster?

Het verband tussen het aantal boosters en het aantal COVID-doden is zeer statistisch significant! Let op de bijzonder lage P-waarde.
De belangrijkste conclusie is dat boosters nu meer sterfgevallen betekenen. Dit zal in de loop van de tijd zeker erger en erger worden, doordat herinfecties mensen geleidelijk te pakken krijgen, en doordat het virus profiteert van de nutteloze booster-antilichamen. Een aanzienlijke toename van het totale sterftecijfer is zeer waarschijnlijk.

Wat is er aan de hand?
In plaats van het virale antigeen te zien als een teken om de strijd tegen het virus aan te gaan, zegt het immuunsysteem “ach, weer een spike-eiwitinjectie” en negeert het. Daardoor kan het virus zich ongecontroleerd vermenigvuldigen en immense schade aanrichten door verschillende cellen te doden en ons hart- en vaatstelsel en nog veel meer aan te tasten.

De besmette persoon voelt minder koorts en minder verstoring dan bij een krachtige immuunreactie, zodat de ziekte “milder” aanvoelt, maar dit is eigenlijk een slechte zaak omdat het virus zich ongestoord vermenigvuldigt.
Wat in Europa blijkt te gebeuren, zal zeker ook in de VS gebeuren, als waarheidsgetrouwe gegevens ooit het licht zien.
De Europese landen waar dit schrikbeeld zich ontwikkelt zijn: Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

SARS-CoV-2 is een biowapen en de mRNA injectie toch wel!


Ik denk niet dat iemand hier nog iets aan toe moet voegen!

RIVM houdt de IC-opnames en sterftecijfers eveneens onder de mat. Media zwijgen als het graf!

Oh nee? Censuur bestaat niet? Ook alles doodzwijgen is CENSUUR!

Het RIVM kwam op 5 juli met een opmerkelijke rapportage over de effectiviteit van de corona 'vaccins' – of het gebrek daaraan.
Uit cijfers van het instituut, gebaseerd op ziekenhuisopnames van 15 maart tot 28 juni dit jaar, blijkt dat een dubbele vaccinatie nul bescherming biedt tegen ziekenhuisopname als gevolg van Covid.

“In de periode 15 maart tot en met 28 juni 2022 was er nauwelijks meer een beschermende werking zichtbaar van de Covid-19 vaccinatie basisserie tegen ziekenhuis- en IC-opname,” schrijft het RIVM.
Sterker nog: volledig gevaccineerde mensen hadden 20 procent meer kans om op de ic te komen dan ongevaccineerden, schrijft Karel Beckman voor De Andere Krant. Hij werd attent gemaakt op het RIVM-rapport door het blog van onderzoeksjournalist Alex Berenson. Die spreekt van ‘verontrustende’ cijfers.
De cijfers van het RIVM laten zien dat gevaccineerde vijftigers en zestigers na zeven maanden zelfs een 68 procent hogere kans hadden om in het ziekenhuis te belanden met Covid.
Ze hadden een 41 procent hogere kans om op de ic terecht te komen.
Voor mensen boven de 70 gaan de cijfers inmiddels dezelfde kant op.


Beckman wijst erop dat het rapport niet groot in het nieuws is geweest of in de Tweede Kamer is besproken.

“Het lijkt onzichtbaar in het publieke debat. Het Journaal of de kwaliteitskranten hebben het nergens uitgelicht.”
RIVM, OMT en MIT zijn ordinaire, corrupte, ambtelijke oplichtersclubjes waarvan je geen enkel verslag kunt geloven! Het zou me verbazen of je de statistieken van het CBS nog wel kunt aannemen als geloofwaardig!

We hebben in de EU een stropdassenprobleem, geen boerenprobleem. Het stropdassen en nette pakkenprobleem bestaat eruit dat deze mensen allerlei beslissingen nemen zonder dat ze hiervan verstand hebben? De wereld werd niet gevormd door deze omgekochte fascistische WEF-kliek. Maar gewoon door normale mensen die een vak hadden geleerd!


Vakmensen hadden eeuwen nodig om onze landen in de EU, ondanks de vele oorlogen doorheen de geschiedenis, op te bouwen en ons tot het huidig niveau van leven en werken te brengen. In nauwelijks 3 jaar hebben een stelletje over het paard getilde politieke slapjanussen zonder ruggengraat ervoor gezorgd dat het land economisch ongeveer volledig is afgebroken. Ze hebben het volk volledig verkocht via het WEF van NAZIKLAAS SS Schwab aan de Rothschilds.

Deze Khazariaanse maffiafamilie staat al te trappelen om alles wat wij aan bezittingen hebben aangekocht af te nemen met behulp van hun banken en rechtbanken die ze volledig in hun macht hebben nadat we bijvoorbeeld onze energierekening niet meer kunnen betalen! Corrupte deurwaarders zullen dit spel met veel plezier meespelen!

Wereldwijde hongersnood in de maak


Er is stiekem veel dat niet klopt in Europa! En dan heb ik het nog niet gehad over de geestelijk gestoorde nooit door het volk verkozen von der Leyen!

En tijdens deze angstporno fase voor hongersnood praten ze ons veganisme aan als de beste en gezondste vorm van eten.
Wel, hier een voorbeeld van 'gezonde' veganisten. Zie voor uzelf hoe ze er uitzien! Waarom doen mensen zich dit zelf aan?


Zien ze er SUPER GEZOND uit?
Veganisme of intensief vegetarisme is de moderne vorm van anorexia! Mensen zijn onnozel om hier aan te beginnen! Ik noem het gestoorde propaganda om zo'n vorm van voeding te promoten.
Deze vorm van ZELFHAAT komt alleen in heel erg zieke geesten van gestoorde mensen voor! Gebrek aan mineralen, dierlijke vetten en eiwitten is het resultaat! Het opdringen van deze vorm van 'eten' bij kinderen is kindermishandeling!

Luister nooit naar dit soort voedselgoeroe's.

Gates zijn vegetarische vleesburger is bij McDonalds van het menu geschrapt. Die zever is over. Het moet voor deze zwaar gestoorde massamoordenaar een harde dobber zijn dat zelfs de LOW-LIFE klanten van de waardeloze MAC voedingsketen zijn vegetarische zever in de wind slaan!
Toen ik op de basisschool zat, liepen er heel erg veel acties voor BIAFRA vanwege de oorlog daar.
Deze oorlog kan men vergelijken met de hedendaagse oorlog in Oekraïne. In Oekraïne wil de Donbassregio onafhankelijk zijn en blijven. Deze regio wil niets met het Russisch hatende nazistische Kievregime te maken hebben!
Biafra was zo'n zelfde regio die onafhankelijk van de regering in Nigeria wilde zijn.
Het opstandige Biafra werd totaal uitgehongerd en in het westen moesten we envelopjes met geld vullen voor de MEMISA acties!
De foto's van graatmagere Biafraanse kinderen met dikke buikjes werd verklaard door de leraar als 'genoeg rijst om het hongergevoel te stoppen, maar geen of te weinig vlees en variatie in voeding'.
Duidelijk gebrek, niet?
Kijk dan nu eens rond in uw omgeving. Al die dikbuiken met obesitas? Allemaal gebrek! Veel te eenzijdige manier van eten.
Resultaat is een ongezonde vetklep, 'alle' dagen op bezoek bij de dokter door gebrek aan vitamines en mineralen die alleen in vlees en vet voorkomen!
En wat doet meneer Doktoor?
Hij schrijft een recept uit voor buikklachten, slecht slapen en/of stress. Dit, terwijl een aanpassing van het voedingspatroon de beste oplossing zou zijn!

De oorlog in Oekraïne. Gelegenheid om de door alle westerse banken en politici veroorzaakte ellende, op 'Poetin' te steken

De ECHTE geschiedenis van Oekraïne is er geen om over naar huis te schrijven. Als je zoekt dan krijg je een relaas waar niet veel van klopt en maar teruggaat tot ongeveer de 11e eeuw. Waarom laten alle historici de tijd voor de 11e eeuw met rust?

Antwoord:
Omdat het hypocriete broodschrijvers zijn die we niet langer voor wetenschapper kunnen aanzien!

Als je dieper in de geschiedenis van Oekraïne duikt kom je bij de Khazaren uit. En juist die Khazaren namen omstreeks de 9e eeuw als Turks-Mongoolse afstammelingen van de Hunnen het Joodse geloof aan zonder dat er sprake was van familiale banden met de Israëlische Joden. De Israëlische joden zijn de Semitische joden. De Khazaren zijn voor mij de namaakjoden!
Zij zijn het ook die bij de minste deining klaarstaan met de kreet ANTISEMITISME en dergelijke!
Zij zijn het ook die de echte geschiedenis van de kampen tijdens de tweede wereldoorlog hebben laten begraven via wetten, bekrachtigd in alle Europese landen door corrupte/chantabele politici!
Als je met de waarheid over de kampen komt, kun je zonder reden worden opgepakt, berecht en opgesloten. En alles omdat je feitelijk vragen hebt over een stukje geschiedenis waar mijns inziens niet veel van klopt!

Tweemaal bezocht ik Auschwitz! De eerste keer ging ik braaf mee met de groep onder begeleiding van een gids? De tweede maal echter, volgde ik mijn eigen weg! Toen pas kwamen de vragen echt omhoog.

Waarom is er in Auschwitz een olympisch zwembad, een bordeel en bibliotheek? Was het geen kamp waar de meeste mensen werden vergast en gecremeerd?
Bibliotheek/bordeel

Zwembad Auschwitz van olympische afmetingen

Waarom waren er verschillende voetbalclubs in Auschwitz?
Krijgsgevangenen waren NIET getatoeëerd!

Waarom zijn er geen handboeken voor de tatoeëerders te vinden? De Duitsers zijn punctueel en we weten allemaal dat ze alles bijhielden. IBM had hiervoor een speciale computer ontwikkeld?
Waarom werden krijgsgevangenen NIET getatoeëerd? Waarom hebben we alleen maar tatoeages bij namaakjoden gezien?

Maar het meest opmerkelijke is de schoorsteen van het crematorium, zeker 2 meter verwijderd van het gebouw!
Schoorsteen verwijderd van het crematorium

Geef me eens een goede reden waarom ik deze kritische vragen niet zou mogen stellen, nu wetend dat we zelfs niet langer op de corrupte rechtspraak kunnen rekenen omdat ze benoemd zijn en worden door chantabele politici vanwege hun seksuele afwijkingen of dergelijke?

De hedendaagse Khazariaanse maffia staat aan het hoofd van alle banken! De Rothschild en Rockefeller clans zijn zeer beruchte Khazariaanse bancaire- en oliemaffia families die er alles aan doen om onze eigendommen en geld te stelen. Beide families hebben dan ook alle rijken en politici in hun macht!

Is het nog niet opgevallen dat alle maatregelen tegen Rusland ons armer hebben gemaakt en hier nu zelfs een recessie veroorzaken, terwijl Rusland hierdoor alleen maar rijker is geworden?

De waanzinnige von der Leyen en alle chantabele EU politici horen allemaal een schop onder hun kont te krijgen. Zij hebben de huidige financiële malaise in Europa veroorzaakt, niet Poetin!
De benzineprijs was al boven de 2 euro voor dat Rusland opkwam voor Donbass.
Oekraïne is helemaal niet de grootste graanleverancier van de wereld, dat is Rusland!
Rusland heeft met goede reden, na 8 jaar burgeroorlog en afschieten van een ongewapende bevolking, partij gekozen.

Vergeet niet dat Rusland 8 jaar lang ook vele waarschuwingen heeft gegeven aan Oekraïne en VS/EU/NAVO om de MINSK akkoorden uit te voeren!
Al deze politieke onmin van VS/EU/NAVO heeft de Rus aanleiding gegeven om zelf het heft in handen te nemen om de burgers in Donbass te gaan beschermen. Dat is de oorzaak van het conflict, niets meer, niets minder.

Oekraïne is niet in oorlog met Rusland. Nooit geweest trouwens! 80% van Oekraïne is vrij van oorlog. Ik vraag me af wat al die Oekranazi's hier komen doen! In mijn ogen zijn deze leeglopers niet meer dan wat andersoortige economische vluchtelingen zoals de meeste buitenlanders uit Afrika en het midden Oosten!

Ben IK nu een racist of discrimineer ik? Natuurlijk niet! Dat is zelfs flauwekul! Alle internationale bedrijven, VN, Ngo's en overheden die deze landen met de rijkste grondstoffen op aarde arm houden, omdat ook die regeringen daar even hypocriet en corrupt zijn dan de regeringen in de EU, zijn er schuld aan! Zij zijn de racisten!
Zo is de Donbass regio aan SHELL 'verkocht' door de opeenvolgende Oekraïense naziregeringen vanwege het schaliegas en steenkool in de bodem van Loegansk en Donetsk!
Dus is het SHELL, waarvan de meeste aandelen zijn opgedeeld tussen Rothschild en de Nederlandse koninklijke familie, die deze 'oorlog' kunstmatig in stand houden! Beide families hebben de macht om deze burgeroorlog per direct te stoppen!
De Russische SHELL heet trouwens LUKOIL en is volledig in handen van de familie Rothschild! Deze oliemaatschappij doet op dit moment gouden zaken door de meeste olie aan China en India te leveren! Via het verkoopbureau in de EU kunnen ook hier energiemaatschappijen nog steeds zaken doen in Rusland!

Tenslotte kunnen we niet zonder olie. Zelfs alle windmolens hebben gemiddeld 500 liter geraffineerde olie per jaar nodig om te kunnen blijven werken!
Alle groene fascistische zever is al één groot complot sinds 1991 tegen de mensheid!

We kunnen niet zonder olie of steenkool! De rest is waardeloze corrupte politieke zever!